- 17 Şubat 2015
- 33
- 14
- 29
-
- Konu Sahibi sirinpembebulut
Evetvallah mı ? ciddisin yanikesin mi yani emin misin?
ayy harika bu kadar öneri bana yeterbu nedir yahu numunelik yeminle benim bir arkadaşım vardı sevgilisi sarhoş sarhoş aramış aşkım bu rus kız bana tecavüz etti demişti bunlardan çok varmış meğerse
Valla canım benim sen konunun ne olduğunu anlamadın diye iyice anla istedim içinde bir tarafında umarım bir keşke kalmamıştır gerçekten gençsin Allah gönlüne göre versin birde aklın başına gelmiştir umarımDalga geçmeyi kesseniz artık? Zahmet olmazsa. İnsanı pişman etmeyin bi konu açtığım için. Yeter ama.
yok siz olsanız naparsınız diye konu açacakAman Allahım Benim sevgilim aldatmaz tecavüze uğradı diye geziyordur ortalıklarda
İnanılmaz bi kargaşanın içindeyim. Neyin neresinden başlasam bilmiyorum.
Tam bir ay önce nişanlımla olan büyük aşkım bitti.. Ben 20 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Aslen türkiyeli değil.. Yani ben gurbete gidecektim. Evlenince!
5 ay öncesinde lanet bi gün yaşadım. Nişanlımın telefonu kapandı ve bir gün boyunca açmadı. Bende korktum akşam oldu hala açmayınca annemden izin alıp evine gittim. (Öğrenci evi bu arada) ardından baktım ışıkları yanıyor binaya girdim kapıyı çaldım içerden patır kütür sesler geldi ama açmadılar. Sonra açtı ben sinirlendim oturduk buna baya kızıyorum ama bu hiç yüzüme bakmıyor sürekli haklısın aşkım vs gibi şeyler.. Sonra gögsüme bi ateş düştü ve içerde kim var dedim. Kimse yok dedi. Odasına doğru yöneldiğimde beni tuttu ve ev arkadaşının sevgilisinin geldiğin söyledi. Tabi yerler bira şişesi doluydu aöylemeden edemicem..olaylar çok uzun kısa olarak ogün kriz geçirdim ve ne yaptı etti beni kendine inandırdı..
Sonra bir ay önce evini toparlamak için gittim kendisi yoktu bağ evine gitmişti arkadaşlarıyla bi kaç gün kalacaktı. Herneyse ben tabletini elime aldım bakınacaktım öyle açtım fake bir hesaptan birileriyle konuşmuş, ve yarı çıplak fotoğraflarla kadınla öpüştüğü vs gibi fotoğraflar gördüm..
Dünyam başıma yıkıldı aklıma direk 5 ay önceki gün geldi. Kesin olarak anlamıştım ki o gün bi kadın gelmişti ve bu fotoğraflar ona aitti. Tableti parçaladım o an, kriz geçirdim ev yerle bir oldu.. Heryer sanki fırtına geçmiş gibi dağılmıştı. Buna mesaj attım bu gece kesin geleceksin dedim. Aradan bi kaç saat geçti geldi. Ben direk saldırdımcanımın acısıyla kendide olanları anladığı için bana hiç ses çıkarmadı vurdum ettim hiç bişe diyemedi. Yüzükleri atmıştım evin içine bitti mişti kesin olarak benim için.
Canım çok gençsin, önüne bak ya...Acabalarla, endişelerle kurulan bir birliktelik ne kadar sağlıklı olabilir ki? O bir daha seni hiç aldatmayacak olsa bile sen bu korkuyu asla atamayacaksın içinden. Yıkılan güvenin tamiri olmuyor. Niye 2 ayağı kırık sandalye gibi bir evliliğe razı olasınki?Aslınd
aslında hayır. Arkadaşı olmayan bir insanım. Ailemlede paylaştıklarım bi yere kadar. Farklı kadınlardan da fikir istiyorum amacım bu.
Sonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?
tabiki yol ver gitsin daha nişanlıyken yapmış bunu. taviz tavizi getirir. kendine yazık etme balık basbaya baştan kokmuşSonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?