Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

diğer sayfaya da yazdım..gerçekten acını hissettim..aynı şeyleri yaşadıgım için çok etkilendim..ben acıdan kaçmıyorum,üstüne gidiyorum canım..yoksa geçmiyor hayat alışamıyorum..teselliler hiçbir işe yaramıyor..kızımın cennette oldugunu,ve diğer hikayeleri yüzbin kere dinledim..benim özlemimi bastırmaya hangisi yeter acaba?
inan tek Allaha sıgınıyorum..o da sadece akıl saglıgımı koruması ve beterini yaşatmaması için.
ne zmaan yazmak istersen vuslat bana da yazabilirsin canım..Allahı beterini yaşatmasın

Senin ne kadar olmuştu bebeğini kaybedeli?Biraz anlatırsan sevinirim...Aynı şeyleri yaşamışız..Allaha inanmasam ölmek hiç de zor değildi...Çok şükür ki imanımız var.Ona sarıl canım...Sen de aynı şekilde..Her istediğinde yazabilirsin bana...

hıçkırarak ağlayarak okudum mideme kramp girdi.. güzelim benim Rabbim sana ve bebeğine bu çektiklerinizin mükafatını fazlasıyla verecektir. Bir çocuğun acı çekmesi kadar kötü bir şey varmı dünyada o yüzden yaşayıp acı çekmemesi onun hayrına olmuş diyebiliyor insan.. ve sen cennette seni bekleyen yavruna kavuşcaksın inşallah ahirette,tüm bu çektiklerini unutucaksın inşallah ozaman..senağlamasenağlama

senağlamasenağlama keske söylicek bi sözüm acini dindirecek bi merhemim olsa.bende bi anneyim bu nasi büyük bi kayip bilrim:1no2:ama sende sunu bil senin melegin aci cekmekten kurtulmus cnaim simdi güzelce cennette seni bekliyodur belki o bimelek

mrb canim bu yazini görememistim okudugum kadariyla ebebgin anne karnindayken hastlanmis nedenini bulamamissiniz.canim ararlikta bi arkadasim 7aylik bebgini kaybettei acil doguma aldilar cünki bbegin böbrekleri calismiyordu ve bebk icerde susuz kalmisti.neyse bebk dogdu 2gün makinada yasadi ve kaybettik.daha sonra bebge otpsi falan yaptilar ve neden uzun bi arastirmadan sonra bulundu doktorlara göre anne hamileyken bi hastalik gecirmis su anda ismini hatirlayamadim,neyse bu hastalikta hamile bi bayan cocugunu kaybdermis cünki mikroplar annin savunmasini kiramazmis ama bebek cok kücük oldugu icin bebek kurtulamazmis bebegin esi korumaya calistigi icin cok büyük cikmisti.belki sende bu hastaligi gexirmissin diycembu arada bu hastaliga her insan yakalinirmis ama bebklerde ve hamile bayanlarda tehlikeliymis.ismini ögrenince sanada yazcam bi arastir canim.belki neden oldugunu ögrenirsen yeniden hamile olmaya karar verirsin.:teselli::teselli::teselli:

Allah size sabırlar versin.
ben de abim vasıtasıyla böyle birşey yaşadım.5.5 aylıkken yengem erken doğum yapmıştı.1 gün yaşadı sadece...şimdi çok şükür bir evlatları var...
çok zor bir durum ne denebilir ki.yengemin acısın hep içimde hissettim

canım seni o kadar iyi anlıyorum kı.aynı şeyleri bende yaşadım.bebegimi acı çekerken görmeye dayanamıyordum.benim oğlumda melek oldu.bir taraftan kucagıma aldığım emziediğimiçin şükrederken bir taraftan hiç görmesem dahamı az acı çekerdim diye düşünüyorum.şimdilerde korkularım peşimi bırakmıyor.ya ikinci bebeğimde hasta olursa ya ondada aynı acıları yaşarsam.hayat korkutuyor beni.

canım hastalığın adını öğrenirsen çok sevinirim çünkü benim bebeğimdede böbrek yetmezliği ve böbrek kistleri vardı.

vuslat canım yazdıkların beni anlatıyor.bebegini kaybedeli 3 yıl oldugunu yazmışsın.senin adına sevindim.çünkü benim bebegim vefat edeli henüz 2 ay oldu.herşey çok taze.bebeğimin acı çektiğini görmektense böylesi daha iyi diyorum kendimi teselli ediyorum.bende ilk defa bir ölü görmüştüm oğlumu görmüştüm okşadım onun soğuk bedenini o anı bile özledim ama hayat devam ediyor.ağlamaktan başka elimden bişey gelmiyor

rabbim sabır ersin,dayana gücü versin sana
içim parçalandı,gözyaşlarım durmadı okurken
meleğin cennette annesi

bu durumda ne soylenebilirki canim basin sagolsun okurken tuylerim diken diken oldu

Yüce Rabbim sana dayanma gücü versin. bir anne için en dayanılmaz şey bu olsa gerek, imtihanın büyük ve ilk andaki gösterdiğin sabırla Rabbimin seni mukafatlandıracağı en büyük ecir bu olacaktır inş.

güzel kardeşim yazını okurken içinin erimemesi imkansız. inan seni ancak Rabbim feraha kavuşturur. çarede dermanda O'nda. O'na yönel inş yüreğindeki sızılar diner. dualarım seninle. Allah'a emanetsin.

Allah size dayanma gücü versin ben bi anne değilim evlat sevgisi nedir tatmadım henüz
ama okadar kötü oldum ki gözyaşlarımı tutamıyorum başınız sağolsun Allah bidaha böyle acılar yaşatmasın size

En zoruda çocuğunuz varmı?
Yok.........
Yokmu bizim yavrularımız ?????????????
Canım allah sabır versin.....
Kendinle gurur duymalısın sen mükemmel bi annesin
sen her anneden daha iyi bi annesin..................
Allah çektiğin her acının mükafatını bu dünyada olmasada öteki dünyada mutlaka verecek
cennetin kapısında karşılıyacak cennet kuşun seni............
Benimde bi cennet kuşum var ............................

oturduğum koltukta düşüncelere dalarım şimdi 10 aylık olacaktı acaba yürüyecekmiydi beni severmiydi ben uykuya düşkünüm acaba ağlama seslerini duyarmıydım bi sürü bi sürü acabalar...:çok üzgünüm:

zar zor tüp bebek yöntemi ile hamile kalabilmiştim o anki mutluluk zaten tarif edilemez,gel zaman git zaman ve 27.hafta 19.02.2008 günü acil doğum şaşkınlıkla doğumhane ardından küvez vs..sonra umutla beklemek ama ne beklemek o küvezde büyüdü ben küçüldüm doktorların ağzına bakıyordum acaba nefes ne zaman alıcak,gözleri görecekmi kör olur dediğinde hadi canım olmaz benim oğlum diyordummm ve 4,5 ay böyle geldi geçtii...kandil günü 03.07.2008 banyomu yaptım o gün bebeğim için dua edecektim Allahım yarın hastaneye gittiğimde ne olur cihazdan çıksın,göz ameliyatı iyi geçsin bi sürü şeyler...birden bi telefoonn hastaneye gelin dediklerinde anlamıştım ve o soğuk koridorlarda film bittiii...o gün son kez küvezden elini çektim ve öptüm yapıştım küveze ağladımm demekki hissetmişim annelik buydu demek...

ertesi gün evim çok kalabalık anlayamadığım bi telaş var bense hastaneye gitmek istiyorum her zamanki gibi orada sanıyorum hep...ne mümkün....morga getirirlken görevli bana ver diye bağırışımı yere yığılışımı şimdi hatırlıyorum...

arabaya koyup küçücük kefene sarıp camiye getirdiler koştum aldım arabadan kimseye vermedim kimseninde gıkı çıkmadı zaten yıkardım ortalığı sesi çıkanın ve musalla yatırdım minicik oğlumun cemaati vardı namaz bitti ve bende kucağıma alıp doğruca mezarlığa götürdüm vee son veda artık babasına vermeliydim oda kucakladı toprağa yatırdı mezarlığın içinde uçuşan sinekler vardı sivriler vs..ne sinir olmuştum şunları kov dedim eşime ve kovunca ohh çektim ve son rövanşıda beraber verdik...dönülmez bi yoldaydı artık oğlummm...

şimdi kendime senin yazdıklarını okuyunca ben çok çektim diyemiyorum ben hiç bişi yaşamamışım senin yaşadıkların yanında ne acı dimii elinden alınması 8,5 ay oldu bi gün bile unutmadım nasıl unuturum zor buldum kolay kaybettimmm...

en sinir olduğum şey ne biliyormusun kader arkadaşım bebekleri ağlar ayy gazı var bilmem nee bunları sorun edenler yaramazlık yaptı diyenler kıymet bilmeyenlerdir...kimse yaşamasın inşallah bu acıyı inanın çok zorrrrrrrrrrrrr..

sana Allahtan sabır diliyorum üzülme diyemem ve acını yüreğimden paylaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…