Senelerim cocuklugum gencligim...lutfen akil verin

Aslinda bu son 7 aya kadar hep ben gucsuz hayatimin merkezine onu koymus okudugum okulu bile ona gore secmis biriydim guclu olan oydu beni hayatinin merkezine koyma diye uyaran da hep oydu. Ama simdi geldigimz noktada dediginz gibi bi anda bana biseyler oldu ben boyle sorumluluk sahibi guclu durdukca o gucsuzlesti sorumsuz cocuk gibi oldu. Bu yuzden gecici bi surecmi diye dusunuyorum cunku arkadaslariyla arasi bozuldu isleri skintiya girdi o da zor zmanlar gecirdi bunlarin etkisi oldugunu dusunuyorum aslinda ama belki de karakteri boyle diyorum. Kararsizim cok taniyamamis olmaktan cok korkuyorum.

Erkekler daha geç olgunlasir. Kadınlar daha erken... böyle hissetmeniz normal.
Ayrilmissiniz tekrar geri dönmeyin bu iş olmaz. Zamanla unutursunuz. Tek ilaç zaman

sonuna kadar okumadım
ilk paragraf bile ayrılman için yeterli sebep

saygı göstermemi istiyor ne demek
saygı karşılıklı olmalıdır
tek taraflı isteyiş olmaz olmamalıdır

ayrılın

Yani tam aciklamamisim. herkesin hassas noktasi vardirr ya onunki de saygiydi ben sinirlenince gozu donen agzima her geleni soylemekten cekinmeyen biriiyim maalesf. Bu anlamda saygi bekliyor demek istedim ama o da cok asiri bi saygi bekliyor gercekten bu da dogru.

Sizin aşkınız bitmiş olan bu sadece yılların alışkanlıgı oldugu için bocalıyorsunuz şuan buda çok normal.ayrılmak doğru bi karar sorduğunda seviyorum özlüyorum demek bile gelmiyor içinizden.sırf yıllarınızı verdiniz diye evlenmeyi görev gibi görmeyin çok mutsuz olursunuz.kendinizi eve kapatmayın oyalanacak şeyler bulun kafanızı dağıtın

Ask boyle nedensiz sebepsiz bitebilen bisey mi cok haksizlik gibi geliyor ona bunu yapamam diyorum ama kendime nasl yapicam. Okulum baslicak artik nihayet zaten baslasin staj okul cocuklar oyalanacagim insallah. Suanda seviyorum diyebiliyorum ama Nefes almam gereken zamanda cok ustume geldigi icin surekli sorular sordugu icin seviyorum diyememistim kusucak gibi olmustum..

Nedensiz bitmemiştir canm zamanla küçük şeyler birikerek aşkı tüketmişsiniz işte.fikir ayrılıkları karakterlerimiz farklı demen bile bi neden.ayrıca yaşınız çok büyük bi faktör çocukluk aşkı işte büyüdükçe göremediğiniz şeyleri görmeye başlamışsınız.ayrılıgın etkisini üstünüzden atınca doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız bence

Bizde eşimle yedi sene flort ettikten sonra evlendik. Ben mezun olup çalıştığım halde kendisi hala okuyor. Bundan evlenmeden iki sene önce benden pasif oluşu hiçbir şeyde çaba gostermyip problem yapması beni öyle bunaltnisti ki sevgim tükenmişti. Sonrasında altı ay ayri kaldık ve onun ugrasiyla barıştık. Neyse , sonunda evlendik çünkü uzun sevgililik ayrılık getiriyordu. Evlendik yine benden pasif olduğunu görüyorum ama o kadar probleme rağmen evlenmemizle sıfırdan başlamış gibi olduk çok şükür mutluyum. O yüzden bu konularda yorum yapmak çok kolay olabilir. Ancak, kendimden yola çıkınca iyice düşünüp karar verin tekrar ararım bırakamam diyorsanız kendinizi boşuna yıpratılmaya bunları dusunmeyin

Bencede ayrılmalısın. Seven her zaman kaybeder. Erkek arkadaşında kaybedecek bu kural bu şekilde işliyor malesef. Sevgin bu kadar bencilken o seni bu kadar severken ona bu haksızlığı yapmamalısın. Herşeye alışır insan. Korkmasın kafayı falan yemez bunu ona söyle çünkü muhtemelen sen kararını açıkladığın ölürüm kafayı yerim diyecektir. Yemeyeceğini ve senin sevginin ne kadar bencilce olduğunu anlat ona. Şunu da ekle Mevlana C Rumi'ye aittir...

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…

Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Bu sene 7 yılı dolduracak bir ilişkim var. Bu 7 yılın 3 senesi okullardan dolayı ayrı şehirlerde geçiyor ve üç ayda bir gorusebiliyoruz. Ancak bu ayrılık ilişkimizi hiç zedelemedi. Erkek arkadaşımla iki sevgiliden çok birer arkadaş, yeri geldiğinde aile olmayı başarıyoruz ve ilişkimizi güçlü tutan şey de bu. Her ilişkide olduğu gibi kavgalar oluyor. Görüşmediğimiz süre uzadıkça daha çok kavga ediyoruz ama bu hiç ayrılığa kadar gitmedi. Birbirimize olan sevgimizden çok, saygımız hiç bitmedi. Sizin ilişkinizde senin sevgin bitmiş, gözün açılmış diyemem... Bence de ayrılmakta kararlı olun. Bundan sonrası için daha iyi fikir...

Ne kendi hayatini maffet nede o cocugun hayallerini .... ilarde hicbir sey duzelmiycek sen cocukca sevmissin ve artik buyumusun bir seylerin farkina varmissin sevgin sıg kalmis bitmis artik. ilerde cocuklarinizin hayatini etkileyecek bir karar vermeni tavsiye bile etmiyorum ki ileriside ayrilik o yuzden yok yakinken vazgecmek en iyisi...

Erkekler geç olgunlaşır. Umarım pişman olmazsınız ayrılık kararınızdan.

Ben de boyle yeni bi sayfayla mutlu olur muyum iyi ki hayallerimden vzgecmemisim dermiyim bunu dusynyyorum. Cunku onun cok iyi bi es olcagini beni uzmucegini anlayisli oldugunu biliyorum. Sadece altimda kalir bunu da hissederiz birbirmzden soguruz diye korkuyorum bi siz olumlu bi ornek oldunuz bana. Artik hayirlisi diye dua edip Allaha birakmak sanirim tek yol cunku cabalicak enerjim de kalmadi

Biraz sinirli bi yapisi var ama ailesinden bunlari gormeyen insanin karisina yapma ihtimalini dusuk goruyorum oyle bi aile yapisi yok cok sevecen mutlu bi ailesi var benimkinin aksine.. sinirli yumruklama egilimli olan benim bunu da yapicagini dusunsem kararim kesin olur aslnda keske kotu bi ozelligi olsaydi altimda kalmak disinda isim kolaylasirdi grrcekten.. ama sormak istedigim sey evlilikler hep denk mi oluyo yani boyle evliliklerde mutlu olunmuyor mu esinden daha bsskin daha ustte bayanlar yok mu ?

bence sen bencıllıgını kaldıramıyorsun ama gercekten bu sekılde hıssedıyorsan onun ııcn en ıyısı olmus bıraz uzulur sonra onu delıler gıbı seven onunda sevdıgı bırını bulur emın o bence uzulme artık vıcdan azabı da bır sure sonra gecer

Evlilik için niyetlendiğim adam dışarda herkese karşı çok baskın, benimle yalnızken kedi gibi.. tabii ki sizin de baskın olduğunuz yer ve zaman olacak, ayrı bir birey olamazsınız ki yoksa...

Biz ayrıldığımız sürede başka görüştüğüm kişiler farklı niyetli çıktı ve hiç olmazssa ayrıldığım kişinin bana yapabileceği kötülüklerinde ne olabileceğini bildiğimi ama bir başka insanı tanımanın bana zor geldiğini ve güvenemeyeceğimi anladım... Kadınlar karşılarında güçlü erkek arıyorlar haliyle bu konuda haklısın ama dürüst insanları bulmakta zor şu zamanda. Ancak, bizde ayrılık yaşamasaydık birbirimizi kaybetmenin ne olduğunu bilmeseydik sonradan değer vermez sürekli benim aklımda da ayrılma fikri olacaktı kimbilir. Hayırlısı olsun inşallah

Tum mesele benim bencilligimse gercekten bunu aşmak istiyorum ben sorunun kimde oldugunu anlayamiyorum sadece. Yoksa ben boyleyim beni de boyle kabul etsinler gibi bj duusncem yok. Bencillik ediyorsam zaten kmseyle mutlu olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…