Senelerim cocuklugum gencligim...lutfen akil verin

Ayrılmak mantıklı olabilir. Ama özleyeceksiniz, hep özleyeceksiniz. Kimse onun gibi sevmediğinde geriye dönmek isteyeceksiniz...

Ben de buna eminim . Bu kadar degeri benden baskin ustun birinden goremicegime de eminim. Ve karakterimde asla kendini ezdirmek yok arkadaslarim da sen senden baskin biriyle yapamazsin ki diyor zaten.. dedignz gibi Disardaki tavirlari cok onemli arkadaslariyla cevresiyle nasil sozu gecen biri mi baskin biri mi ciddiye alinan biri mi bunu da cok dusundum bu da cok onemli. Ama bana sanki oyle degilmis gibi geldi son aylarda bu beni daha da korkuttu ya da bilemiyorum kuruyo da olabilirim. Kararsizim cok...

Biz ayrıldığımız sürede başka görüştüğüm kişiler farklı niyetli çıktı ve hiç olmazssa ayrıldığım kişinin bana yapabileceği kötülüklerinde ne olabileceğini bildiğimi ama bir başka insanı tanımanın bana zor geldiğini ve güvenemeyeceğimi anladım... Kadınlar karşılarında güçlü erkek arıyorlar haliyle bu konuda haklısın ama dürüst insanları bulmakta zor şu zamanda. Ancak, bizde ayrılık yaşamasaydık birbirimizi kaybetmenin ne olduğunu bilmeseydik sonradan değer vermez sürekli benim aklımda da ayrılma fikri olacaktı kimbilir. Hayırlısı olsun inşallah

Aynen oyle guclu birini bulursam da guvenemezsem bana eziyet ederse beni ezerse bunlari cok dusunuyorum . Sevgilimi durustluguyle sevmistim zaten en basta o ozelligi cok sukur hic degismedi. Sadece suanda cok gucsuz bana da bunu cok hissettirdi. gecici bisey mi bilmiyorum. Bana biraz umut oluyosunuz tesekkur ederim. ve cevremde de gordum baska insanlarla deneyince eskinin kiymetini anlayanlari. Siz sansliymisisinz ki geriye donebilmissiniz. Onemli olan evdeki huzur mutluluk..ben sanirim gercekten bencilce duusnuyorum

Yo aslinda cok da alakasiz bi yorum degildi :) tesekkur ederm yine de

ne biliyim ama sunu biliyorum ki en basta huy suy sevgilimiz ile ayna gibi olmalı cunku evlenince gercekten o saygı sevgi birazda buna baglı ben zıt kutupların birbirini cekmelerine inanmıyorum en fazla sevgililik döneminde yürür gidersin ancak evlilik cok farklı boyut ve ciftler birbirini taamamlamalı diye düşünüyorum basta cok uzulursun belkide kararın cok isabetli bunu hayat göstericek ayrılıklar da insanı cok değiştirir pişman olma yalnızlık sancısı baskı yapıyo ınsanda ama o zmaan kavramı yok mu ıstersen 5 yıl ver ıstersen bıkac ay sana yasatılanların birdaha olabilmesi mumkun mu yada aynı hissi yasrmıyız dıye oluyo aaslında tüm hissettiklerimiz ... belki de tüm sevgimizi vampır mısalı karsıdakıne doldurmussak işte....geçmesi dileğimle tatlım..

İliskiler basladigi gibi bitedebiliyor konu sahibi. Buna, daha cocukken baslayan iliskiler de dahil. Siz kucukken birbirinizi sevdiniz diye ayrilmamak icin diretmeye gerek yok aranizdaki bag, cekim, elektrik bittiyse daha fazla uzatmanin manasi olmadigi gibi bu kadar dramatize etmeye de gerek yok.

Ben herkesin aksine size bi şans daha vermen gerektiğini düşünüyorum. Eğer tamamen bitmiş olsaydı içinde herhangi bi soru işareti, bi pişmanlık kalmazdı. Sadece eski heyecanınız kalmamış, sil baştan başlamayı deneyebilirsiniz. Ha baktınız yine olmuyo o zaman tamamen koparsınız birbirinizden. Birbirinize karşı daha anlayışlı olmayı deneyin bi de her ikiniz. Oturup açıkça sorunları anlatıp çözmeye çalışın bi bence.

Tum mesele benim bencilligimse gercekten bunu aşmak istiyorum ben sorunun kimde oldugunu anlayamiyorum sadece. Yoksa ben boyleyim beni de boyle kabul etsinler gibi bj duusncem yok. Bencillik ediyorsam zaten kmseyle mutlu olamam :KK43:

bencıllık dıye bahsederken bunca yılın sonunda ayrılman veya sevmedıgını dusunmenden bahsetmıstım cunku gordugum kadarıyla oyle hıssedıyorsun bu bencıl oldugun anlamınada gelmıyor ama sen oyle hıssedıyorsun cunku uzun surelı bır durum soz konusu cevrendekılerde etkılıyor dogal olrak muhtemelen senı haksız goruyorlar

Şuanda oldukça güçlü, baskın, sevilen, sayılan biriyle evlenebilirsiniz ancak hayat boyu o insan öyle kalacak diye birşey yok. Aynı şekilde siz de hep güçlü ve baskın olacaksınız diye birşey yok. Hayatta herşey insanlar için ve kimbilir daha ne güçsüz durumlara düşeceğiz. O yüzden ben kendi adıma vicdanlı ve merhametli bir adam diliyorum kendime. Ama maalesef insanız işte zaaflarımuz var, güçlü olsun kariyerli olsun vs diye birçok şey isteyebiliyoruz. Yanlış da değil bunları istemek ama tüm bu özellikleri bünyesinde toplayan bir adamla kesin mutlu olursunuz diye bir durum da yok. Esasında niyetimizi ve kalbimizi temiz tutmak bazen en güzel duadır. Siz bence erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz ve bir erkekten beklentileriniz daha yüksek. Erkek arkadaşınız şuan için bu beklentilerinizi karşılayamıyor yani uyuşmuyorsunuz. Bunun için suçluluk da duymanız gerekmiyor, sadece dürüst ve kararlı davranın. Bencillik yaparak ne kalbinizi kirletin ne de karşı tarafı üzün..

Şuanda oldukça güçlü, baskın, sevilen, sayılan biriyle evlenebilirsiniz ancak hayat boyu o insan öyle kalacak diye birşey yok. Aynı şekilde siz de hep güçlü ve baskın olacaksınız diye birşey yok. Hayatta herşey insanlar için ve kimbilir daha ne güçsüz durumlara düşeceğiz. O yüzden ben kendi adıma vicdanlı ve merhametli bir adam diliyorum kendime. Ama maalesef insanız işte zaaflarımuz var, güçlü olsun kariyerli olsun vs diye birçok şey isteyebiliyoruz. Yanlış da değil bunları istemek ama tüm bu özellikleri bünyesinde toplayan bir adamla kesin mutlu olursunuz diye bir durum da yok. Esasında niyetimizi ve kalbimizi temiz tutmak bazen en güzel duadır. Siz bence erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz ve bir erkekten beklentileriniz daha yüksek. Erkek arkadaşınız şuan için bu beklentilerinizi karşılayamıyor yani uyuşmuyorsunuz. Bunun için suçluluk da duymanız gerekmiyor, sadece dürüst ve kararlı davranın. Bencillik yaparak ne kalbinizi kirletin ne de karşı tarafı üzün..

Haklisiniz soylediklerinizde hersey insanlar icin. Basimiza ne gelir ne durumlara duseriz bilemiyorum hep guclu baskin olamayabilirim hayatta bunu da biliyorum . Ama sevgi konusunda da şoyle soyleyebilirim ki aşka inanmiyorum yani aşk kalici birsey degil benim icin heycanla beraber yiten birsey. Ama sevgi icinde cok sey barindiriyor yasanmislik anilar hayaller aliskanlik guven vefa huzur vs gibi. Tum bunlari onda buluyorum onu seviyorum. Ama ben duygusal biri degilim. Daha dogrusu mantigim her zaman sevgimin onune gecer.Ailem biraz problemli kosulsuz sevgiyi cocuklugumda tatmis biri degilim. Bu yuzden sevmeyi bilmiyor da diyebilirsiniz ama durum bu. Boyle olunca da birini deli gibi sevsem de mantigima yatmiyorsa yine ayni gel gitleri yasarim. O yuzden sevgimle ilgili sorun oldugunu da dusunmuyorum aslinda sadece mantigima yatmayan cok fazla sey farkettim son zamanlarda. Bunun gecici mi kalici mi oldugunu kestiremiyorum galiba en iyisi zamana ve nasibe birakmak

İliskiler basladigi gibi bitedebiliyor konu sahibi. Buna, daha cocukken baslayan iliskiler de dahil. Siz kucukken birbirinizi sevdiniz diye ayrilmamak icin diretmeye gerek yok aranizdaki bag, cekim, elektrik bittiyse daha fazla uzatmanin manasi olmadigi gibi bu kadar dramatize etmeye de gerek yok.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Şöyle ki sevgili olmadan onceki donemlerde de cok yakin arkadastik. Kendimi bildim bileli hatta kendimi bilmiyorken bile bu insan hep hayatimdaydi yakinimdaydi. Ben genelde arkadaslarima tavsiye verirken bu insan senin haytinda 1 sene 2 sene once yoktu ve sen cok mutluydun bunu hatirla vs diyebiliyorum . Ama benim icin bu soz konusu degil onun hayatimda olmadigi bi donemimi hatirlamiyorum. boyle olunca benim onu hayatimdan cikarmam cok koklu bi sekilde hayatimi degistirmem cevremi degistirmem hatta yasadigim yeri degsitirmem demek. Bu digerleri gibi kolay olmuyor ama benim icin ekstra zor bi durum cunku ben aliskanliklarimdan kurtulmakta zorlanan biriyim. Aldigim bi esyayi bile atamam saklarim senelerce. Bu yuzden zaten biraz dramatik bi durum. Hayata yeniden farkli bi sehirde baslama ya da hayallerimi gerceklestirmek icin duzenimi bozmadan inat etme ikilemindeyim.

Ben herkesin aksine size bi şans daha vermen gerektiğini düşünüyorum. Eğer tamamen bitmiş olsaydı içinde herhangi bi soru işareti, bi pişmanlık kalmazdı. Sadece eski heyecanınız kalmamış, sil baştan başlamayı deneyebilirsiniz. Ha baktınız yine olmuyo o zaman tamamen koparsınız birbirinizden. Birbirinize karşı daha anlayışlı olmayı deneyin bi de her ikiniz. Oturup açıkça sorunları anlatıp çözmeye çalışın bi bence.

Tesekkur ederim biraz boyle yorumlara da ihtiyacim var :KK43: herkese cok fazla bu durumu anlatarak cok etiketledim zaten kendimi psikolojik olarak. daha da inandirdim kendimi cok soguduguma falan. kendi icimde yasasaydim belki halledebilcektim anlattikca buyudu ... sorun suanda onun gucsuzlugu bu yuzden uyusamamamiz onu ciddiye alamamam. o da bana bu gecici bi surec bu hep boyle kalmick ki yanimda ol beni cesaretlendir ben de zaten kendimi cokkotu hsseditorum hastaligim cikti panik atak ozguven eksikligi sorunlarim cikti psikologa gidicem diyordu. Ama yapamadik zorlandim cok . Biraz zaman gecmesini beklemek sanirim en iyisi. Belki ozleyince yoklugunu cok hissedince gozum birseyi gormez .

Son 7 ayın olayı mı bu, yoksa biriken bir şeyler mi bar öncesinde.
Elbette insanlar değişiyor, siz de o da eskisi gibi değilsinizdir değişmişsinizdir, bu değişim yavaş yavaş olmuştur. 7 ay önce birden ne oldu da zıt yönde değiştiniz veya siz bir şeyleri fark etmeye başladınız? Bana yanlış kararmış gibi geliyor, neden bilmiyorum ama önceden bir acabanız olsaydı tamam derdim, bir şeyler saman altı edilmiş hep. Ama son bir yıla kadar mükemmele yakın giden bir ilişki bu şekilde sonlanmaz diye düşünüyorum veya inanıyorum

Aynen oyle guclu birini bulursam da guvenemezsem bana eziyet ederse beni ezerse bunlari cok dusunuyorum . Sevgilimi durustluguyle sevmistim zaten en basta o ozelligi cok sukur hic degismedi. Sadece suanda cok gucsuz bana da bunu cok hissettirdi. gecici bisey mi bilmiyorum. Bana biraz umut oluyosunuz tesekkur ederim. ve cevremde de gordum baska insanlarla deneyince eskinin kiymetini anlayanlari. Siz sansliymisisinz ki geriye donebilmissiniz. Onemli olan evdeki huzur mutluluk..ben sanirim gercekten bencilce duusnuyorum
inşallah sizin içinde hayırlısı olur canım ben boşanmış aile çocuğu olduğumdan çok korkuyordum evlilikten ancak çok şükür evlendikten sonra korktuğum problemleri yaşamadım tabi eşimden baskın olmak beni yorsa bazen annelik yapıyormuş gibi hissettirir De sanirim sevgisini çok gösterdiğinden umursaniyorum bende böyle seyleri :)
Ve kesinlikle kısmet işi diyorum o kadar yelteniyorsun ayrilaniyorsn bazen bazense iki günde unutuyorsun yıllarını gecirdigin aşkını arkadaşını..

Sizin gibi bir tanıdığım var.
10 senenin sonunda erkek evlenmek istedi, kız 'ben seni sevmiyorum artık' diyerek ayrıldı.
E yaş kemale ermişti, ortada engel kalmamıştı ve her gencin istediği yuva zamanı gelmişti.
O erkek birkaç ay sonra hayatına başkasını aldı, işler ciddiye bindi derken 1 yıl geçti.
Ve o seni sevmiyorum diyen kız, adamın evini, işini, ailesini, akrabasını her gün arşınladı.
Pişmanlığını göstermek adına herkese yalvardı görüştürün diye.
Çok çaba sarfetti ve aşkını geri kazandı, şuan 3-4 yıldır evliler.

Kısaca, çok emekli ve uzun süreli ilişkilerde özellikle hayatın değişimiyle beraber bocalamalar yaşanıyor.
Belki onlardan birini yaşıyorsunuz ama belki de gerçekten sevginiz bitti.
Size tek önerebileceğim şey, sevgilinizi düğünde hayal edin ama yanında başka bir gelinle.
İçiniz alıyor ve kalbiniz sıkışmıyorsa ayrılın.
Yok eğer ufak da olsa bir korku ve acı yaşıyorsanız, bu süreci hasarsız geçirin gerekirse rol yapın ama ayrılmadan devam edin derim.

Son 7 ayın olayı mı bu, yoksa biriken bir şeyler mi bar öncesinde.
Elbette insanlar değişiyor, siz de o da eskisi gibi değilsinizdir değişmişsinizdir, bu değişim yavaş yavaş olmuştur. 7 ay önce birden ne oldu da zıt yönde değiştiniz veya siz bir şeyleri fark etmeye başladınız? Bana yanlış kararmış gibi geliyor, neden bilmiyorum ama önceden bir acabanız olsaydı tamam derdim, bir şeyler saman altı edilmiş hep. Ama son bir yıla kadar mükemmele yakın giden bir ilişki bu şekilde sonlanmaz diye düşünüyorum veya inanıyorum

Son 7 ay da degil aslinda 2016 araliktan itibaren cok yogun sekilde hissediyorum bu duygulari . Fakat 7 aydir tuhaf seyler yasiyoruz onlar da beni etkilemis demekki simdi anliyorum.. bi kac olay yasadik bunlar cok ufak seyler ama ondan hic beklemedigim seyler yani asla yapmaz dedigimm bi kac sey ve bi kac dusuncesi oldugunu gordum. Bunlar kotu olumsuz seyler degil tekrar ediyim yani sadece onun hic tarzi olmadigini dusundugum hal tavirlar dusunceler hareketler konusmalar. Olumsuz kotu degilse neden kafaya taktin diceksiniz . cok sasirdim acaba hic mi taniyamadim ben bu insani bambaska biri mi cikicak cocuk yastan beri evlenelim diye ölüp bitiyorum evlnedigmde bu muymus ? mu diyicem diye cok korktum.sonra ailesiyle tanistim biraz daha taniyabilmek icin onu ailesi de kendisi gibi cok iyi insanlar kendi ailemin aksine asiri eglenceli neseli cok rahat bi ailesi var. Aile biraz girgir samata yani kayinvalidemin yaninda olgun kaldim resmen oyle dusunun.Kendi ailemi dusundum onlarin yanlarinda fazla ciddi gergin kaliyorlar. Sevgilim benm yanmda ailesi de ailem yaninda pasif kaliyor anlicagnz. babam asiri baskici sert biridir biseyin yuzde yuz kafasina yatmasi imkansiz ve baya kirici olur mantkli biseyler bulamazsa evlencem dye karsisina cikardigim kiside . Ve onun hic beklentilerindeki bi damat da degil sevgilim . ve babamla bas edicek baskinlikta biri degil. Tum bunlari dusunup isin icinden cikamadigim zaman da ben naptim nasil biriyle beraberim senelerce diye dusuncelerim oldu . Baskalarinin fikirlerini cok onemseyen biri degilim ama baba konusu bizim ailede biraz skintili bi durum. Babamin karsisina cikaricagim insan bu mu diye dusunmekten ve baskalarindan babamdan duyucagim elestirileri sorulari kendime yonelttigmde ben de cevaplarini kendime veremedgm icin smdi bu haldeyim.

inşallah sizin içinde hayırlısı olur canım ben boşanmış aile çocuğu olduğumdan çok korkuyordum evlilikten ancak çok şükür evlendikten sonra korktuğum problemleri yaşamadım tabi eşimden baskın olmak beni yorsa bazen annelik yapıyormuş gibi hissettirir De sanirim sevgisini çok gösterdiğinden umursaniyorum bende böyle seyleri :)
Ve kesinlikle kısmet işi diyorum o kadar yelteniyorsun ayrilaniyorsn bazen bazense iki günde unutuyorsun yıllarını gecirdigin aşkını arkadaşını..

Sizdd gelecegimi goruyor gibiyim ben suanda :) ben cok olgun agir ve guclu biri degilim aslnda simarik bi kiz cocugu vibi olmayi cook isterdim sevgilm bana hem abilik hem babalk hem kocalik yapsin diye. Ama yaninda anne olamasam da abla gibi kaliyorum. Evlenirsek te cekip cevirmek akil vermek yol gostermek zorunda kalabliirm ona hep. Yorulmayi da gectim ciddiye alamamaktan korkuyorum sadece cunku neticede kocam olucak ona hic mi bisey danisamicam evde kedi besler gibi mi beslicem onu. Kalbi de benden daha temiz yani mulayim saf cocugun fesat sinsi sevgilisi gibi duruyoruz yan yanayken bakislarimzdan bile anlssiliyor buyuk ihtimal herkes cocuga aciyor :) Bu arada bunlari soyledgimde de asla kabul etmiyor asiri gururlu biri yani ben senin ustunde ustunluk kurarim ama hayati sana zindan etmek istemiyorum sen kendi kararlarni kendin verebil istiyorum diyor bana hep. Allahtan ki kabul etmiyor kabul etse iyice kendimi buna inandirirdim en azindan smdi sadece tereddutleeim var. Sevdiginle defil seni sevenle evlen demisler ya o sevgiyi ilgiyi goremeyen arkadaslarim bana sen nankorsun diyor. Siz suan mutluysanz zaten dogru olani yapmissiniz sizin adiniza cok sevindim . Umarim ben de iyiki yapmisim dedigim bi karar veririm hayirlisiyla. Ve dediginz gibi kesinlikle kismet nasip nasip.. nasip degilse yel goturur sel goturur demisler

Sizin gibi bir tanıdığım var.
10 senenin sonunda erkek evlenmek istedi, kız 'ben seni sevmiyorum artık' diyerek ayrıldı.
E yaş kemale ermişti, ortada engel kalmamıştı ve her gencin istediği yuva zamanı gelmişti.
O erkek birkaç ay sonra hayatına başkasını aldı, işler ciddiye bindi derken 1 yıl geçti.
Ve o seni sevmiyorum diyen kız, adamın evini, işini, ailesini, akrabasını her gün arşınladı.
Pişmanlığını göstermek adına herkese yalvardı görüştürün diye.
Çok çaba sarfetti ve aşkını geri kazandı, şuan 3-4 yıldır evliler.

Kısaca, çok emekli ve uzun süreli ilişkilerde özellikle hayatın değişimiyle beraber bocalamalar yaşanıyor.
Belki onlardan birini yaşıyorsunuz ama belki de gerçekten sevginiz bitti.
Size tek önerebileceğim şey, sevgilinizi düğünde hayal edin ama yanında başka bir gelinle.
İçiniz alıyor ve kalbiniz sıkışmıyorsa ayrılın.
Yok eğer ufak da olsa bir korku ve acı yaşıyorsanız, bu süreci hasarsız geçirin gerekirse rol yapın ama ayrılmadan devam edin derim.

Orneginiz icin tesekkur ederim cok korkuyorum o duruma dusmekten . Dugun konusunda da guzel biyere degindiniz bundan 1 sene once cildiricak gibi oluyodum boyle bisey dusundugumde ona da soyluyodum karin olucak kisi cok sansli olur ona dunyanin enn guzel en degerli seyi gibi davranirsin el ustunde tutarsin kiyamazsin diye. Ne sevap isledim de senin gibi guzel bi insan beni boyle seviyo derdim. Kendimi ona yakistirmazdim resmen. Isler hangi ara bu noktaya geldi bilmiyorum ama ona gecen gun yalvaririm baskasiyla evlen ikimizi de kurtar dedim snirden de demedim isteyerek soyledim bunu. Suanda dusununce icim cok acir cok ozenirim o sevgiyi kaybettim kmse beni boyle sevmiycek diye . Guc karakter zeka statu konusunda dgl ama sevgi iyi niyet saflik konusunda esi olcak kisi yine cok sansli olur :KK43: belki ondan daha pasif ona hayran biriyle cok mutlu olur bunu dusunujce de cok uzuluyorum.

Şu pasiflik üstünlük konusunu çok kafaya taktığınızı düşünüyorum. Yoksa erkek bir tık üstte olacak diyenlerden misiniz?
Sanki eşiniz ev işi yapsa bunu pasiflik olarak görecekmişsiniz gibi hissettim.
Bitirmiştiniz zaten değil mi, geriye bakmayın o vakit. Bundan sonra aradığınız özelliklerde birini bulursunuz umarım.

Universiteden mezun oluyorum bu senenin sonunda. 7 senedir birbirmizi deli gibi seviyorduk . Cocukluk aski sayiliriz. ayni mahalle ayni ilkokul ayni lise.. 8. Snifta basladik yani orta son. inanin cok tutkulu bi cifttik herkes cok yakistirirdi cok ta kavga ederdk tabi ikimz de deli kiskanc. Cok ayrilip baristik hatta 2 ayi bulan bi ayriligmz oldu ama bitmicegini bilirdik herkes de bilirdi imkansiz gibiydi beraber buyuduk hayatmizi brbrmzin uzerine kurduk kucukten beri hep evlenip beraber yasicagimiz gunleri hayal ettik yillari saydik kavusmaya. Okulum bitiginde hatta bu son senemde yuzuk takicaktik. ama cok ta yiprandik. Benden cok fazla saygi beklerdi biraz baskin bi karakterim var ve asiri sinirim var bu yuzden saygisizlik yaptigm coook zamanlar oldu onun da kaldiramadigi tek sey saygisizlikti ve boyle boyle cok yiprandik. Bu 7 yilda kaldiramicagim hic birsey yapmadi aldatmak vs olmadi ondan cok emindim kendime guvendigm kdar hatta daha fazla ona guvenirdim .ama kaybetmekten de cok korkuyordum. Beni cok sevdigini biliyorum boyle soylemekten hoslanmiyorum ama size bilgi verebilmek icin soyluyorum onun icin bi tek ben vardim zaten cocuk yasta sevdik brbrmizi benim icin de oyleydi. Gectigimz yaza kadar.
2016 yazindan beri kabusta gibiyim. Tek dusundugum acaba hic taniyamamismiyim hep boyle biri miydi yoksa degisti mi yoksa buyuyor muyum gozum mu acildi sevgim mi bitti? Dusunmekten uyuyamiyorum. Ben ona karsi bu duygulari hic hissetmedim ki onu istemedigm bi an bile olmamisti suanda bunlari hissetmek bana cok agir. Bu yuzden cok uzun yazarak sizi skicam belki ama inanin yazmaya icimi dokmeye cok ihtiyacim var. Onu istemedigimi farketmeye basladim bu tabiki tek bi seferde olmadi 7 aydir kademeli sekilde artarak hissettim bu isteksizligi. Nedeni yokmu diye sorarsaniz bicok neden sayabilirim ama seven insana dokunmucak sebepler bunlar . Ailelerimin yasayislari ayni fakat tarzlari cok farkli . Ben onun yaninda daha agir akilli ve olgun kaliyorum. Bazi konularda fikirlerine hic saygi duyamiyorum cunku sacmaladigni dusunuyorum. Asiri hareketli cok sakaci ve biraz simarik biri oldu. Bunlarin jepsi gozume batan seyler sanki kucukken daha agirdi. Onu suanda ciddiye alamiyorum ve bu beni cok uzuyor. Sizce bana ne oldu? O da delirmek uzere artik hayallerimize kavusmamiz gereken zamanlarda anlam veremiyo bu halime baskasi mi var diye bagiriyor telefonda arayip sinirden biyerleri yumrukluyor sevmiyomusun beni diye. Seviyorum diyemiyorum. Panik atak rahatszligi cikti hic iyi durumda degil arti ozguven eksikligi bi cok hastalgi cikti psikolojk. Onun gucsuzlgnu gordukce snirlerim bozuluyo Gozume cocuk gibi olgum olmayan agirligi olmayan biri gibi gelmeye basladi. Kendisi acikogretmden okuyor cnku calisiyor baba meslegi yapiyor. Annesiyle kardesiule tanistim beni cok seviolar istiyolar da. Ben de ogretmenlk bitiriyorum. Bu arada ayni yastayiz. Acaba ben buyudum olgunlastim da o daha cocuk mu kaldi bu yuzden mi onu ciddiye alamamaya basladim. bunca yil bunca emek baskasini nasil severim bilmiyorum ama bu sekilde devam edemicegim icin ayrildim mahvoldu ama cok gururlu oldugu icin gururuna yediremedigi icin baya beddualar isittim. Bu arada ona anlattim herseyi acikca baslarda cok olgun karsiladi yardimci olmaya calisti hareketlerini duzeltmeye calisti hatta olmadigi biri gibi davranmaya basladi agir takilmaya calisti sirf ona tekrar isiniyim diue ama olmadi. Ozlemiyomusun diye sorarsanz da ayri kalmaya biraz alisigiz bu yuzden suanda ozledim diyemiyorum 2 aydir cok kotuyum iste o da 2 aydir biliyo bu sorunu asmaya calisiyoduk ama bi haftadir ayriyiz. yani daha yeni. Icim cok buruk her gun daha mutsuz uyaniyorum ne senle ne sensiz durumunu yasiyor gibiyim. Ihtiyacim olan sey ne iliskmiz artik skicilastigi icin ciddiye binip boyut atlamasi mi gerekiyor? Yoksa bu hislerimle evliligi asla dusunmemem mi gerekir ? Cunku ayni evin icinde yasamak hic kolay degildir daha da sogurum hayatim zindan olur diye korkuyorum. Arkadslarim kimisi yanimda kimisi cok tepkili bunca sene herseyi bi anda sildin mi diye bu kadar kolay mi diye. Inanin hic kolay degil ama sanirim istemedigim bi hayati yasiyorum. Bu arada tartismalarda agzim cok laf yaptigi icin hep uste cikarim asla susmam hep onu sustururum ondan biraz daha zekiyim arkadaslarmin soyledigine gore. Cocukken de o beni senelerce sevip dualar etmis benim de onu sevmem icin.ortaokul sonda bi anda icime gelen hislerle bende onu sevmistim . Bana senelerce sen beni nasil sevdin diyip diyip duruyor dunyanin en harika seyiymisim gibi . O da benim icin oyleydi bunlari ondan duymak ruya gibiydi senelerce. Ama o kadar cok soyledi ki beni de buna inandirdi sanirim.suandaki dusuncelerim gercekten ben nasil boyle birini sevdim? Suanda deli gibi onu istesem aglasam mahvolsam eminim bana kiyamaz kolay olmasa da biraz surundurup kabul eder beni. Bu yuzden size soruyorum bana iyi gelcek olan sey neddir lutfen akil verin saati yine 6 ettim uyku yok bana. Bu derdin de benden baskasinda oldugunu sanmiyorum istiyosan istiyosundur istemiyosan da ayrilirsin. Ben suanda istemiyorum ama istememeyi de istemiyorum. Onu deli gibii eskisinden daha da fazla istemek istiyorum bu nasil bi kafa?
Şnu da eklemek istiyorum ki keskee duygusal biri olsaydim cok isterdim ama maalesef degilim benim duygularimi bile mantigim belirliyor kararlarimi mantigima gore alirim hep. Ya sevgimden hic bisey gorememisim ya da zaten cocuktuk karakterlerimz kisilklerimz yeni sekilleniyor? Olabilir mi. Suanda sifirdan boyle biri karsima ciksa istemicegim tercih etmicegim bi insan haline geldi .

yazdıklarınızı okurken sanki şuanki sevgilimin eski sevgilisini okur gibi oldum :p:p

X