Allah seni bir meleğin annesi yapmış, demek ki bunun için gelmiş dünyaya seni en zorla sınamak için şimdi sen diğer annelere sabır diliyorsun cennette senin duacın bir MELEK varken.
Allahım güç ve sabır versin sana ve diğer MELEK annelerine...
yazdiklarinizi okuyunca 6 yil oncesine dondum tekrar yasadim sanki ogunleri.bende 6 yil once 2 yasindaki kizimi kaybettim.1 yasina kadar cok saglikliydi.ama son 1 yilimiz hastanelerde gecti.dogum gununde kaybettim bende.hastanede yatiyorduk ogun doktordan izin alip eve cikacaktim dogum gununu kutlamak icin.ama sabaha karsi kizim vefat etti.cok zor gunlerdi.anlatilamaz.sanki bir ates dusmustu hersey bostu,hayat durmustu sanki(ama oyle degilmis)insan o gunlerde anlamiyor teselli edenlere bile kizardim icimden.tesellilerin hicbir faydasi yoktu bosa konusuyorlar diyordum.o ates teselliyle sonermi hic.herseyin ilaci zaman ve allah inanci.biliyorsunki yavrun cennette ve seni bekleyecek o biraz rahatlatiyor insani.hayat devam ediyor.6 yil gecti 2 tane daha yavrum oldu.kizim yasasaydi 2.sinifa gidecekti yasitlarini gorunce icim sizliyor.biliyorum o cok guzel yerlerde bizi yanina alacak insallah ebedi cocuk sevgisi yasatacak babasina ve bana.allah herkeze dayanma gucu versin isyan ettirmesin rabbim.
canım benım ağlamaktan okuyamadım..
Rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuk yuklemezmış..
Senın melegın obur dunyada senı beklıyecek....
Acının tarıfı yok bızde kelımeler bulamaıyoruz...
dılerım bundan sonra hıc acı cekmezsın hersey gonlunce olur cok mutlu olursun
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...cin-guzel-hikaye-allah-size-sabir-versin.html
vvusslat bu linkteki yazıyı okurmusun beni çok etkiledi
Allah sabır versin demekten başka dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.
vuslatcımm!!! başka bir yerde okuduğuma göre haşimoto hastası oldugunu yazmışsın.canım bende hipotroid var.levetron kullanıyorum.en son 3 civarlarında cıkmıştı bilmiyorum normalmı yoksa ilacımın artırılması gerekiyormu.3 aylık hamileyken tsh sonucum 7 idi.ben hipotiroid rahatsızlıgımı bilmiyordum.başka bir doktora gittim ama gittiğimde 11 olmıştu.şimdi düşünüyorum acaba gebeliğimde bütün tahlillerim kontrollerim iyidi.troidden dolayı bebeğimin gelişimi sorunlu olmuş olabilirmi.kalp rahatsızlığına neden olmuş olabilirmi.şimdi düzenli ölçtürüyorum birde haşimoto olduğunu nasıl anlıyorlar.doktorum troid bezlerinde şişlik falan yok dedi.haşimoto hastaları zor gebe kalıyor sanırım.benim adetlerim düzenlidir.sorun yaşamadım ama bundan sonrası ne olur bilemiyorum.3 ay oldu bebeğimi kaybedeli.güçlü olmaya sabretmeye çalışıyorum.acaba ikinci gebelik için en az ne kadar beklemem gerekiyor.yazılanları okuyorum içim kötü oluyor.kimseyide teselli edemiyorum çünkü kendim henüz toparlanmaya çalışıyorum.allah hepimize sabır versin.senin bir dahaki bebeğinde tekrarlama olasılığı olduğunu nerden biliyorsun canım.bende çok korkuyorum ama yazı birazda.yaşanılması gerekiyorsa yaşıyoruz.biz diğer annelere benzemiyoruz.çok farklıyız bence bunu ancak yaşayanlar bilir.taşımak çok zor ayrılık çok zor özlememek imkansız.ağlamaktan başka yapacak hiçbirşey yok.allah herkese sabır versin.
canım benim başın saolsun yazarken ellerimi hissetmiyor gibiyim cok üzüldüm allah sabrını versin cok zor bende anneyim bende kızım ölümlerden döndü seni az cok anlıyabiliyorum okuduktan sonra yanında olup acını yanında paylaşmak istedim allah bir daha göstermesin
ben hastane günleri boyunca manevi bi destekçim vardı Allah yolunda bi ablam sürekli anlatırdı telefonda saatlerce konuşurdu onun sayesinde ölüm haberini sukunetle karşıladım ..bana hep derdi ilk tepki çok önemli lütfen sakin ol derdi.
Inan yazini okurken cok agladim.senağlamaBir annenin Bebegini kaybetmesinin ne kadar zor oldugunu benden iyi kimse bilemez.Bende 25.01.2008 de oglumu kaybettim senağlama 38 haftalikken maalesef ölü dogdu.Herkes birsey olmaz yine cocugun olur der.Ama senin o cocukla gecirdigin hamileligi ve sonraki zamanlari hic hesaba katmazlar.Cünkü bir bebek kaybetmemistir cogu.herkes karsina gecip cocuklarini sever sana nispet edercesine.Ne yapalim kardesim elbet bundada bir hayir vardir.Ogullarimiz cennette ve dünyadan daha güzel imkanlar icerisindeler.Biz artik onlarla layik anne olmaya calismamiz lazim.Rabbim bizlere ve bütün cocuklarini kaybeden annelere sabir versin.Ve birdaha böyle üzüntü vermesin insaallah.
Bundan sonra güzel haberlerini duymak dilegiyle:a015:
Inan yazini okurken cok agladim.senağlamaBir annenin Bebegini kaybetmesinin ne kadar zor oldugunu benden iyi kimse bilemez.Bende 25.01.2008 de oglumu kaybettim senağlama 38 haftalikken maalesef ölü dogdu.Herkes birsey olmaz yine cocugun olur der.Ama senin o cocukla gecirdigin hamileligi ve sonraki zamanlari hic hesaba katmazlar.Cünkü bir bebek kaybetmemistir cogu.herkes karsina gecip cocuklarini sever sana nispet edercesine.Ne yapalim kardesim elbet bundada bir hayir vardir.Ogullarimiz cennette ve dünyadan daha güzel imkanlar icerisindeler.Biz artik onlarla layik anne olmaya calismamiz lazim.Rabbim bizlere ve bütün cocuklarini kaybeden annelere sabir versin.Ve birdaha böyle üzüntü vermesin insaallah.
Bundan sonra güzel haberlerini duymak dilegiyle:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?