- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- Konu Sahibi sirinpembebulut
Amin canım tabi ki zordur. Ara ara canını acıtır elbet yine ama yaptığı çok adice.Çok zordu ama atlattım sayılır. Hala üzülüyorum ayrı bi konu. Allah kimsenin başına vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım tabi ki zordur. Ara ara canını acıtır elbet yine ama yaptığı çok adice.Çok zordu ama atlattım sayılır. Hala üzülüyorum ayrı bi konu. Allah kimsenin başına vermesin
Diğer arkadaşı çıkıp -bu ne ya ben istediğim arkadaşımı getiremem mi diye çıkışınca utandım bişe diyemedim.ben olsam bir kere o odaya girmeden evden çıkmazdım. hem bütün gün ulaşamamışsın, hem her yerde bira şişeleri varmış hem de seni odaya sokmamış nasıl inanıp da o odaya bakmadan çıkabildin ki? 2. olayda bunun tuzu biberi olmuş bu sefer inanma en azından. yani seninki sadece bir şüphe olmaktan çıkmış aldatıldığın apaçık ortada. yaşın da daha çok genç eminim ki karşına seni mutlu edecek başka insanlar da çıkar. bu olayı da görmezden gelir barışırsan bi kere sen kendine olan saygını kaybedersin öncelikle ki bu sefer karşındaki adam sana hiç saygı duymaz.
Diğer arkadaşı çıkıp -bu ne ya ben istediğim arkadaşımı getiremem mi diye çıkışınca utandım bişe diyemedim.
Sonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ama canım yanıyo yinede biliyor musun. Şu saatten sonrada başka bi adam kesinlikle istemiyrum hayatımdaya ne güzel gençsin. ye iç gez toz. paranı harca. arkadaşlarınla eğlen vakit geçir.(ailenin izniyle) hayatın keyfini çıkar.bu yaşların bir daha geri gelmez canım benim. sana adam mı yok. hele bir 24 25 ol. ozaman bi ara düşünürsün evlilği.ne acelen var şuan.
20 yaşında kızın 22 yaşında hele de öğrenci bir delikanlıdan beklentisi ne olur ki,nişan yapar.Ah kızlar,okuyun meslek sahibi olun koca her zaman bulunur.O kadar çocuksun ki,tepki olarak bile çocuk gibi kavga etmeyi vurmayı seçiyorsun.Kızım ne işin var senin bu küçücük yaşında 22 yaşındaki küçücük bir çocukla nişan yapmakta.İnanılmaz bi kargaşanın içindeyim. Neyin neresinden başlasam bilmiyorum.
Tam bir ay önce nişanlımla olan büyük aşkım bitti.. Ben 20 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Aslen türkiyeli değil.. Yani ben gurbete gidecektim. Evlenince!
5 ay öncesinde lanet bi gün yaşadım. Nişanlımın telefonu kapandı ve bir gün boyunca açmadı. Bende korktum akşam oldu hala açmayınca annemden izin alıp evine gittim. (Öğrenci evi bu arada) ardından baktım ışıkları yanıyor binaya girdim kapıyı çaldım içerden patır kütür sesler geldi ama açmadılar. Sonra açtı ben sinirlendim oturduk buna baya kızıyorum ama bu hiç yüzüme bakmıyor sürekli haklısın aşkım vs gibi şeyler.. Sonra gögsüme bi ateş düştü ve içerde kim var dedim. Kimse yok dedi. Odasına doğru yöneldiğimde beni tuttu ve ev arkadaşının sevgilisinin geldiğin söyledi. Tabi yerler bira şişesi doluydu aöylemeden edemicem..olaylar çok uzun kısa olarak ogün kriz geçirdim ve ne yaptı etti beni kendine inandırdı..
Sonra bir ay önce evini toparlamak için gittim kendisi yoktu bağ evine gitmişti arkadaşlarıyla bi kaç gün kalacaktı. Herneyse ben tabletini elime aldım bakınacaktım öyle açtım fake bir hesaptan birileriyle konuşmuş, ve yarı çıplak fotoğraflarla kadınla öpüştüğü vs gibi fotoğraflar gördüm..
Dünyam başıma yıkıldı aklıma direk 5 ay önceki gün geldi. Kesin olarak anlamıştım ki o gün bi kadın gelmişti ve bu fotoğraflar ona aitti. Tableti parçaladım o an, kriz geçirdim ev yerle bir oldu.. Heryer sanki fırtına geçmiş gibi dağılmıştı. Buna mesaj attım bu gece kesin geleceksin dedim. Aradan bi kaç saat geçti geldi. Ben direk saldırdımcanımın acısıyla kendide olanları anladığı için bana hiç ses çıkarmadı vurdum ettim hiç bişe diyemedi. Yüzükleri atmıştım evin içine bitti mişti kesin olarak benim için.