Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

ayy allahımmmm ağlamaktan zor okudum yarabbimmm
ne desemmm bilemedim canımmmmmmm allah sabır versinnn
gece gece yüreğimi deldin geçtinnn
küçük kuzucukk annen seni özlemiş yavrummm

Allah razı olsun canım...Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor...Acıyı dindirmese de buna da şükür ki rahatlatıyor...

Amin canım arkadaşım...Kimse yaşamasa keşke ama hayat zaten bu değil mi...Hayat bize acılar verir ..Ve bu acılara katlanabilelim diye küçük mutluluklar...

Resim yorumun için de ayrıca teşekkürler canım...

Son düzenleme:
umarım rabbim sana katlanılması zor olan bu acı karşılığında ömür boyu büyük mutluluklar yaşatır.
taki vuslata kadar.sonrası zaten çok güzel..
ben seni tanıdığımdan beri dua ediyorum sana.

Yüreğime taş gibi oturdu yazdıkların yutkunmaktan çok zor okudumRabbim sana sabırların en büyüğünü versin.Umarım birgün özlemini dindircek sağlıklı bir evlada sahip olursun ve meleğinlede bir gün cennette kavuşursun...

Canım benim ya..Gerçekten mi...Ne kadar mutlu ettin beni...İnşallah dualarınızla daha iyi hissedeceğiz daha iyi olacağız...

Teşekkürler canım...Dualarında bizi de an...

merhaba vvuslat ve gülşah umarım daha iyisinizdir ..artık klişe bi söz ne kadar da olsa insan yazmadan geçemiyor..nicimi değiştirdim şerife80 ben :S

ne kadar güzel yüzlü melek annelerisinizz demekki doğruymuşş Allah insana çirkin şansı versin...bencede doğru kim ne düşünürse düşünsün...ben böyle hissediyor ve düşünüyorum.görüşmek üzere.

canım o kadar yürekten yazmışsınki içim acıdı allah sabırlar versin dayanma gücü versin meleğinin yeri zaten cennet ...

vuslat merhaba;seni merak ettim ne zamadır;mesajda yazdım ama görmedin sanırım;nasılsın??
Profilime ziyaretçi mesajı bırakmışsın Gülşahcım ben de oraya yazmıştım bu mesajı ..
Bu ara yine kötüyüm gülşah..Yusufumun ölüm yıldönümü iki gün sonra ve ben yine o günlerdeyim...Hiç bir şey yazmak istemiyordum son zamanlarda ama içimde volkan oluyor bu ara yine kelimeler..yazınca rahatlıyorum sanırım..Her gece ağlayarak giriyorum yatağa yine bu ara...hasreti iyiden iyiye yiyip bitiriyor beni..Geçen gün önlüğü geçti elime evde birşeyler ararken.Yıkamamıştım özellikle onu..Süt lekeleri var hala üzerinde kokladım kokladım kokladım...4 yıl geçti çıkmaz mı kokusu ...Çıkmamıştı...Nasıl özlemişim kokusunu ...sen nasılsın canım sen neler yapıyorsun...

Merhaba şerifecim..Gördüm nickini ...Mesajlarını filan da okudum..Sende de bende de değişen bir şey yok sanırım..

Anneler derler ya hep tahtı yapılır bahtı yapılmaz diye..Ne yapalım..Bize de bu düştü hayattan değil mi...Hayal kırıklıkları,bitmeyecek özlemler...

Görüşmek üzere canım...

sözün bittigi an bu herhalde rabbim size dayanma gücü versin okurken sizin yaşadıklarınızı yaşadım sanki obir melekti şimdide çennetin en güzel melegi

canım ya;geçmez tabi kokusu;kıyamam..bende az önce bir arkaasımla konuştum;onunda kız kardeşi vefat etmiş;acıları biliyor yani;yasadıklarımı bastan anlattım ona;kızımın resmin baktık;agladık agladık..gerçekten içim rahatladı..içine ata ata olmuyor..ama herkese anlatılmıyor da!!insanlar dinlemeyi bilmiyorlar..yada hemen bir çocuk yapmanı bekliyorlar..sanki ben bilmiyorum yapmayı;ama çok farklı şeyler..yinede bni dinleyen anlayan birilerinin olması çok güzel..facebookta melek annelerindede yazıyoruz kızlarla.orda da herkes dinliyor birbirini
sende içine atma yaz lütfen

Kahvaltıdaydık az önce..Bir arkadaş doğum yaptı 2 aylık bebeği..Annesinde yeni bebek heyecanı...A dese koşuyor yanına, kanepeye kıyıp yatıramıyor..Ağlamaya başladı bi ara;susmadı...Kucağıma aldım sevdim,kokladım..Sustu..Annesi bana o an "Umut...Yokluğuna nasıl alıştın..." diye sordu...Tek kelime edemedim..Eğer etseydim biliyorum tutamazdım kendimi...Gözyaşlarım içime aktı.Ben konuşamayınca ekledi...Geçen gün oğluma bakarak seni düşündüm bir saat ağladım dedi...Boğazımda düğümlendi kelimeler alışılabilir miydi...ya da bunu nasıl anlatabilirdim ki....Anlatılabilecek bir şey miydi bu.....

üfffff ağlaya ağlaya okudum ya..
allah sabır versn kardeşim sana..ne zor şeyler yaşamışsın sen.

GÖZYAŞLARIM KLAVYEYE PIT PIT PIT AKTI allahım sabır versin
7 aylık oglum var

bide yazmışsınızya önlükten cıkmazmı kokusu diyee

cıkmazzzz

annelik böyle bişey işte offf

suan aglama krizine girdim desem yeri.....

allahım kimseye evlat cısı göstermesin

canım öncelikle sana rabbimden eyüp a.s sabrı diliyorum benimde yusuf isminde bir oğlum var,yazını ağlaya ağlaya okudum şöyle düşün sen bu dünyaya bir melek getirdin ve o melek şimdi cennette oynuyor ve çok mutlu hepimizin gideceği yer orası ama bu dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış sen şanslısın yarın bebeğin cennette senin cennete gitmeni ve orda beraber olmanızı sağlayacak RABBıM SABIR VERSıN ...........

tüylerimm diken diken boğazımda bir düğüm..nasıl bi imtihandır böyle..bebeğinle imtihan edilmek ne acıdır..benimoğlumda 7 aylık..evet insan biraz bencillik yapıyor okuken..ya benim bebeğime de olursa diye..ama emin ol senin acınıda çok çok ii anlıyorum..allahım dayanma gücü versin..yusufun güzel yüzlü yusufunn cennettedir..

canım yaaaaaa
o kadar üzüldüm ki anlatamam,allah sabırların en büyüğünü versin arkadaşım
mahvoldum okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…