Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

canım benim yaa Rabbim bol bol sabır versin..gerçekten yüreklerimizi dağladın biz bunları okurken dayanamıyoruz ki sen bunları birebir yaşamış bi annesin..ama üzülme o bi melek annesi o seni cennette sevecek inşallah..ne diyebilirim ki..Rabbim sabır versin..başın saolsun canım ..

senağlamasenağlamasenağlamaNe denir ki... Veren Allah,dönüş de O'na. Başınız sağolsun. Allah sabır versin. İnşallah cenettin kapısında karşılar sizi meleğiniz..Rabbim cenette kavuştursun inşallah.

Allah razı olsun canım..Çocuklarınızı her kucağınıza aldığınızda bizi de düşünün...Şükredin..Dualarınızı eksik etmeyin...

İnşallah.Allah razı olsun arkadaşım...Dualarınızda bizi de anın...

Allah razı olsun canım..Çocuklarınızı her kucağınıza aldığınızda bizi de düşünün...Şükredin..Dualarınızı eksik etmeyin...

Allah senden de razı olsun canım benim..tabiki dualarımız sizlerle..:Saruboceq:öptüm canım benim...Şeniz

yok böyle bi acı acı ya.arkadaşım allah sana güçversin.uzun zamandıer hiç böyle ağlamamaıştım.

başın sagolsun canım.:teselli:çok üzüldüm içim parçalandı bu duygu yüklü yazını okuyunca kendim yaşamış gibi oldum ALLAHIM sana sabır versin inş. en kısa zamanda hamile kalırsın ancak belki öyle bu acıların biraz olsun diner...

Allah tan ümit kesilmez canım. hiçbirşeyin garantisi yoktur. yarının bizlere ne getireceğini bilemeyiz..
en az sizin kadar içten hissettim acınızı.. belki sizin gibi değil ama karnımdayken 4 aylıkken kaybettim bebeğimi. bi sebep anomali hiçbişey yoktu.. durup dururken.. elime bile alamadım bi kere göremedim. öyleyken bile acısı tarifsizdi.. kimse anlayamazdı.. yaşamayan bilemezdi çünkü.. cinsiyetini bile söylmedi doktorum bi kızım vardı öldü yada oğlum vardı öldü deme dedi. iyi yaptı belki.. ama kucağında bebeği olan anne gördüğümde içim erirdi.. benimle aynı hamile arkadaşım ikizlerini doğurdu onları görmeye gittim daha odalarından çıkarken ağlamaya başladım..
bu acıyı yaşamayan bilemezki. neyle teselli edilir anne ?? hiçbirşeyle.. Rabbim hayırlısını versin. dedimki kendi kendime hayırlısı buymuş. demekki büyüdüğünde bizim için kendisi için hayırlı olmayan şeyler olacaktı ki böyle oldu.. çoook sonra bi arkadaşım dedi meleğin cennette seni bekleyecek.. o zaman acım azaldı, çook sonra öğrendim masum bebek ler çocuklar ölürken acı çekmezmiş...
eşime yalvardığımı hatırlıyorum bi daha bi bebeğimiz olsun diye.. neden diyordu neden daha çok erken. ağlardım hıçkıra hıçkıra kucağında sen bilemezsin diye..
bilemez bi anne bile başına gelmeyince bilemez. tarif edemez...
arkadaşım yangında iki çocuğunuda kaybetti.. takdir i ilahi.. çeken bilirmi bilemez. ben bile bilemem. çünkü kucağıma almamıştım sizin gibi büyütememiştim ama az da olsa bilirim acıyı.. o ki şimdi yavrularının acısıyla kavruluyor sizki öyle
bense dün kızımın poposuna vurdum. içini çeke çeke ağladı yavrum.. oysa uykusu gelmişti kucağımda uyumak istiyordu..
şimdi kızıyorum kendime.. bu acıyı az çok bile bile..
Allah sabır versin size kızlar.. rabbim tekrar anne olmak nasip etsin. bütün acılarınızı unutmak demioyrum ama.hafifletmek nasip etsin..

Allah razı olsun canım...Anlaşılmak güzel...

İnşallah yarınlar bize de sağlıklı bebeklerle mutlu günler getirir senin gibi.İnan bana şu yalan dünyada hiçbir isteğim yok bundan başka...Bazılarının istediği gibi ne mal ne mülk,ne makam,ne de yine sağlıklı çocuklara sahip olup da hep daha fazlasını isteyen annelerin yaptığı gibi sonsuz hırs...Allah elindekinin kıymetini bilmeyen olmaktan sakındırsın beni...Oğluma zeka özürlü bile olabilir demişti doktorlar..Bense gülüp geçmiştim bunu duyduğumda...Acı çekmesin yeterdi benim için...O acı hissetmesindi...Asıl mutluluk sağlıklı bir şekilde insanların iyiliğini isteyerek yaşamakmış bu dünyada...

Senin de dediğin gibi...Biraz düşünmek lazım işte...Bakıyorum çevreme..insanlar bitip tükenmek bilmeyen bir hırs peşinde.Hep şikayet halinde...Niye evim yok,niye komşum bana bunu dedi,niye insanlar beni takmıyor,niye oğlum daha başarılı değil,niye karım böyle niye kocam şöyle,niye şu,niye bu...?!!!!!! Şimdi böyle serzenişler duyduğumda sadece gülüp geçiyorum konuşulanlara...Elimde değil...Ha ,bir de şu var...Acılar insanı güçlendirirmiş ya aynen öyle oldum ben de...Eskiden olsa kaç gün aklımdan çıkmayacak bir olay şimdi sadece basit bir mesele benim için..Diyorum ben neler yaşadım dert mi şimdi bu...İşte o zaman anlıyorum...Mevlam neyserse güzel eyler...Düşüncesiz insanlara kızmamak elimde olmuyor ama yine de...Elindekine baksana biraz da,sana verilenlere,en kıymetlilerine..Bu dünyada sağlığın yerindeyse,çoluğun çocuğun sağlıklıysa,onlara bakabilecek kadar kazanabiliyorsan daha ne istiyorsun...????????Her şey bizim için ibret değil mi?Gözün niye hep sende olmayanlarda?Sana bugün verilmiş olanlar bir günlüğüne elinden alınsa ne yapacaksın?O zaman mı anlayacaksın kıymetini bugün değerini bilmediklerinin?Bunları düşündükçe Allah ne kadar sabırlıymış diyorum ister istemez...Kıymetini bilmesek de vermeye devam ediyor...Almıyor...Bunları bana düşündüren Rabb'ime hamdolsun diyorum şimdi...

Teşekkürler arkadaşım acımı paylaştığın için...

Sudecim bebeğimin hastalığı sırasında böbrek rahatsızlıklarını o kadar araştırdım ki.Senin bebeğinde polikistik böbrek hastalığı vardı sanırım.benimle irtibata geçersen sevinirim..Yardımcı olmaya çalışırım canım..Benim eşim de doktor..

allah dayama gücü versin inş size eşinize, bebeğiniz orda emin ellerde ama yinede daynması çok güç, allahım sağlıklı evlat nasipp etsin yinede acınız azalmasada bi teselliniz olsun inş.bol sabırlar :teselli: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canım polıkıstik böbrek ve konjenital kalp rahatsızlığı vardı.ama bunların neden kaynaklandığını çok merak ediyorum.bu ay onsuz üçüncü ayımı tamamlayacağım...

Canım benim, şu an içimin nasıl yandığını sana anlatamam, yanında olmak seni kucaklamak isterdim, annelerin en güzeli, yaradanıma en güzel dualarımı edeceğim senin için, senin acılarının dinmesi için, O'nu veren, sonrada yanına alan Allah'ım senin acılarını dindirsin, başka yavrularında olsun inşallah.

Benim güzel arkadaşım..Ne içten bir dua bu böyle...O kadar önemliydi ki bu benim için...Allah razı olsun canım.

evet canım polıkıstik böbrek ve konjenital kalp rahatsızlığı vardı.ama bunların neden kaynaklandığını çok merak ediyorum.bu ay onsuz üçüncü ayımı tamamlayacağım...

Eşime de sordum.Polikistik böbrek hastalığı anne va babadan geçiyor çocuğa.Akraba evliliklerinde görülüyor daha çok.İnşallah siz akraba değilsinizdir.Diğer bebekte de görülme ihtimali yüksek oluyor bu durumda.Ancak güzel olan şu ki şimdi artık gen ayıklama yüntemi uygulanabiliyor.Yani anneden alınan yumurtayla babadan alınan spermlerin hastalık taşımayanları ayıklanıp dölleniyor.Tüp bebek yöntemi yani.Ama bunu her yerde yapmıyorlar tabi.Büyük hastanelere gitmek gerekiyor.Başka bir bebek düşündüğünüzde bunu daha iyi araştırın canım..Aynı acıları bir daha yaşamayın,yaşatmayın...Ama sen şükret ki bebeğin uzun süre yaşayıp acılar çekmemiş..Bazı durumlarda bebek yaşayabiliyor ancak tabi buna yaşamak denirse...Her gün değişik acılarla karşılaşmak zorunda kalıyor bizde olduğu gibi...Allah yardımcın olsun canım...Sabır diliyorum kendim gibi sana da...

akraba değiliz canım.benim bebegim 2 hafta yaşadı canım hastanede hep acı çekerek.ço zor ve acısı henüz çok taze.bize hep birdahaki bebeginizde olmaz dediler.birsürü doktrorla görüştük kafam çok karışık canım bu arada eşinin alanı ne canım..gerçekten allah bize sabır versin..

vvuslat canım benim bebeğimde konjenital kalp rahatsızlığıda vardı solunum sıkıntısı çekiyordu.ne kalbini ne böbreklerinin kötü oldugunu hiç bilmiyorduk.doktorların hiçbirisi göremedi.dogduktan sonra birçok tahlıl sonucu söylediler.en azından böbreklerini göremezlermiydi sence.bize sadece bebğin bacak ve kolları kısa dediler ama bebğim 50 cm dogdu.normaldi.olabileclerin hiçbirisini söylemediler.anne karnındayken hasta oldugunu bilmiyordum.son ayımda gebelik sarılığı oldum ve doktor 38,hafta bebği aldı.eşin ve sen bu olanlar hahakkında ne düşünüyorsunuz.gerçekten yardıma ihtiyacım var. birde senin bebeğinde böbrek rahatsızlığı yaşadı bir dahaki gebeliğimizde ne yapmamız gerekiyor sen tüp bebek yöntemini düşünüyormusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…