- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
-
- Konu Sahibi sirinpembebulut
Gider o dağıttıklarımı toplar, kırdıklarımın yerisine yenisini alır,attığım nişan yüzüklerini alıp gidip ayağına kapanırdım. Aldatmakta neymiş azizim !
Kafam
zaten karışık lütfen :))
kıza bir merhaba deseydin keşke o zaman anlaşılırdı. ben olsam bi selam veriyim derdimHayır onun odasına baktım ama utandım arkadaşının odasına giremedim.
Ne mutluluğu be öpüşürken seni aldatırkenki fotolardan da mı tiksinmedin ya sana dicek bi şey bulamıyorum ne mide ya bu..Nişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..
kıza bir merhaba deseydin keşke o zaman anlaşılırdı. ben olsam bi selam veriyim derdim
yaz kızım 10 torba çimentoOnu da geçtim neden kapıyı açmıyorlar, içerden sesler geliyor falan, haklısın aşkımlar havada uçuyor?
Psikolojik olarak hassas olmakla kriz vs. geçirmekle mantıklı düşünmek arasında nasıl bir bağlantı var?
garip geldi valla konu bana. Arada ne kadar güven olursa olsun kimse böyle bi davranış sergilemez insan karşısındaki insanı tanır yahu ne bileyim sence de garip gelişmemiş mi durumOnu da geçtim neden kapıyı açmıyorlar, içerden sesler geliyor falan, haklısın aşkımlar havada uçuyor?
Psikolojik olarak hassas olmakla kriz vs. geçirmekle mantıklı düşünmek arasında nasıl bir bağlantı var?
garip geldi valla konu bana. Arada ne kadar güven olursa olsun kimse böyle bi davranış sergilemez insan karşısındaki insanı tanır yahu ne bileyim sence de garip gelişmemiş mi durum
aynen öyle yargısız infaz yapmak istemedim ama ev arkadasının sevgilisiyle konu sahibinin sevgilisinin aynı evde ne işi var hadi diyelim ki oldu bi şekilde o telefon niye açılmıyor nişanlısının merak edeceğini bilir bi şekilde ulaşır. ki konu gerçekse bu yorumlarım. değilse yine kandırılıyossOlay garip, konu sahibi daha da garip. Olabilecek tek şey sabahtan akşama kadar kapalı telefon bir sebebi olabilir gerisi ucuz tiyatro.
ne karar aldın peki bu onca öneriden sonra madem ne yapacaksın şimdiAyy harika bu kadar öneri bana yetertamamdır sağolun
Nişanlım değilmi severde aldatırda ayollne karar aldın peki bu onca öneriden sonra madem ne yapacaksın şimdi
ayy harika bu kadar öneri bana yeterNişanlım değilmi severde aldatırda ayoll
Yarın eşyalarını vereceğim. Yani bittine karar aldın peki bu onca öneriden sonra madem ne yapacaksın şimdi
vallah mı ? ciddisin yaniYarın e
Yarın eşyalarını vereceğim. Yani bitti
Dalga geçmeyi kesseniz artık? Zahmet olmazsa. İnsanı pişman etmeyin bi konu açtığım için. Yeter ama.Nişanlım değilmi severde aldatırda ayoll
Aşırı tutulan çiftNişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..