Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

allahımın sana sabırlar versin annelik anlatılmaz yaşanır derlerya gerçekten öyle allahım en kısa zamnda ikinci bebegini saglıkla büyütmeyi nasip etsin canım...

dünyanın en büyük acısı ewlat acısı olmalı sizi anlamak olanaksızz ancak yasayan anlayabilir yüreğim parcalandıı allahım sabır versin

sizin yaşadıklarını 2 sene önce arkadaşım yaşadı onun da bebeğini almak istediler ama aldırmadı bu yolda ona hep yardımcı olmaya çalıştım doğduğunda hemşire hasta olduğunu anlamadı geldi benden bebeğin kıyafetlerini istediğinde ALLAHIM dedim bir mucizemi oldu yaşayacakmıydı kıyafetleri aldıkları gibi geri getirdiler bebeğimiz kıyafetlerini giyemedi bile hastanede kalmaları ben biliyorum insan evinin şeklini şemalini bile unutuyor sizi çok iyi anlıyorum çok sabırlar diliyorum inşallah cennet kapısında sizi bekleyecek rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Canım inşaallah bundan sonra hep mutlu olursun...İnşallah bir oğlun daha olur , miniğine benzeyen bir kardeş...İnşaallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız...Sevgiyle kal...

icime isledi yazdiklarin,aglamaktan nasil okudugumu bilemedim,rabbim sabirlarin en buyugunu versin,cennette kavusacaksiniz ,o seni bekliyor hic ayrilmamacasina canim

Allah rahmet eylesin, size de sabır versin mafoldumben

buraya ne yazarsam yazayım kesinlikle teselli olmayacak biliyorum,olamaz.allah eşine de sana da sabır versin.eminim cennetin en güzel yerindedir oğluşun.allah rahmet eylesinsenağlama

Cennette yanında, kollarında olmasını diledim...Allah acılı yüreğine dayanma gücü versin... teselli nafile.
Başın sağolsun....

aman yarabbim bu nasıl bir acı Allah kimseye vermesin tekrarını da yaşatmasın.çook zor çok...

yazınızı yeni okudum, umarım acılarınız biraz hafiflemiştir, sizi çok iyi anlıyorum ve sadece sabır dileyebiliyorum...

Canım yaşadıkların çok zor. Geçmiş olsun demek bile zor çünkü bir annenin evlat acısı kor gibi düşüp gittikçe büyür. Allah sana dayanma gücü versin çok üzüldüm.

Gozyaslarimi silerek okudum yazinizi, elimle silip devam ettim okumaya...Ama siz silip acinizi, hayata devam edemessiniz elbette bunun buruklugunu hissettim bir an... Aciyla yasamayi ogrenmek de bir sinav inanin. Siz bu sinavi Allah'in izniyle vereceksiniz. Bir yakinimin yavrusu melek oldugunda cenazeyi kaldiran imamin sozlerini aktarmak istiyorum, bir nebze aciniza merhem olur belki;

"Bu yavru cennetin kapisinda duracak ve Allahu Teala'ya seslenecek, annemi babami yanima almadan girmem diye..."

Size ve bebeklerini kaybeden tum dostlarimiza sabirlar diliyorum...

rabbim yardımcın olsun bebeğinle inş. cennette buluşursun görmediğim yaşamadığım halde o kadar etkilem ki anlatamam bende hamileyim 22 haftalık hiç bir sorun olmamasına rağmen (çok şükür rabbime) hep korkuyorum kızıma bişi olucak diyee ben bu kadar korkarken senin ve bebeğinin yaşadıklarını aklıma sığdıramıyorum rabbim inşallah yaşadıklarının etkisini azaltır

rabbim yardımcın olsun inan ağlayarak okudum benimde canımdan can gitti inşallah bir bebeğiniz daha olur sağlıklı mutlu büyütürsünüz hiç bir şey o acıyı geçirmez ama Allah bunu unutturucak acı vermesin

çok üzüldüm ben de karnımda iki bebeğimi kaybettim gördüğüm yavrularım için bile hala ağlıyorum.allah sabır versin ve hayırlıysa hakkımızda bizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

kelimeler var mi ki ben bulamiyorum. Basin sagolsun oglun guzel oglun hic aci cekmeyecek en guvenli yerde, Rabbim saglikli bir bebekle guzel mujdeli ruyalara uyandirsin seni Insallah..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…