Sen olsan ne yapardın?

deneyeyimsiz sin belki,ilk aşklarından biridir bu adam. ama lütfen aşk için ezdirme kendini,bundan sonra yaşanacaklar aşk olmayacak güvensizliğinle hayat zehir olacak,bir kere aldatan hep aldatır emin ol.yaşı da genç zaten evlenmesi onun için de hata.daha adamın karakteri oturmamış.bak kaç gündür ülke çalkalanıyor.kimin ne olduğu belli değil,onunla devam edersen psikolojik şiddete uğrayacaksın zaten.

Nişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..
Ne mutluluğu be öpüşürken seni aldatırkenki fotolardan da mı tiksinmedin ya sana dicek bi şey bulamıyorum ne mide ya bu..
sen evlenirsen susup oturcan ailen de uğraşmaz senle azıcık mantık

kıza bir merhaba deseydin keşke o zaman anlaşılırdı. ben olsam bi selam veriyim derdim

Onu da geçtim neden kapıyı açmıyorlar, içerden sesler geliyor falan, haklısın aşkımlar havada uçuyor?
Psikolojik olarak hassas olmakla kriz vs. geçirmekle mantıklı düşünmek arasında nasıl bir bağlantı var?

Bundan sonra birilerinin sizi bir şekilde inandırmasına izin vermeyin, düşüncelerinizin arkasında olun, ayrıca arkadaş edinmeye çalışın, bu önemli bir şey.

Onu da geçtim neden kapıyı açmıyorlar, içerden sesler geliyor falan, haklısın aşkımlar havada uçuyor?
Psikolojik olarak hassas olmakla kriz vs. geçirmekle mantıklı düşünmek arasında nasıl bir bağlantı var?
yaz kızım 10 torba çimento:KK14:

garip geldi valla konu bana. Arada ne kadar güven olursa olsun kimse böyle bi davranış sergilemez insan karşısındaki insanı tanır yahu ne bileyim sence de garip gelişmemiş mi durum :KK57:

Evlenirsen benzer konularla buraya boşanmalımıyım diye sormazsan bende belladonna değilim! Daha sen olsan ne yapardın diye soruyorsun?nişanlılık ne için var?tanımışın işte nasıl bir pislik oldugunu görmüşün daha ne yapayım diye soruyorsun.yok ayaklarıma kapanmalar vs geç canım bunları Karısını en yakın arkadaşıyla aldatıp ama seni cok siviyirim karıcım diyen tanıdıklarım var.pişmanlıgı sadece Karısı öğrendiğinde oluyor.senden gizlyemedigi icin pişman,yakalandığı icin pişman sen yakalamasaydın pişman olacakmıydı bunun cevabı sende :KK14:

garip geldi valla konu bana. Arada ne kadar güven olursa olsun kimse böyle bi davranış sergilemez insan karşısındaki insanı tanır yahu ne bileyim sence de garip gelişmemiş mi durum :KK57:

Olay garip, konu sahibi daha da garip. Olabilecek tek şey sabahtan akşama kadar kapalı telefon bir sebebi olabilir gerisi ucuz tiyatro.

Ha olgunlaşmak istiyorsanız da o vazgeçemeyen tarafınızı kesip atın, yoksa böyle devam eder. Altın kolye ile böyle bir şeyi affedecek bir insan olarak kendinizi görmek, tecrübesiz bir genç olmaktan çok daha kötü bir şeydir.

Olay garip, konu sahibi daha da garip. Olabilecek tek şey sabahtan akşama kadar kapalı telefon bir sebebi olabilir gerisi ucuz tiyatro.
aynen öyle yargısız infaz yapmak istemedim ama ev arkadasının sevgilisiyle konu sahibinin sevgilisinin aynı evde ne işi var hadi diyelim ki oldu bi şekilde o telefon niye açılmıyor nişanlısının merak edeceğini bilir bi şekilde ulaşır. ki konu gerçekse bu yorumlarım. değilse yine kandırılıyoss :KK53:

Yavrum arkama bile bakmazdim
siz olsaniz ne yapardiniz diye asla sorgulamazdim cunku oh iyi etmisim modunda olurdum
he birde surekli Allaha sukreder colhk cocuk garip sevindirirdim. Boyle bir belayi evlenmeden gordum diye.

Rabbim sana en az iki kere gostermis ama hala yetmiyor galiba niye sorguluyorsun iyi yaptim kurtuldum ondan de yoluna bak mutlu ol.

Nişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..
Aşırı tutulan çift:KK53:

X