• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında eşim teknoloji özürlü anlamaz. En ufak teknolojik işini bile ben hallederim. Her türlü araştırırım arkasını vs, herşeyini takip ederim gizliden. Onun sanalda takılması araba bakmak, sahibinden. Com la aldatıyor diyebilşrşz. Sürekli almayacağı arabalara bakmak huyudur. Bakar bakar favlar durur. 7 24 böyle. Ve trt spor aspor, konuşanlar vs izler. Türk komedi dram filmlerinden başka film izlemez. Elinde futbolcuları araştırır kaç gol atmış vs ama ben birşey araştırsam bir konu anlatılırken o konuyla ilgili bşrşeylere baksam hemen çok meraklısın, bu huyn itici şöyle böyle, herşeyi merak ediyor herşeye bakıyorsun vs der. Yarım saat önce kızımla parktan geldiler, kızımın karnını doyururken mutfakta damacanadaki su bitmek üzere diye kudurdu damacanayı tekmeliyor duvarlara vuruyor, kapıları çarpıyor.
Damacana müsait bi yerine … allam banlanmak istemiyorm.. duymayın görmeyin olur mu kendi ruh saglıgınzıı korumak içinde aksiyon alın 🤲🏻

Aslında eşim teknoloji özürlü anlamaz. En ufak teknolojik işini bile ben hallederim. Her türlü araştırırım arkasını vs, herşeyini takip ederim gizliden. Onun sanalda takılması araba bakmak, sahibinden. Com la aldatıyor diyebilşrşz. Sürekli almayacağı arabalara bakmak huyudur. Bakar bakar favlar durur. 7 24 böyle. Ve trt spor aspor, konuşanlar vs izler. Türk komedi dram filmlerinden başka film izlemez. Elinde futbolcuları araştırır kaç gol atmış vs ama ben birşey araştırsam bir konu anlatılırken o konuyla ilgili bşrşeylere baksam hemen çok meraklısın, bu huyn itici şöyle böyle, herşeyi merak ediyor herşeye bakıyorsun vs der. Yarım saat önce kızımla parktan geldiler, kızımın karnını doyururken mutfakta damacanadaki su bitmek üzere diye kudurdu damacanayı tekmeliyor duvarlara vuruyor, kapıları çarpıyor.
Senın eşın için demıyorum geneli Boyle.
Genel konuştum

Ya suna bır bagırsana yeter be de bu ne böyle gıt bu evden delırıceksın beni de.
Ne ıstıyor mübarek gun.
Asagılık

Kızının eşinden tokat yediğinden haberdar olan o anne babayı da Allah'a havale ediyorum. Bizim telefon başından canımız bu denli sıkılıyor üzülüyoruz da,kendi canından olanların kılı kımıldamıyor.
Babam deseki gel kızım ben her zaman arkandayım, bir iş bulana kadar da maddi destekçin olurum giderdim. Şimdi de az çok biliyorlar. Anneme börte çocuğuna çok iui bakıyor yetiştiriyor diyormuş ama damadı öyle demiyor. Ben bakamıyırmuşum çocuk hep açmış vs. Annem üzülüyor ama o da saçma düşünüyor. Bana güvenmeyin bana güvenerek mi çocuk yaptınız diyor. He ben de baktırma tarafrarı değilim ama en azından ben yokken ilgilenebilir yani. Babam da zamanında annemi böyle ezdş değersizleştşrdi. Keşke biraz anlasa. He istesem para verir geri de istemez harçlık filan veriyorlar kızımla bana ama arkamda dursun isterdim harçlık değil.

Nasıl aldatıyor? Sürekli evde telefonlarını hərşeyini görebiliyorum açık ve sık sık karıştırırım yani. Arkadaşları ile de bir yerw gitmez ama ne gibi aldatıyor anlamadım.

Sizi kaybetmekten korkmuyor öyle telefon karıştırma ile aldatma çok demode oldu acemiler yapar

Şimdi sabit hat alıp ikiz wp açıyorsun hattı kırıp at ikiz wp cebinde. Eve gelince de siliyorlar.

Bu bir örnek daha ne numaralar var neler

Benden sabah çocukla birlikte erken kalkmamı(geç yatıp geç kalkıyoruz uyku düzenini kuramadık sürekli bozuluyor) istiyor, üstüne kahvaltı edip ortalığı toplayıp çocukla parka çıkmamı hava almamzı, üstüne eve geri gelip çocuğu uyutup kendisinin kahvaltısını yemeğini evin geri kalan işlerini halletmemi sonra çocuk uyanınca çocuğu doyurup çocukşa oynauıp evi toparlayıp tekrar çocukla birlikte erkenden yatmamı her şeye yetişmemi bekliyor.

Sizi kaybetmekten korkmuyor öyle telefon karıştırma ile aldatma çok demode oldu acemiler yapar

Şimdi sabit hat alıp ikiz wp açıyorsun hattı kırıp at ikiz wp cebinde. Eve gelince de siliyorlar.

Bu bir örnek daha ne numaralar var neler
Hımm ama onda bunu yapacam uyanıklık varmıdır bilemem tembel.

Profil mesajlarında zaman zaman görürdüm. Siz hep evliliğinizde mutsuzsunuz. Dikiş tutmaz bu evlilik. Mesleğiniz var mı?
Ölmek bir çözüm değil. Kızınız için güçlü olmak zorundasınız. Eşiniz sizi manipüle etmiş. Kendinizi çok pasif görüyorsunuz. Uzman desteği alın ve kendinize kızınızla bir hayat kurmanın yoluna bakın.

Profil mesajlarında zaman zaman görürdüm. Siz hep evliliğinizde mutsuzsunuz. Dikiş tutmaz bu evlilik. Mesleğiniz var mı?
Ölmek bir çözüm değil. Kızınız için güçlü olmak zorundasınız. Eşiniz sizi manipüle etmiş. Kendinizi çok pasif görüyorsunuz. Uzman desteği alın ve kendinize kızınızla bir hayat kurmanın yoluna bakın.
Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Bakmayın burda sinirden dil kurallarına uymadan yazdığıma. Pedagojik formasyonum da var, Türkiye'nin en iyi okullarının birinden mezun oldum. Fakat adam akıllı üstüne düşüp kpss hazırlanmadığım için bir yere giremedim. Şuan o kadar pişmanım ki atanmadan evlendiğime.

Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum
Birde hanımlar köye gitmeyi hiç istemiyorum şuanda, 2-3 ay önce gittiğimizde kaynım 2 küçük çocukla karısını köye gönderdi. Eşim eltime yemek yapmadım diye, eltim kahvaltı vs yaparken yemek yerken rahat yemek yesin diye bebeğiyle hamile halimle ilgilenmedim diye benimle kavga etti. Yaşadığımız o tartışma ve bana o zaman ettiği laflar dolayısıyla da onlarla birlikte gideceğimizi duyunca aklıma bana söyledikleri o gün yaşadıklarım aklıma geliyor ve çok üzülüyorum.
Bu koca için mi intiharı düşündünüz? Siz hamileyken bebek alışverişini gereksiz bulan ama köye sülalesine gitmek için cebindeki parayı dibine kadar harcayan, ana babasına kardeşine gelince dili kürek gibi olan ama size gelince hem ezen hem ezdiren koca için mi?
Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Ne cana kıyması, böyle bir koca için tavuğun bile canına kıymam, ki değil kendi canıma kıyacağım.

Erkeklere evlenirken paşazade gibi davranıyorsunuz sonra adamların dili pabuç gibi oluyor.

Toparlayın kendinizi ve her ikinizde sakinleştiğinde çocuk durmuyor ben de zorlanıyorum, hafta sonları iş bölümü yapalım deyin, yanaşmıyor mu o zaman hiçbir işini yapmayın, neden yapmıyorsun derse sen öyle istemedin mi deyin, azıcık ağzınız laf yapsın ağlamak yerine dik durun, ağlayacaksanız da göstermeden ağlayın.

Bir de imkanınız varsa uzman desteği alın, evlilik için değil kendi psikolojik sağlığınız için.

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Bakmayın burda sinirden dil kurallarına uymadan yazdığıma. Pedagojik formasyonum da var, Türkiye'nin en iyi okullarının birinden mezun oldum. Fakat adam akıllı üstüne düşüp kpss hazırlanmadığım için bir yere giremedim. Şuan o kadar pişmanım ki atanmadan evlendiğime.
Bu adamı nerden buldunuz?

Ben çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.

Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Dinimizde bile kadın dogurdugu cocuga bakmakta yukumlu kılmamıs Allah, sadece bu degıl ev işlerinide yapmakta yükümlü degılsın, o kendını mok sanan kocadan sana hayır gelmez bosan derim cocukta bı sure onda dursun kendını toparla al geri, ama asla deger gormedıgın ustune hakaret yedıgın yerde durma

Bu koca için mi intiharı düşündünüz? Siz hamileyken bebek alışverişini gereksiz bulan ama köye sülalesine gitmek için cebindeki parayı dibine kadar harcayan, ana babasına kardeşine gelince dili kürek gibi olan ama size gelince hem ezen hem ezdiren koca için mi?
Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Ne cana kıyması, böyle bir koca için tavuğun bile canına kıymam, ki değil kendi canıma kıyacağım.

Erkeklere evlenirken paşazade gibi davranıyorsunuz sonra adamların dili pabuç gibi oluyor.

Toparlayın kendinizi ve her ikinizde sakinleştiğinde çocuk durmuyor ben de zorlanıyorum, hafta sonları iş bölümü yapalım deyin, yanaşmıyor mu o zaman hiçbir işini yapmayın, neden yapmıyorsun derse sen öyle istemedin mi deyin, azıcık ağzınız laf yapsın ağlamak yerine dik durun, ağlayacaksanız da göstermeden ağlayın.

Bir de imkanınız varsa uzman desteği alın, evlilik için değil kendi psikolojik sağlığınız için.
Mune çok söylüyorum hatta yaomouor

Çok söylğyprum hatta yapmıyorum bazen bilerek, çok zorlanıyorum durmuyor al çocuğu parka git diye,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X