Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)
- Konu Sahibi vvuslat
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üff yaaa bir anne için en zor olanı bu işte bu senağlama,
Ciğerinden kopan parçasının nasıl acılar nasıl tahribatlar bıraktığını böylesine kelimelere döküp içini bizlere açması..
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum..
Başınız sağolsun,Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
İçim gitti nasıl toparlanırım bilemiyorum :çok üzgünüm:
Ciğerinden kopan parçasının nasıl acılar nasıl tahribatlar bıraktığını böylesine kelimelere döküp içini bizlere açması..
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum..
Başınız sağolsun,Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
İçim gitti nasıl toparlanırım bilemiyorum :çok üzgünüm:
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama Rabbim sabır dayanma gücü versinn ,,,sözün bittiği yerr ağlamaktan zor okudumm ,, bende bu günlerde doludoluyum zaten,,, bebeklerimiz cennet kuşu Rabbim onları cennetine layık görmüş başka bir açıklaması yok, günahsızlarım benim yavrularımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Alllah razı olsun canım.İkimizin de başı sağolsun.Beni anladığını bilmek bile ne kadar önemli sen de bilirsin...Ağlamamak mümkün değil...Cennette kavuşacağız inşallah kıymetlilerimize...
ey be guzelim,o kadar agladimki,senağlamaALLAHIM sabir versin,guc versin,ne desem bos,ALLAHIM sabir sabir sabir versin,,,,,basin sagolsunsenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:
AMİN canım AMİN!!! Dünyanın en zor şeyi...Allah kimseye yaşatmasın...
basın saolsun canım.. allah sana en zor ımtıhanını yapmıs.. okurken gozyaslarımı tutamadım ancak bır annenın sozlerı aglatır benı.. allah sabrını versın canım sıze uzun omur versın..keske tesellı sozlerı soyleyebılsem ama yok..
Anlaşıldığını bilmek bile yetiyor insana biliyor musun?Sağol canım...Acımı paylaştığın için...
BÜyÜk allahım sana sabırlar versİn tarİfsİz bİr acı bebegİn senİn ŞefaatÇİn baŞın sagolsun Çok zor gÜnler geÇİrmİŞİn canım
Çok zor günlerdi evet...Allah razı olsun canım....
Şu an yazmakla yazmamak arasında gidip geldi ellerim,
Hangi tuşlara bassam da seni teskin edemez biliyorum..
Söyleyecek söz bile bulamıyorum...
Ama emin ol; o masum şu an çok güzel bir yerde seni bekliyor...
Asıl o gün, her ikinizin de doğum günü olacak...
Sınavın çok büyük...
Çok haklısın.Zaten kavuşma umudu olmasa bu hayat nasıl çekilirdi bilemiyorum..Teşekkür ederim...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tutamıyorum gözyaslarımı nası ıfade etmısın acılarını allah bıdahga yasatmasın boyle acı
allah dayanma gucu sabır versın ne dıycegımı ne yazacagımı bılemeıdm:çok üzgünüm:
Anlaman yeterli...Allah kimseye vermesin böyle acı...Kimseye...
başın sağolsun güzelim kelimeler kifayetsiz kalıyor inanki, nedersinde bi annenin acısını dindirebilirsinki rabbim küçük meleği cennetinin en güzel yerine koymuştur orada anneciğini bekliyordur onu kara toprak altına değilde çok güzel köşklerin envai çeşit mamaların ve onun gibi meleklerin yanına gönderdiğini ve ona kavuşacağını düşün canım rabbim onu sana şefaatçi etsin cennette buluşmayı nasip etsin inş. allah sabır versin..senağlama
Ondan gelen acı bile hoş geliyor insana..Ağlarım ben alıştım artık...O cennette melek şimdi .Acı çekmiyor artık...Ben de bunu düşünüp teselli ediyorum kendimi dediğin gibi...Allah razı olsun canım...
A
asgd
Ziyaretçi
içim çok acıdı inan diyecek hiçbirşey bulamıyorum ekrana bakakaldım gözlerimden şakır şakır yaşlar akıyo .ALLAH ım sanada eşine sabır versin canım sabır sabır sabır sınavın çok büyük ALLAH ım hakkıyla vermenizi nasip etsin bu sınavı yavrun şimdi emin ellerde canı yanmıyo ve belkide çok mutlu bunları düşün yaşasaydı canı daha da yanabilirdi nolur sana yalvarıyorum sabırlı ol hep dua et gerçekten içim titriyo boğazım düğümlendi ALLAH ım sana ve eşine bundan sonra güzel günler göstersin inşallah yine yavrularınız olur inşallah tabiki unutulmaz asla unutulmaz helede böylesi hiç unutulmaz belki teselli olur be canım ALLAH ım yar ve yardımcınız olsun sabrınızı sabır katsın o sizi bekliyo bunlar yüreğine su serpsin nolur dualarımdasın bundan böyle ....
içim çok acıdı inan diyecek hiçbirşey bulamıyorum ekrana bakakaldım gözlerimden şakır şakır yaşlar akıyo .ALLAH ım sanada eşine sabır versin canım sabır sabır sabır sınavın çok büyük ALLAH ım hakkıyla vermenizi nasip etsin bu sınavı yavrun şimdi emin ellerde canı yanmıyo ve belkide çok mutlu bunları düşün yaşasaydı canı daha da yanabilirdi nolur sana yalvarıyorum sabırlı ol hep dua et gerçekten içim titriyo boğazım düğümlendi ALLAH ım sana ve eşine bundan sonra güzel günler göstersin inşallah yine yavrularınız olur inşallah tabiki unutulmaz asla unutulmaz helede böylesi hiç unutulmaz belki teselli olur be canım ALLAH ım yar ve yardımcınız olsun sabrınızı sabır katsın o sizi bekliyo bunlar yüreğine su serpsin nolur dualarımdasın bundan böyle ....
Çok sağol canım.Zaten kendimi bunları düşünerek teselli ediyorum...Yaşasaydı her günü acı içinde geçecekti...Rabb'im şefkatini gösterdi de aldı diyorum artık...Daha çok çekmedi...Ama özlem,hasret...Dayanılmıyor işte...Ömür,sadece geçmesi gereken bir zaman dilimi artık benim için...
canım güzelim bitanem, ne diyebilirim yada acını nasıl hafiifletebilirim bilmiyorum, belki de ne söylesem hiçbir işe yaramayacak, yazdıklarnın her satırını ağlayarak okudum, belki de içimde birikenlerin akmasına neden oldu bu yazılar, sanırım söylenebilecek pek birşey yok, söylesem de boşa söylemiş olcam, ateş düştüğü yeri yakar çünkü, acılar bizim için, dayanılması zor, ama rabbim çekebileceğimiz dertler verirmiş her zaman, kulunu taşıyamayacağı yükün altına sokmazmış, hep şöyle düşünmüşümdür, eğer ki allah uğruna alemleri yarattığı o nadide insana (hz.Muhammed S.A.V) bile evlat acısını reva gördüyse, ki Hz.Muhammed onun en kıymetlisi olduğu halde bunu takdir ettiyse demekki vardır bi hikmeti, evlat acısı acıların en zoruymuş, en dayanılmazıymış, ama allah dünyada evlat acısı yaşattığı kullarına cennette bir binaa inşaa ettirirmiş, gün geçtikce acıların hafifleyecek, asla bitmeyecek belki ama ilk günkünden birazcık daha az acıtır olacak, o günler gelene kadar sabır bebeğim, isyan etmeden hakkında hayırlısının böyle olduğunu düşünerek sabır, allah hakkında ve hakkımızda hayırıl olanı versin, gönlüm yüreğim seninle
canım güzelim bitanem, ne diyebilirim yada acını nasıl hafiifletebilirim bilmiyorum, belki de ne söylesem hiçbir işe yaramayacak, yazdıklarnın her satırını ağlayarak okudum, belki de içimde birikenlerin akmasına neden oldu bu yazılar, sanırım söylenebilecek pek birşey yok, söylesem de boşa söylemiş olcam, ateş düştüğü yeri yakar çünkü, acılar bizim için, dayanılması zor, ama rabbim çekebileceğimiz dertler verirmiş her zaman, kulunu taşıyamayacağı yükün altına sokmazmış, hep şöyle düşünmüşümdür, eğer ki allah uğruna alemleri yarattığı o nadide insana (hz.Muhammed S.A.V) bile evlat acısını reva gördüyse, ki Hz.Muhammed onun en kıymetlisi olduğu halde bunu takdir ettiyse demekki vardır bi hikmeti, evlat acısı acıların en zoruymuş, en dayanılmazıymış, ama allah dünyada evlat acısı yaşattığı kullarına cennette bir binaa inşaa ettirirmiş, gün geçtikce acıların hafifleyecek, asla bitmeyecek belki ama ilk günkünden birazcık daha az acıtır olacak, o günler gelene kadar sabır bebeğim, isyan etmeden hakkında hayırlısının böyle olduğunu düşünerek sabır, allah hakkında ve hakkımızda hayırıl olanı versin, gönlüm yüreğim seninle
Allah razı olsun söylediğin her kelime için.Oğlumu kaybedeli 3 yıl oldu.Şimdi anlıyorum ki her şeyin hayırlısı...Rabb'im neylerse güzel eyler...Başlardaki gibi değilim şu an..Ama evlat acısı geçmez bunu biliyorum..Hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağım.Bir yanım hep eksik,her mutluğuğum biraz buruk olacak...Allah sabrını veriyor yine de...Bu arada oğlumun adı da Yusuf'tu.Yusuf Eren...Eren'immmmm.....
Allah razı olsun söylediğin her kelime için.Oğlumu kaybedeli 3 yıl oldu.Şimdi anlıyorum ki her şeyin hayırlısı...Rabb'im neylerse güzel eyler...Başlardaki gibi değilim şu an..Ama evlat acısı geçmez bunu biliyorum..Hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağım.Bir yanım hep eksik,her mutluğuğum biraz buruk olacak...Allah sabrını veriyor yine de...Bu arada oğlumun adı da Yusuf'tu.Yusuf Eren...Eren'immmmm.....
canım lütfen sana acı vermek değildi niyetim, lütfen güzel düşün, biraz önce sylediklerimi yeniden oku, gönlüm seninle, ne zaaman bi sıkıntın olursa yanındayım bundan sonra, lütfen üzülme :teselli:
cennet annesı yuregıne sağlık melegın inş en yakın zmanda kardesını gönderır cennetten sana :)
Amin diyeceğim bu söylediğine ama 3 yıl olmasına rağmen hala düşünemiyorum yeni bir bebek...Hastalığına tam teşhis koyamadı doktorlar.Araştırmadığımız yer,yaptırmadığımız tahlil kalmadı.Yurt dışına bile gönderdik DNA'sını..Bulamadılar..Korkuyorum anlayacağın...Aynı şeyler yaşanacak diye....