- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
-
- Konu Sahibi sirinpembebulut
Bu sorunun cevabı çok açık aslında neyi soruyorsun belki beklediğin bir cevap var ama onu duymazdan burda sanmıyorum önüne bak sen o geçmişte kalsınSonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?
Herkese çok teşekkür ederim buradan anlattıklarım ne kadar olsada tam anlamıyla yaşadıklarımı anlatamamışımdır. Biraz dalga konusu oldu biraz normal şekilde cevap verildi ama teşekkür ederim genede. Ne olursa olsun bi yerde güçsüz hissediyordum kendimi ve paylaşmak istemiştim ne olursa olsun sorma gereği duydum. Kimi dedi ki sorusu nu mu soruyorsun bide dedi ama evet sordum. Tekrar tekrar teşekkür ederim acımasız olanları da olsa arada gerçekten güçlendirdi. Ve bitti. Teşekkürler.
Sonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?
Nişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..
Ne mi yapardım, bir kere ben o odaya kesin girerdim. Böyle bir şeye kanacak değilim. Ne alaka ev arkadaşının sevgilisi?
Ve kesin ayrılırdım. Bir tarafım değil hiç bir tarafım onu kabul etmezdi. Aklımda acaba affetsem mi diye bir düşünce bile olmazdı. Çünkü ben kendimi bir erkekten daha çok seviyorum. Onu affedersem kendimden iğrenirim.
Kendimi küçük düşürmüş olurum.Kadınlık onurumu hiçe saymış olurum. Sevgililer günün de gelse, evime bile almam.
Kısaca yaşanmamış sayarım.
Çok teşekkür ederimsanırım soru burada yerinde olsak ne yapacağımız,
ben olsam 20 yaşımda böyle bir beladan kurtulmanın verdiği sevinçle hayatımı yaşamaya bakarım. onunla beraberken kaçırdığım şeyleri yaşamaya mutlu olmaya bakarım. ve evlenip barklanıp çocuk sahibi olduktan sonra böyle kötü bir durumla yüz yüze kalmadığım için bol bol şükrederim. şu an seni bağlayan hiçbir şey yok, ya akıllı ol mutlu ol ya da göz göre göre bataklığa yürü.. bence yol ayrımı gayet net..
Umarım iyi dileklerin için teşekkürler..Bence kendiniz için en iyi kararı aldınız bitirmekle. Hayatınızın bundan sonraki kısmında çok mutlu olursunuz umarım.
İnşallah unuturum fakat evlilik diye bişey asla düşünmüyorum artıkk.erkenden farkedip bu yoldan döndüğüne çok sevindim evlendikten sonra böyle birşey yaşasan herşey daha zor olurdu önüne iyi insanlar çıksın ve onu tamamen unut...
Çok zordu ama atlattım sayılır. Hala üzülüyorum ayrı bi konu. Allah kimsenin başına vermesinOhaaa! Ben sevdiğimin o halde başkasıyla fotoğrafını görsem sizin yaptığınızı yapar üstüne ağlar zırlar yine de dönmezdim,haktır ona.
Çok teşekkür ederim gerçekten. Böyle güzel yorumlar alınca daha iyi hissediyor insan :)Evlenmeden önce fark ettiğin için çok şanslısın, arkana bile bakma, bazen hayatımızın sonuymuş gibi gelen olaylar aslında bizim için en hayırlısıdır, böyle düşün, şu anda üzüleceksin tabii ama ilerde ne kadar doğru karar verdiğini anlayacaksın.