Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

Ne denilenilebilirki bu durumda. Başınız sağolsun... En büyük acılardan birini yaşadınız ama Allah başka acılar yaşatmasın...

ALLAHIM sana bol sabır versin okurken bile gözyaşlarımı senağlamasenağlama tutamadım. yazdıkların bu kadar etkili iken yaşadıklarını tahmin bile etmek istemiyorum ama o bir melek artık vuslatta görüşeceksiniz inşallah senin yaşadıklarını rabbim hiç bir anneye yaşatmasın (((çok üzgünüm ::1shok: senağlamasenağlama

Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm
Söyleyemedim

Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım

Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm
Söyleyemedim

Söyleyemedim annem söyleyemedim....

canım acın nekadar büyük şu yazdığın sözler nasılda anlatıyor bunu.tutamadım gözyaşlarımı.içim acıyor senin her yazdığında.sen bir melek annesisin canım arkadaşım.allahım rabbim sana sabır versin yüreğinin sızısı biraz da olsa dinsin.

allahım sana bu acıyı bır daha tatdırmasın sana ole bır bebek versınkı YUCE ALLAHIM sankı bu acıyı hıc yasamamıs gıbı olasın

ALLAHIM COK ZOR ALLAHIM SAANA BINLERCE SABIR VERSINNNNNNN

Bende bebegımı bır kac gun once kaybettım daha ıcımde hıssedememıstım daha ultrasonda gorememıstım kalbının sesını duyamamıstım ama kayıp gıttı bıraktı benı

ama senın bu tarıfı cok zor olan acının yanında benım kı hıc bırsey allahım sana peygamber sabrı vermıs kı bu kabullenmesı zor acıya dayanmıssın allahım bır daha gostermesın

wuslat, ne diyeceğimi hiç bilemiyorum. zaten klavyeyi de göremiyorum doğru düzgün.
sen bunları hangi bi sabırla yazdın, nasıl bir güçle dayandın.... allah yardımcın olsun arkadaşım.
çok acı biliyorum, ben doğmamış bebeği kaybettim diye aylarca kendime gelemedim.. eminim, seninki kat kat beterdir. allahım sabırlar versin, dayanma gücü ihsan etsin.
tekrarını göstermesi. meleğin meleklerle beraber muhakkak, cennet kapısında anneciğini bekliyor.

cok agladim cok uzuldum inanki icimde birseyler koptu sanki bu nasil bir aci nasil bir izdiraptir yarabbim. canim kardesim sen kucuk melegini hep ruyalarda gor insallah o olmedi cnm cenette seni bekliyor rabbim kavusmanizi nasip etsin ahirette ve diliyorumki sana yeniden anne olmayi nasip etsin etsinki acini biraz olsun bastirabilsin canim allah abir versin acilarini dindirsin insallah

sevgiler

Bu sabah kabus gibi bir rüyayla uyandım 6'da.Hayırlara çıkar inşallah.Halbuki 4'te yatmıştım yine, uyanacak halim yoktu o kadar korkmuşum...Allahtan kabustu uyandığımda şükrettim rüya olduğuna.Bebeğimiz olmuştu rüyamda, eşime soruyorum hasta mı diye.Yok diyor sadace 7 aylık doğdu biraz zayıf.Ben garibim ama sevinemiyorum bile...Kayınvalidem de yanımda biz bir yere gidiyoruz bebeği eltim varmış -3 tane eltim var ama bunu tanımıyorum ben -ona bırakıyoruz.O kadar gerçek ki rüya kayınvalidem sütün geldi mi diye bile soruyor bana.her anı aklımda hala...sonra aradan zaman geçmiş geliyorz biz bebeği emzirmeye...müstakil bir evmiş olduğu yer tanımadığım bir yer..Kapıda biri ağlıyor.ben anlıyorum bir şey olduğunu..Eltim öldü diyor ama çok üzgün o sırada.Ben saf gibiyim hiçbir tepki vermiyorum.Kayınvalidem eltime bağırıyor yıkıyor ortalığı eltime diyor naptınız bebeğe.eltim o sırada bebeği tutup bize veriyor gidin diyor, alın bebeğinizi de gidin diyor bağırarak...kayınvelidem sanki bir şey biliyor da saklıyor benden bebeğin ölmesiyle ilgili elitimi suçluyor...Öyle bir hava seziyorum...Çok ağladım uynadığımda...Biliçaltı dedim kendi kendime...O kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan o yüzden gördüm dedim ama içimi tırmaladı...Allahım hayırlara çıkarsın .Tersine çıkar derler inşallah öyle olur ...Şaşkınım sabahtan beri...Anlamadığım bir gariplik var üzerimde...Dua edin arkadaşlar ...Bize dua edin olur mu?

aman yarabbim ne denirki.........diyemiyorum hiçbişey.......... Allah bundan sonraki hayatınızda size bir daha böyle bir acı yaşatmasın. o minik melek de gökyüzünde annesini izlerken ağladığını kahrolduğunu görmesin nolur. üzülmesin... Allah güç sabır versin arkadaşım mahvoldum kahroldum okurken.

Son düzenleme:

vuslatcım Allah hayırlara cıkarsın ruyanı.. ölu gormek dırı getırır derler.. ıcını ferah tut sen kardesım..
bu arada her gece 4 temı yatıyorsun ?
eger oyleyse haadım olmayarak bısey rıca edıcem tabıkı dualarımız senınlee.. ama sende gayret et ne olur gece o saatlere kadar kalma ayakta duşunup duşunup ıyıce kendını dertlere gark etme ..
cunku bılıyorsun kı gece azar dertler acılar.. hastalıklar...

gunduzu yaşa ama geceyı uyuyarak gecır daha duzenlı olucak hersye goruceksın
gece nasıl acı cekılır cok ıyı bılen bırı olarak fıkrımı soyledım canım

dualarım senınle
deniz...
...

dayan canım guneşlı gunler gelecekk
dayan kı guzel bır evladın oldugunda ona ıyı bakabılesın
rabbım sana cennetın kapılarını aralamış melegınle orda buluşacaksın
ama bu dunyada da senı sevenler var
yenı bır melegın var dogacak olan ..
herşey zamanla daha guzel olucak ben ınanıyorum..

ınşallah bızlere bırgun hamıleyım dıyecegın gunlerde gelıcek sonra yuregıne su serpıcek o mınık eller goreceksın....

Allah sabır versin, acını paylaşıyorum canım, acını yaşa çok zor ama yaşa, sabrederek yaşa asıl dünyada bedeninde hiçbir kateter alet bişi olmadan doya doya sarılacaksın oğluna, onu düşün vede o masum meleğin cennette acı çekmeden seni bekliyor annesi, gün gelecek hepimiz gideceğiz ve kavuşacaksın oğluna...

Allah sabırlar versin canım bir yandan aglamamya çalışıyorum sütüme bişey olmasın diye bir yandan okudukça içim kahroluyor belki senin kadar içim yanmadı fakat benım bebegime olmuş gibi düşündüm ne kadar şanslı oldugumu farkettim senin de ne kadar çilekeş kızıma arada bir agıdı durmuyor diye bagırdıgım için utandım kendimden ve degerini anladım herşey bir imtihan yarım yaşamaktansa melek olarak cennete gitmek daha iyi sanırım .. hani dogurmadan kaybedersin bebegini içini bu kadar acıtmaz insanın kokusunu bilmezsin etmezsin ama kucagına aldıktan sonra daha zor daha zor Rabbim inş yeniden hamile kalmanı nasip eder ve sağlıklı güzzel bir bebek verir sana ....
kor parçası bir hayalle yaşarken sabırlar diliyorumm sabırlar diliyorum

Allah sabır versin, okurken gözyaşlarımı tutmam imkansızdı..bebeğin seni cennette bekliyor olacak..Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin sana..

ağlamaktan okuyamadım.sen ne kadar güçlü bir insansın.acını hafifletmek için bir şeyler söylemek istiyorum ama sözün bittiği yerdeyiz,söyleyemiyorum.allah sana sabırlar versin.bir gün mutlaka bitanecik oğluna kavuşacaksın.rabbim sana meleğinin acısını hafifletcek başka bir melek göndersin en yakın zamanda inşallah.her duamda sana da dua edicem mutlaka.sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…