Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

artık acı cekmıyorrr.... goklerde cok mutlu o melek ..

Allah acıların en buyugunu vermış sıze.. goz yaşlarımı tutamadım .. hauat bazen cokk acımazsı cok adaletsız..
tesellı edecek soz bulamıyorumz sızlerı ..
sabır dılemekten başka caremde yok .. rabbım herşeyı gonlunuze gore versın bundan sonra ınşallahh

ogluma bazen bagırıyorum aral yeter artıkkk normal bı bebek ol cok hareketlısın dıye.. şımdı arka sayfada şerıfenın yazdıklarını okudum ve bır kez daha pışman oldum...

cok cok uzgunum arkadaşlar .. tum bebegı melek olan annelerın ellerınden opuyorum...

Allah sabrını versın .. bır daha bu acıyı yaşatmasın . hep dualarımdasınız başkada dıyecek bişeyler bulamıyorum..

teşekkür ederim acımızı paylaştığınız için Allah sizinkilere sağlık ve uzun ömürler nasip etsin bizler kaybedenleriz belki yine olur bebeğimiz bilemicem ama ilkinin yeri hep ayrıdır çünkü o ilktir ilk tattığınız sevinç huzur gibi ...bomboş bi ev soğuk eşyalar ne kadar zor ne kadar acııı Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile...en çok zoruma gidende yeni doğan bebekleri zorla kucağıma vermeleri idi içimdeki sesi kimse duymadı istemiyorumm diye bile diyemiyordum ama içimm ahh içim alev alev nasıl alırım yaa almak istemiyorum bu psikolojiyi anlatamam ve lütfen kınamayın...

çok doğru..ama bizi kolay kolay kimse anlamıyor.doğanın kanunu bu..ateş düştügü yeri yakıyor..birde özellikle deniz olmak üzere duyarlı arkadaslarımızı..
bana da alış artık diyolar,unutmadın mı daha diyen bile var..o an bagırmak istiyorum..ya gerçekten anlamıyorum..sanki biz bilerek acı çekiyoruz..ruhumuzu acıtıyoruz..yeni bir bebek hafifletir diyorlar,dogru olabilir ama içimizdeki korkuları ne yapçaz..hepimizin bebegi çeşitli hastalıklar geçirdi ve melek oldu..bir daha yeni bir bebek taşırken huzurlu olabilecek miyiz,mesela ben emzirdim ve saniyeler sonra gözümün içine baka baka boguldu,yeni bir bebek yapsam ya yine bogulursa demeyecek miyim?
yani lafta degil gerçekten zor.zaman lazım,saglam bir ruh hali lazım..umarım herşey yoluna girer..tüm arkadaslara dualarım..

seninle aynı zamanlarda kaybettik çok iyi hatırlıyorum çok tatlıydı melek gibi bi kızdı ve o dönem nasıl üzüldüğümü anlatamam acı üstüne acı darbe gibi oldu öykünün gitmesi benim için.

insanlar bencil,insanlara çok kolay demesi unutmadın mı artık!!! nasıl unutur insan yaa ne kadar saygısızlar banada yaptılar demekki tek ben diilim bu hayatta bunları gören...

acabalarımız çok tekrar anne olabilecekmiyiz olacaksak yine eskisi gibimi olacak ne kadar zor yaa zaten zor kazandık kendi adıma söylimm normal yolla zaten olmuyor off bilmiyorum yaa kafam çok karışık...aklımda o kadar sözler varki dillendiremediğim çığ gibi büyüyor sırf insanlar aman unutmadın mı aman sende demesinler diyeee ...kelimeler büyüdükçee küçülüyorum ve kimse farkında diil...herkes yabancı bana öyle uzaklar ki içimdeki dünyama!!

sakın içine atma.daha beter yıkılırsın sonra..Agla,anlat..kimseye anlatamıyosan burda bize anlat olur mu?
bak öyle güzel ifae etmişsin ki..eminim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..farklı yerlerde..bende çevremden uzaklaşıyorum..kızımı çok özledim
çok üzülüyorum...

Kader arkadaşım benim...Bizi en iyi biz anlarız...3 yıl oldu kaybedeli..Şimdi arkadaşlar aileler benden haber bekliyor sürekli..Kayınvalidemler...O kadar kızıyorum ki işte ben de...Onlar bilmiyorlardı neler yaşadığımızı.Oysa ben...Yüreğimi kendi ellerimle söküp ellerine verebilirdim oğlum için...O acı çekmesindi işte..Garip ama bu aralar aklımdan çıkaramıyorum şu düşünceyi.Kolunun altı pişik olmuştu oğlumun.Ben de daha kötü olmasın diye banyoda yıkıyordum koltuk altını..O kadar çok ağlıyordu ki..Ben anlamamıştım işte o yüzden ağladığını..Nasıl anlamadım,bunca acının içinde onu da nasıl çektirdim diye o kadar kızıyorum ki kendime şimdi...Ben daha bunların acısını atamazken içimden hiçbir şey bilmeyip de yeni bir bebek isteyenleri boğasım geliyor...Ya aynı şey yaşanırsa..İşte bu düşünce bana ölümden zor geliyor...

Sen de çok acılar yaşamışsın kader arkadaşım..Hiçbir şey düşünememenin ne demek olduğunu iyi bilirim senin gibi...Eşimin şu sözü de hiç gitmiyor kulağımdan...Oğlumu morgtan almıştık..Arabamıza bindik.İstanbuldan kocaeliye gideceğiz.Ben arkaya oturdum..Oğlumu mavi hasta bezlerine sarmışlardı..Kucağıma koydum...Babası sıcak durmaması gerek koltuğa yatır dedi...O an,canım çıksa da çıkmaz içimden...Soğuk durması gerekiyordu işte..Niçin!Çünkü o ölüydü artık..Nefes almıyordu,kalbi atmıyordu...Sıcak durursa çürürdü çünkü....Allahım sabır ver...Nasıl bir duyguydu o..Kalbini sök deseler daha kolay olurdu bunu duymaktan....Allah'ım SABIR!

çok haklısın hasta bile oldum kendimi sıkmaktan gündüz olsada eşim evde olmasada ağlasam diye bakıyordum artık az ağlıyorum kabullendim mecburum zamanı geri getiremiyoruz kii...bu bölüme bayadır girmiyordum bu arkadaşımın yazısını görünce baktımm ve kötüyüm boğazlarım düğüm düğüm...

geçicek biliyorum ve sabrediyorum ve şunu anladım hayatta ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen herkes güler...yalan dünyanın yalancıları...

arkadaşlar burada ezanlar okunuyor inşallah cennetteki meleklerimize kavuşucaz tek korkum orada yanımda olamaması yaa ben cehennemdeyken beni yanına götürmezlerse yaa çok korkuyorumm ya beni istemezse...

bi düş kuruyorumm hepimiz toplanmışız orada ve bizlere getiriyorlar alın artık sizde kalacaklar biz bu kadar baktık anneleri deseler offff...

inşallah..ama şu an bir beş saniye görseydik..dünyamı alsın..herşeyim bitsin..dua edin arkadaslar ben çok kötüyüm..sabır dileyin...

Aynı şeyleri ben de yaşadım canım..Yaşamayan anlayamaz bizi..Kınayan da olur elbet...Ama aynısıydı işte...Öğretmenim ben.Anneler gelirler.Çocuğum şöyle kötü böyle kötü.Şusu eksik busu eksik...Memnun olmazlar bir türlü çocuk ağzıyla kuş tutsa da..Hep daha başarılı olsun isterler...O kadar kızarım ki onlara..Söylerim de..Sen şükrettin mi bir gün olsun çocuğum sağlıklı,gözü görüyor,yürüyebiliyor,acı çekmiyor diye..Ne bu hırs!Anlamıyorlar arkadaşım...Sağlıklı bir çocuğun ne demek olduğunu yaşamayanlar anlamıyor...

ben okurken gözyaşlarna boguldum kimbilir siz ne haldesiniz.. rabbim size dayanma gücü versin

inşallah..ama şu an bir beş saniye görseydik..dünyamı alsın..herşeyim bitsin..dua edin arkadaslar ben çok kötüyüm..sabır dileyin...

yaaa gülşahhh eşim içeride gözlerim dolu odaya girmesin kendimi sıkıyorum onada ayrı üzülüyorum babasıyla oğlunu aynı dönemde kaybetti...ve bana teselli yüzünün güldüğünü göricem diyee...

Allahım sabırların en büyüğünü versinnn ne diyim nereye gidelimm ben bi gece çok yalvardım Allahıma rüyama gelsin diye bi gece yarısı uyandım gelmemişti ve tekrar ağlayarak beni sevmiyormusun diye yalvarmıştım nie gelmiyorsun demiştim şok oldumm geldi beyazlar içindeydi...

Sabır sabır sabır arkadaşımmm...:çok üzgünüm::teselli:

dünyadaki en büyük acının evlat acısı olduğunu düşünürüm hep
ne denirki ALLAH peygamber sabrı versin inşallah bu acınızı unutturacak daha
büyük bir acı göstermesin ve dilerim sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlarınız olsun

Gittin…Geride tarifi imkansız acılar,onulmaz yaralar bırakarak gittin…Çözülmesi zor denklemlerle, cevaplanması zor sorularla bırakıp gittin…

yazınız çok canımı yaktı içim acıdı
Allah sabır versin

her gece geliyor zaten..büyütüyorum onu rüyamda ben..emziriyorum gidiyor..acı çekiyorum düşüyorum kalkıyorum yine düşüyorum..millet zaman geçsin istemez.ben uçup gitsin seneler istiyorum...
vuslat bende öğretmenim..öğrencilerime bakarken donuyorum bazen..özellikle anasınıfı kızlarına..
Allahımne yapçaz bilmiyorum..yardım et bize..

dayanılmaz bır acı bır annenın evladını kaybetmesı onu yapayalnız kara topraga vermesı cok ama cok zor rabbım kımseye yasatmasın ınsallah evlatlarımız bızı cennette beklıyorsenağlama

evet arkadaşlar bi anne yavrusunun kıymetini bilmesi lazım ablam bağırır kızına oğluna bende kızarım bunlar problem değil çocuk onlar diye ama acıyı bilmeyen anlayamaz..en ufak bi şeyde bıktık derler aman derler heleki anlayışsızlar burnuna burnuna sokarak severler nasıl olsa onların yanlarındadır bebekleri bizler ise sessizce iç çekeriz bi ılık su akar içimizde..

hani büyükler derlerdi yaa ciğerim yandı diye onun ne demek olduğunu hastane bahçesinde anladım bi yangın gibi su yaktı ciğerlerimi...gerçekten yangındı...

vuslat,serife,gulsah size denebilecek soz hangi lisanda var bilemiyorum adinizi her okudugumda benim icim kaniyor sizler neler cekiyorsunuz unutulur mu sizleri taniyan bizler unutmadik sizlere nasil hala unutmadin mi derler siz gercekten cok direncli cok cesur cok imanli ozel annelersiniz secilmis annelersiniz cennette melekleri bekleyen cennete gittiklerinde ellerinden yol gostericileri olan kadinlarsiniz benimde bir evladim var 11aylik sizin yasadiklarinizi yasamis olsaydim coktan kendimi oldurmustum o kadar gucsuz bir kadinim utanarak soyluyorum cehenemede gidecek olsam burda aci cekmeye heran ateste yanip yokolmayi tercih ederdim o kadar zayifim ben sizin bu direnmenize nasil hayran olunmaz bilemiyorum ama sunu biliyorum ki birgun kavusacasiniz evlatlariniza hemde hic ayrilmamak uzere size cocugu yok denirmi siz hem cocugu hem melegi olan annelerdensiniz .....................................................her okuyusta icim yaniyor size cok sey soylemek istiyorum ama farkediyorum ki o kelimeler daha kesfedilmemis henuz umarim anlamissinizdir

YALNIZIM BEN çok yalnızım
Buymuş benim alın yazım
ister uzak ister yakın
ANILAR beni rahat bırakın

Artık dönsen de dönmesen de
Ne çıkar beni sevmesen de
Bir kadehim var bak elimde
HASRETİNİ içiyorum

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…