- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
-
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
Ayrılmış olmanız her ikiniz içinde hayırlısı olmuş.
Uzun bir süre acı çekeceksiniz her ikiniz de ama sonunda alışacaksınız.
Anlattıklarından anladığım kadarıyla evet sen daha çabuk olgunlaşmış ayakları üzerine sağlam basan geleceğini düşünen birisisin. Ama karşında ki bütün hayatının merkezi seni yapmış hayalperest aptal aşık.
Kendin gibi güçlü bir karakter istiyosun ama bu arkadaşta da o yok.
Arkana bakma. Yoksa erkek arkadaşını daha çok mahvedersin.
sonuna kadar okumadım
ilk paragraf bile ayrılman için yeterli sebep
saygı göstermemi istiyor ne demek
saygı karşılıklı olmalıdır
tek taraflı isteyiş olmaz olmamalıdır
ayrılın
Sizin aşkınız bitmiş olan bu sadece yılların alışkanlıgı oldugu için bocalıyorsunuz şuan buda çok normal.ayrılmak doğru bi karar sorduğunda seviyorum özlüyorum demek bile gelmiyor içinizden.sırf yıllarınızı verdiniz diye evlenmeyi görev gibi görmeyin çok mutsuz olursunuz.kendinizi eve kapatmayın oyalanacak şeyler bulun kafanızı dağıtın
Nedensiz bitmemiştir canm zamanla küçük şeyler birikerek aşkı tüketmişsiniz işte.fikir ayrılıkları karakterlerimiz farklı demen bile bi neden.ayrıca yaşınız çok büyük bi faktör çocukluk aşkı işte büyüdükçe göremediğiniz şeyleri görmeye başlamışsınız.ayrılıgın etkisini üstünüzden atınca doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız benceAsk boyle nedensiz sebepsiz bitebilen bisey mi cok haksizlik gibi geliyorona bunu yapamam diyorum ama kendime nasl yapicam. Okulum baslicak artik nihayet zaten baslasin staj okul cocuklar oyalanacagim insallah. Suanda seviyorum diyebiliyorum ama Nefes almam gereken zamanda cok ustume geldigi icin surekli sorular sordugu icin seviyorum diyememistim kusucak gibi olmustum..
Bizde eşimle yedi sene flort ettikten sonra evlendik. Ben mezun olup çalıştığım halde kendisi hala okuyor. Bundan evlenmeden iki sene önce benden pasif oluşu hiçbir şeyde çaba gostermyip problem yapması beni öyle bunaltnisti ki sevgim tükenmişti. Sonrasında altı ay ayri kaldık ve onun ugrasiyla barıştık. Neyse , sonunda evlendik çünkü uzun sevgililik ayrılık getiriyordu. Evlendik yine benden pasif olduğunu görüyorum ama o kadar probleme rağmen evlenmemizle sıfırdan başlamış gibi olduk çok şükür mutluyum. O yüzden bu konularda yorum yapmak çok kolay olabilir. Ancak, kendimden yola çıkınca iyice düşünüp karar verin tekrar ararım bırakamam diyorsanız kendinizi boşuna yıpratılmaya bunları dusunmeyin
Erkekler geç olgunlaşır. Umarım pişman olmazsınız ayrılık kararınızdan.
ortaokul öğrencisinin bu kız beni sevsin diye senelerce dua etmesi...
ya bana çok arabesk gelen hareketler bunlar. olmuyosa olmuyodur, insanlar 20 senelik eşlerinden boşanıyolar. altı üstü bi sevgililik. hayatı ne diye zindan ediyosun kendine.
ayrıca denk değilsiniz bence.
bugun duvarı yumruklar yarın seni yumruklar.
Evlilik için niyetlendiğim adam dışarda herkese karşı çok baskın, benimle yalnızken kedi gibi.. tabii ki sizin de baskın olduğunuz yer ve zaman olacak, ayrı bir birey olamazsınız ki yoksa...Biraz sinirli bi yapisi var ama ailesinden bunlari gormeyen insanin karisina yapma ihtimalini dusuk goruyorum oyle bi aile yapisi yok cok sevecen mutlu bi ailesi var benimkinin aksine.. sinirli yumruklama egilimli olan benimbunu da yapicagini dusunsem kararim kesin olur aslnda keske kotu bi ozelligi olsaydi altimda kalmak disinda isim kolaylasirdi grrcekten.. ama sormak istedigim sey evlilikler hep denk mi oluyo yani boyle evliliklerde mutlu olunmuyor mu esinden daha bsskin daha ustte bayanlar yok mu ?
bence sen bencıllıgını kaldıramıyorsun ama gercekten bu sekılde hıssedıyorsan onun ııcn en ıyısı olmus bıraz uzulur sonra onu delıler gıbı seven onunda sevdıgı bırını bulur emın o bence uzulme artık vıcdan azabı da bır sure sonra gecer