yaa bana inan ben kimsenin yanında ne ağladım ne zırladım en ufak bişide celeleniyorlar bıktım artık.
senin acının 3.günü şarkılar söylense sana soruyorum ne yaparsın ne düşünürsün ???
Allah ikinizede sabır versin...hemde sabırların en büyüğünü versin,
Patavatsız, kendini bilmez, bencil, düşüncesiz, zalim insanlar heryerde var...ama korkmayın onlar konuştukça siz yüceliyorsunuz...Allah hepsini görüyor...Sizi anlamazlar, bu acı yaşanmadıkça bilinmez...laflar taşlaşır bu acıda..sözler, kelimeler yok olur.Dünyası durur evladını kaybeden annenin...Bende seni neden iyi anladım biliyormusun vuslat, benim kızımda 3 ve 4 aylıkken 3 defa hastanede yattı..ilkinde ölüyor sandı doktorlar kusmaktan bembeyaz olmuştu, o acildeki koşuşturma, bebeğimi benim elimden alışları..bebeğim iyi olacakmı diye sorduğumda doktorun "üzgünüm ama iyi görünmüyor" demesi...tıbbın çaresizliğini, hepsini yaşadım ben..lanet damar yolunu açamayışları falan hep gözümün önünde, kızımın sesini duymamak için hastanenin dışına çıkmıştım... kızım baygın düşmüş bırakmıştı kendini, nefes alışını görseniz can vermekte olan yavru bir kuş gibiydi..ağzını açıp açıp kapatıyordu..inliyordu büyük insan gibi......o an herşey durdu benim için, çıldırsam neye yarardı ki?? neyseki kızım iyileşti allahım onu bana bağışladı.Kaybetme korkusunu yaşadım ben.Senin bebeğinin inlemesi, midesinin bulanması, hemşire doktor gördüğü zaman ağlaması hepsini o kadar iyi anlıyorumki.İnsan evladına acıyor deli gibi, elinden bişeyde gelmiyor.Benim acım seninkinin yanında çok çok ufak elbette, sadece seni ne kaadr anladığımı yazmak istedim.
Çok şükürki yavrunun artık canı yanmayacak..ameliyat olmayacak..narkozdan dolayı kusmayacak..inlemeyecek..acı çekmeyecek...korkmayacak...aslanlar gibi rabbimin kollarında uyuyacak melekler gibi..
kanım dondu başınız saolsun güzel yavrunun yeri cennet hiç merak etme bizler onları cennete girebilsinler diye en iyi şekillerde büyütüp yanlışlardan uzak tutmaya çalışıyoruz. sen yavrunu emin yere rabbimin cennetine uğurlamışsın .rabbim acını hafifletecek evet ama aklından hiç çıkmıycak yaşadıkların farkındayım ama bununla teselli etmeye çalış herşeyden yüce rabbimin herşeyden güzel cennetinde beşiklerde melekleri uyutuyor şimdi onu.diyicek kelimem yoktu aslında ama demek zorunda hissettim kendimi sana ve eşine çok çok sabır diliyorum rabbimden ..
ya ne denilebilirki çok üzücü ALLAH sabır versin canım çok üzüldüm.
Ağlamktan inanın yazamıyorum
Allah sabır versin.
aff alahım aff
ilk defa bu kadar okumakta zorluk çektim,seninkinin ynında benimk devede kulak misali kalıyor.
benimde meleklerim var cennette 3 tane,ben onları hiç göremedim hatta hissedemedim bile
öptüler kaçtılar hemen.
Mevlamdan ne olur sabır istemeyin sabır istedikçe ona göre imtihanlarımızda sertleşiyo
sadece güç kuvvet isteyin,dualarımızı yanlış yapmayalım ders vermek tabiki haddim değil sadece hatırlatayım dedim.
vustlatcım senı cok ıyı anlasakta acını dındırememek cok acı verıyor ınankı... dua edebılıyoruz sen ve senın gıbı olan tum melek anaları ıcın.. umarım ıcıne bı nebze ferahlık gelıyordur bı an ıcınde olsa...
dusunuyorum dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum ogluma bısey olsa ben bu kadar guclu olamazdım sanırım ..
Allahım sana cennetın en guzel kapılarını aralasın ınşallah...
Ağlamktan inanın yazamıyorum
Allah sabır versin.
vuslatcım sımdı yıne okudum ılk sayfayıı bıraktım herseyı burda kalakaldım .. gozyasları sel olsa ne faydakı ... allahım sana sabırlar versın canım arkadasım..
bu kez yazını bıtıremedım .. coka cı cektım yıne cunku.. sızın yasadıklarınızı yasadım ıcımde..
oglun cok guzel bır yerde sımdı acısız sancısız..
Allahım sen sana ısyan eden bızlerı affet yarabbım .. hıc bır bebegı annesız hıc bır anayı yavrusuz koyma ...
acisi taze bir anne olarak okurken aglama komasina girdim.allahim sabirlar versin arkadasim.
şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan ağzım ellerim her yerim uyuştu çok zor ALLAH yardımcın olsun senin yanında olup bu acını o kadar paylaşmak isterdimki senağlama senağlama senağlama
çok üzüldüm yaaaaaaaaa senağlama
şuan bile ağlamaktan çok zor yazıyorum RABBİM sana sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?