- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.356
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Kendime yapıyorum ona değil ki, yemesinYapma demiş işte herif. Niye yapıyorsun ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime yapıyorum ona değil ki, yemesinYapma demiş işte herif. Niye yapıyorsun ?
Yapma dedin sana değil kendime yaptım löp löp götürüyorsun hayrola dedin mi peki ?Kendime yapıyorum ona değil ki, yemesintek oruç tutan o değil ki.
Eşinizin hır gür için bahane mi arıyorKonuşmuyorum ki, birşey söylemedim. Zıkkım yesin.Söylemeyi düşündüm ama orda öyle birşey söylesem sofrayı yere indirir. Ne yaparsa yapsın, umursamayacağım artık kendi kendine çırpınsın dursun.
İşte böyle böyle sindirmiş sizi... Damacana tekmeleyerek yok bilmem sofra indirerek.Konuşmuyorum ki, birşey söylemedim. Zıkkım yesin.Söylemeyi düşündüm ama orda öyle birşey söylesem sofrayı yere indirir. Ne yaparsa yapsın, umursamayacağım artık kendi kendine çırpınsın dursun.
bu sitede her gün daha da ne kadar şaşırabilirim diyorum, daha da şaşırıyorum.Bir keresinde abimler ve ablamlarka gezmeye gitmiştik, o zaman da benim adetim yeni bitmişti ped takmamıştım yanıma da almamıştım. (kimyasal gebelik geçiriyormuşum) birden gezerken yine adet kanaması geldi hafif hafif yengemden peçete istedim lavaboya gidecektim. Bana yengemden abimlerin yanında peçete istedim diye edepsizsin dışarıda ne yapacağını bilmiyorsun demişti eve gelince.
Evet, onun için çöpe geçirilmemiş çöp poşeti bile bahaneEşinizin hır gür için bahane mi arıyor
Eşimle evlenmeden önce ücretli öğretmenlik yapıyordum. Evlendikten sonra da başvurdum ama çıkmadı. Etüt merkezine girecektim çalışma şartları uymuyor ve uzak diye girmemiştim.bu sitede her gün daha da ne kadar şaşırabilirim diyorum, daha da şaşırıyorum.
suratına tükürmediniz mi asıl edepsizlik neymiş görsün?
bu nasıl insan çok aradınız mi bu dağ ayisini ?
ayrıca konu sahibi madem babanız o kadar kötüydü neden ekonomik özgürlüğünuz için savaşmadiniz evlenmek yerine?/ evlenmeden önce?
neden bu dağ ayisindan bir de çocuk yaptınız ?
bu adam bir günde bu hale gelmedi değil mi?
kimse kusura bakmasın ama bdv deki çoğu konu kendim ettim kendim buldum konusu.
Ya böyle biriyle hayat geçmez inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur. En azndan şartlar olgunlasıncaya kadr destek alın bence cocugunuz ve kendiniz için bu şart.. kendisi o olgunlukta değil gitmez terapiste belliEvet, onun için çöpe geçirilmemiş çöp poşeti bile bahane![]()
tamam da ücretli öğretmenlik maddi Özgürlük demek mi ?Eşimle evlenmeden önce ücretli öğretmenlik yapıyordum. Evlendikten sonra da başvurdum ama çıkmadı. Etüt merkezine girecektim çalışma şartları uymuyor ve uzak diye girmemiştim.
Değil tabiki ama ben daha öncesinde daha kötü biriyle tanıştığım ve 4 senemi eşimden daha da kötü biriyle geçirdiğim için açıkçası eşimi normal gibi düşündüm. Böyle şeyler yaşayacağımı tahmin edemedim. Benim babam şuanda para vs olarak istesem verir veya istemeden de direk verir ama evlilik konusunda düşündükleri çok cahilce. Bir keresinde bşr özel okula iş görüşmesine gitmiştim babamın ve arkadaşının referansıyla, özel okulun genel yayın müdürü ile görüşürdülər adam öğretmen bile değil ziraat mezunu gelmiş beni yerden yere vurdu, ilk iş görüşmem benim için kabus gibiydi çıktığımda ağladım. Edebiyat bölümü kapatılsa ne iş yapacaksın diyor, dedim Türkçe öğretmenliği yaparım, ee o da kapanırsa burada ne iş yapabilirsin, dedim Edebiyatla Türkçeye en yakın alan hangisi ise onda çalışırım olmadı sekreterlik yaparım dedim. Ben denden tiyatro eğitimi veririm demenş beklerdim diyor. Hangi filmleri izledin ne tür seversin filan söylüyorum, ee bu filmlerin yönetmeni kim biliyor musun, hayır bilmiyorum konusunj sevdiğim filmleri izlerim yönetmenine de pek bakmam dedim. İzlediğin filmlerin yönetmenini bilmiyorsun, memur çocuğu olduğu için para kazanmak için, maddi kaygılardan dolayı bu işi yapmak istiyorsun, sende öğretmen profili yok, senden öğretmen olmaz gibi bie çok şey söyledi ve ben şok olmuştum ben kızım istediği bölümde okur illa bölümünden atanmak veya işe girmek zorunda değil fşlan demişti ve çıktığımda ağladım. Beni çok kötü etkşlemişti. Beni oraya yönlendiren hocama ve babama durumu anlattım çok üzüldüğümü ve bu lafları haketmediğimi söylemiştim. Adamın karşısında tutuldum kaldım birşey diyemedim neye uğradığımı şaşırdım ve özel okullara gitmekten hep korktum. Kendime güvenim kırıldı ve azıcık güvenim varsa da kırılmıştı. Bana söylenen her şeyden çok etkileniyorum. Keşke aldırmayan tuttuğunu koparabşlen biri olsaydım.tamam da ücretli öğretmenlik maddi Özgürlük demek mi ?
tam maaşlarının bilmiyorum ama çok düşük diye biliyorum
ücretli öğretmenlik size tek başınıza ev tutup gecinecek kadar kazandiriyor muydu ?
tam olarak net bir işiniz paranız olmadan nasıl evlendiniz ben bunu anlamıyorum.
benim annemle babam 34 yıllık evli ve babam inanılmaz duygusal bir adamdır, evliliklerinde elbette kavgalari oluyordur(hiç şahit olmadım bizim yanımızda kavga etmeme kuralları var) ama evliliklerinin hiç catirdamadigina eminim.
Geçmişim böyle ayrıca ben yapı olarak ev işi yapmayi evde kalmayı yemek yapmayı çok ama çok seven biriyim.
Değil evlenip baba evine dönmek hayatım boyunca hiç calismamayi secsem de evlenmeden , babam bana bakar/bakabilir.
buna rağmen bir an bile maddi özgürlüğümu kazanmadan evlenmeyi düşünmedim.Asla bu riske girmem.Babama bile güvenemem , bir laf söyler zoruma gider?
ben de isterdim ev hanımı olayım evleneyim eşim çalışsın ben de eve bakayım.
Ama yapmadım yani , henüz evli değilim ama hiçbir evliliğin etkileyemeceği bir mesleğim var
Her zaman ama her zaman insanın her yerden kapıyı çekip çıkacak ekonomisi olmalı.
bunu yapmayan insanlar neylerine güveniyorlar ya?
babanız da zor bir adamken siz bundan hiç mi ders çıkarmadiniz?
Maddi gücüm yok ama Bakırköy'e gidip oradan bir yere yönlendirmelerni isteyeceğim.Ya böyle biriyle hayat geçmez inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur. En azndan şartlar olgunlasıncaya kadr destek alın bence cocugunuz ve kendiniz için bu şart.. kendisi o olgunlukta değil gitmez terapiste belli
dediklerim ile yazdığıniz bir bağı yok , kırıcı olmamak için konuda çıkıyorumDeğil tabiki ama ben daha öncesinde daha kötü biriyle tanıştığım ve 4 senemi eşimden daha da kötü biriyle geçirdiğim için açıkçası eşimi normal gibi düşündüm. Böyle şeyler yaşayacağımı tahmin edemedim. Benim babam şuanda para vs olarak istesem verir veya istemeden de direk verir ama evlilik konusunda düşündükleri çok cahilce. Bir keresinde bşr özel okula iş görüşmesine gitmiştim babamın ve arkadaşının referansıyla, özel okulun genel yayın müdürü ile görüşürdülər adam öğretmen bile değil ziraat mezunu gelmiş beni yerden yere vurdu, ilk iş görüşmem benim için kabus gibiydi çıktığımda ağladım. Edebiyat bölümü kapatılsa ne iş yapacaksın diyor, dedim Türkçe öğretmenliği yaparım, ee o da kapanırsa burada ne iş yapabilirsin, dedim Edebiyatla Türkçeye en yakın alan hangisi ise onda çalışırım olmadı sekreterlik yaparım dedim. Ben denden tiyatro eğitimi veririm demenş beklerdim diyor. Hangi filmleri izledin ne tür seversin filan söylüyorum, ee bu filmlerin yönetmeni kim biliyor musun, hayır bilmiyorum konusunj sevdiğim filmleri izlerim yönetmenine de pek bakmam dedim. İzlediğin filmlerin yönetmenini bilmiyorsun, memur çocuğu olduğu için para kazanmak için, maddi kaygılardan dolayı bu işi yapmak istiyorsun, sende öğretmen profili yok, senden öğretmen olmaz gibi bie çok şey söyledi ve ben şok olmuştum ben kızım istediği bölümde okur illa bölümünden atanmak veya işe girmek zorunda değil fşlan demişti ve çıktığımda ağladım. Beni çok kötü etkşlemişti. Beni oraya yönlendiren hocama ve babama durumu anlattım çok üzüldüğümü ve bu lafları haketmediğimi söylemiştim. Adamın karşısında tutuldum kaldım birşey diyemedim neye uğradığımı şaşırdım ve özel okullara gitmekten hep korktum. Kendime güvenim kırıldı ve azıcık güvenim varsa da kırılmıştı. Bana söylenen her şeyden çok etkileniyorum. Keşke aldırmayan tuttuğunu koparabşlen biri olsaydım.
Evlenmeden önce ve bekarken hep evlenince çalışmayacağım. Eşim bana baksın, bakmak zorunda diye düşünen bir insandım. Çalışmayı sevmeyen açıkçası rahatını düşünen bir insandım, çalışacaksamda sevdiğim işi yapmalıydım. Fakat babam üniversite tercihlerimde istediğim bölümü yazmayayım diye tercihlerimi benim başımda durup kendisi onaylamasaydı, tercihlerime karışmasaydı, istediğim ve %90 yerleşeceğim bölümde okusaydım şuanda çok rahat bşr şekilde severek çalıştığım benim karakterimi yansıtan işimi yapıyor olacaktım. Yani çok zor durumda kalırsam öyle çalışırım diye düşünüyordum evlenmeden önce. Ama evlendikten sonra anyayı konyayı gördüm yanlış düşündüğümü farketrim ama bunun için çok geç oldu. Yani ekmek elden su gölden çalışmadan yaşarım, eşim bakmak zorunda, eşimle severek evleniyorum problem yaşamam diye düşündüğüm için evlendim.dediklerim ile yazdığıniz bir bağı yok , kırıcı olmamak için konuda çıkıyorum
size kolaylıklar diliyorum umarım durumlar istediğiniz gibi ilerler.
Evlenmeden önce ve bekarken hep evlenince çalışmayacağım. Eşim bana baksın, bakmak zorunda diye düşünen bir insandım. Çalışmayı sevmeyen açıkçası rahatını düşünen bir insandım, çalışacaksamda sevdiğim işi yapmalıydım. Fakat babam üniversite tercihlerimde istediğim bölümü yazmayayım diye tercihlerimi benim başımda durup kendisi onaylamasaydı, tercihlerime karışmasaydı, istediğim ve %90 yerleşeceğim bölümde okusaydım şuanda çok rahat bşr şekilde severek çalıştığım benim karakterimi yansıtan işimi yapıyor olacaktım. Yani çok zor durumda kalırsam öyle çalışırım diye düşünüyordum evlenmeden önce. Ama evlendikten sonra anyayı konyayı gördüm yanlış düşündüğümü farketrim ama bunun için çok geç oldu. Yani ekmek elden su gölden çalışmadan yaşarım, eşim bakmak zorunda, eşimle severek evleniyorum problem yaşamam diye düşündüğüm için evlendim.
Komşuya değil de kreşe vermeyi düşünüyorum. Komşuya çocuk mu bırakılır, çalışacağım diye güvenmediğim tanımadığım insanlara çocuğumu bırakamam zaten. Bırakılacak insan da yok. Kreşe veririm. Babası zaten gündüzleri akşama kadae evde o alır kreşten.Artik gecmisi degistiremezsiniz. Calisip atanmaya bakın. Cocuga kim bakacak diye de dusunmeyin. Zaten ogretmen oldugunu icin calisma saatleriniz diger memurlara gore dusuk olacak, cocugu ucreti mukabilinde komsuya vs birakirsiniz. Hatta ilk hedefiniz atanıp baska sehre gitmek, ardindan bosanma davasi acmak olsun. Ekonomik özgürlüğünüzü kazandiktan sonra arkanizda destek aramniza gerek kalmaz
Komşuya değil de kreşe vermeyi düşünüyorum. Komşuya çocuk mu bırakılır, çalışacağım diye güvenmediğim tanımadığım insanlara çocuğumu bırakamam zaten. Bırakılacak insan da yok. Kreşe veririm. Babası zaten gündüzleri akşama kadae evde o alır kreşten.
Atanınca düzelir diye düşünüyor galibadogu göreviniz olmayacak mi? Ucra yerde kres nereden bulacaksiniz ki? Hem bosanmayi dusunmuyor msuunuz atandiktan sonra?
Komşuya değil de kreşe vermeyi düşünüyorum. Komşuya çocuk mu bırakılır, çalışacağım diye güvenmediğim tanımadığım insanlara çocuğumu bırakamam zaten. Bırakılacak insan da yok. Kreşe veririm. Babası zaten gündüzleri akşama kadae evde o alırArtik gecmisi degistiremezsiniz. Calisip atanmaya bakın. Cocuga kim bakacak diye de dusunmeyin. Zaten ogretmen oldugunu icin calisma saatleriniz diger memurlara gore dusuk olacak, cocugu ucreti mukabilinde komsuya vs birakirsiniz. Hatta ilk hedefiniz atanıp baska sehre gitmek, ardindan bosanma davasi acmak olsun. Ekonomik özgürlüğünüzü kazandiktan sonra arkanizda destek aramniza gerek kalmaz
Boşanana kadar babası alabilir olmadı annemle ve babamla konuşurum. Mecburen yanıma gelirler. Onlar bakar. Doğu görevi olarak illa doğu illerini vermiyorlar. Yani istanbulun veya batı bölgelerinin bazı ilçeleri de Doğu görevi olarak açılıyor. Tabi bana denk gelir mi bilemem.dogu göreviniz olmayacak mi? Ucra yerde kres nereden bulacaksiniz ki? Hem bosanmayi dusunmuyor msuunuz atandiktan sonra?