diğer sayfaya da yazdım..gerçekten acını hissettim..aynı şeyleri yaşadıgım için çok etkilendim..ben acıdan kaçmıyorum,üstüne gidiyorum canım..yoksa geçmiyor hayat alışamıyorum..teselliler hiçbir işe yaramıyor..kızımın cennette oldugunu,ve diğer hikayeleri yüzbin kere dinledim..benim özlemimi bastırmaya hangisi yeter acaba?
inan tek Allaha sıgınıyorum..o da sadece akıl saglıgımı koruması ve beterini yaşatmaması için.
ne zmaan yazmak istersen vuslat bana da yazabilirsin canım..Allahı beterini yaşatmasın
Amin diyeceğim bu söylediğine ama 3 yıl olmasına rağmen hala düşünemiyorum yeni bir bebek...Hastalığına tam teşhis koyamadı doktorlar.Araştırmadığımız yer,yaptırmadığımız tahlil kalmadı.Yurt dışına bile gönderdik DNA'sını..Bulamadılar..Korkuyorum anlayacağın...Aynı şeyler yaşanacak diye....
mrb canim bu yazini görememistim okudugum kadariyla ebebgin anne karnindayken hastlanmis nedenini bulamamissiniz.canim ararlikta bi arkadasim 7aylik bebgini kaybettei acil doguma aldilar cünki bbegin böbrekleri calismiyordu ve bebk icerde susuz kalmisti.neyse bebk dogdu 2gün makinada yasadi ve kaybettik.daha sonra bebge otpsi falan yaptilar ve neden uzun bi arastirmadan sonra bulundu doktorlara göre anne hamileyken bi hastalik gecirmis su anda ismini hatirlayamadim,neyse bu hastalikta hamile bi bayan cocugunu kaybdermis cünki mikroplar annin savunmasini kiramazmis ama bebek cok kücük oldugu icin bebek kurtulamazmis bebegin esi korumaya calistigi icin cok büyük cikmisti.belki sende bu hastaligi gexirmissin diycembu arada bu hastaliga her insan yakalinirmis ama bebklerde ve hamile bayanlarda tehlikeliymis.ismini ögrenince sanada yazcam bi arastir canim.belki neden oldugunu ögrenirsen yeniden hamile olmaya karar verirsin.:teselli::teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?