ayy allahımmmm ağlamaktan zor okudum yarabbimmm
ne desemmm bilemedim canımmmmmmm allah sabır versinnn
gece gece yüreğimi deldin geçtinnn
küçük kuzucukk annen seni özlemiş yavrummm
özlem hiç bitmez..
acınız büyük..
acılarından kurtuldu melek oldu..
artık üzülmeyin.
yusuf sizi hissediyor görüyor..
inanın her defasında içim ağlıyor yazdıklarınıza.
ALLAH evlat acısı yaşatmasın birdaha size ve kimseye..
umarım rabbim sana katlanılması zor olan bu acı karşılığında ömür boyu büyük mutluluklar yaşatır.
taki vuslata kadar.sonrası zaten çok güzel..
ben seni tanıdığımdan beri dua ediyorum sana.
Yüreğime taş gibi oturdu yazdıkların yutkunmaktan çok zor okudumRabbim sana sabırların en büyüğünü versin.Umarım birgün özlemini dindircek sağlıklı bir evlada sahip olursun ve meleğinlede bir gün cennette kavuşursun...
Profilime ziyaretçi mesajı bırakmışsın Gülşahcım ben de oraya yazmıştım bu mesajı ..vuslat merhaba;seni merak ettim ne zamadır;mesajda yazdım ama görmedin sanırım;nasılsın??
merhaba vvuslat ve gülşah umarım daha iyisinizdir ..artık klişe bi söz ne kadar da olsa insan yazmadan geçemiyor..nicimi değiştirdim şerife80 ben :S
ne kadar güzel yüzlü melek annelerisinizz demekki doğruymuşş Allah insana çirkin şansı versin...bencede doğru kim ne düşünürse düşünsün...ben böyle hissediyor ve düşünüyorum.görüşmek üzere.
canım o kadar yürekten yazmışsınki içim acıdı allah sabırlar versin dayanma gücü versin meleğinin yeri zaten cennet ...
Profilime ziyaretçi mesajı bırakmışsın Gülşahcım ben de oraya yazmıştım bu mesajı ..
Bu ara yine kötüyüm gülşah..Yusufumun ölüm yıldönümü iki gün sonra ve ben yine o günlerdeyim...Hiç bir şey yazmak istemiyordum son zamanlarda ama içimde volkan oluyor bu ara yine kelimeler..yazınca rahatlıyorum sanırım..Her gece ağlayarak giriyorum yatağa yine bu ara...hasreti iyiden iyiye yiyip bitiriyor beni..Geçen gün önlüğü geçti elime evde birşeyler ararken.Yıkamamıştım özellikle onu..Süt lekeleri var hala üzerinde kokladım kokladım kokladım...4 yıl geçti çıkmaz mı kokusu ...Çıkmamıştı...Nasıl özlemişim kokusunu ...sen nasılsın canım sen neler yapıyorsun...
canım ya;geçmez tabi kokusu;kıyamam..bende az önce bir arkaasımla konuştum;onunda kız kardeşi vefat etmiş;acıları biliyor yani;yasadıklarımı bastan anlattım ona;kızımın resmin baktık;agladık agladık..gerçekten içim rahatladı..içine ata ata olmuyor..ama herkese anlatılmıyor da!!insanlar dinlemeyi bilmiyorlar..yada hemen bir çocuk yapmanı bekliyorlar..sanki ben bilmiyorum yapmayı;ama çok farklı şeyler..yinede bni dinleyen anlayan birilerinin olması çok güzel..facebookta melek annelerindede yazıyoruz kızlarla.orda da herkes dinliyor birbirini
sende içine atma yaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?