Uzun zamandır arasıra girdiğim bir siteydi. Uzun zamandır yazınızı okumama rağmen yeni yazabiliyorum. Hamileyken de doğum sonrası da bu bölümde yazısını okuduğum arkadaşlar sık sık aklıma geliyor. Hep o acı dolu, yürek yakan cümleleriniz zihnimde yankılanıyor,çok üzülüyorum çok. Bazen hüngür hüngür ağlıyorum. Az önce bebeğimi yatırmışken yine aklıma düştünüz. Hiç şimdiye kadar bir foruma yazmamışken ilk kez yazmak istedim. Aslında daha önce de istemiştim ama ne yazacağımı bilemedim işte.
Siz ne kadar güzel bir annesiniz.Daha küçücükken bebeklerine eziyet eden (anne demiyorum) cani ruhlu kadınlar varken , bebeğinizin adını bilmiyorum ama iyi ki onun annesi siz olmuşsunuz. İyi ki sizin gibi kendisini çok seven,gecesini gündüzüne katan, o kocaman kalbiyle kendisini saran bir annesi olmuş. Bebekler bir günlük de olsa annesinin o sevgi dolu bakışını anlamazlar mı,hatta anne karnında hissetmiyorlar mı. O çok özel bir ilişki. Ya öyle bencil,acımasız bir annesi olsaydı da annesi tarafından duygusal ya da fiziksel olarak bir de terkedilseydi. O hastane günlerinde o günahsız yavrucak bir de anne sevgisinden mahrum kalsaydı.Değilmi ki bir yenidoğanın doğduğunda bu yabancı dünyada hayata tutunduğu dalı annesi. Onun herşeyden önce ve en çok annesinin sevgisine ihtiyacı var değil mi? İyi ki annesi sizin gibi yürekli, güçlü, sevgi dolu bir kahraman olmuş.
Şimdi onun da cennette kendisine eksiksiz destek olan, sevgisini, istese canına verecek olan annesini huzur içinde beklediğine inanıyorum. Şanslı çünkü beklediği çok güzel bir annesi var. Cennetten diğer annelerden çok daha ayrıcalıklı bir annesi olacak. Kavuştuğunuzu, sevinç çığlıkları attığınızı dilerim Allah'tan (cennete layık bir kulu olabilirim inşallah da) ben de görürüm. O yaşayamadığınız günleri,ayları,yılları inşallah siz acısız bir lezzetle(dünyada evlatlar annelerinin canını yakabiliyorlar)dünyadakinin belki de milyonlar katı bir lezzetle yaşarsınız inşallah. Bu dileğim bu bölümde anne karnında, doğumda ya da sonrasında kaybeden tüm anneler için. Şanslı bebekler onlar, bekledikleri sonsuz beraber yaşayacakları çok güzel ve özel anneleri var. Zaten bu dünya hayatı uzun olsa 100 yıl, bir ağaç altında dinlenmek kadar hızlı geçmiyor mu?
İyi dilekleriniz içinde bizim neler yaşadığımızıda anlayıp şükrettiğiniz ve dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim.