Sen olsan ne yapardın?

Diğer arkadaşı çıkıp -bu ne ya ben istediğim arkadaşımı getiremem mi diye çıkışınca utandım bişe diyemedim.

Diğer arkadaşı çıkıp -bu ne ya ben istediğim arkadaşımı getiremem mi diye çıkışınca utandım bişe diyemedim.

anladım canım. benim eski erkek arkadaşım da öğrenci evinde kalıyordu. ev arkadaşlarının sevgilileri gelir kalırdı ama ben o kızlarla da tanıştığım için içeride ev arkadaşımın sevgilisi var dese sanki inanmış gibi aa öyle mi dur bi selam verim der girerdim içeri. senin ki belli ki ev arkadaşını ayarlamış oyuna dahil etmiş. boşver bence genç yaşında bunlarla uğraşacağına önüne bak, her şey gönlünce olur umarım..

erkeğin doymuş olanı makmuldur. yaşi daha küçük. onu daha şeytan çok dürter !!! bilmem anlatabildim mi?
karakteri oturmamiş yani. sen onun için bir sorumluluksan o sorumluluklarına sahip çıkamamiş.gözü hep dişarda !!!

ya ne güzel gençsin. ye iç gez toz. paranı harca. arkadaşlarınla eğlen vakit geçir.(ailenin izniyle) hayatın keyfini çıkar.bu yaşların bir daha geri gelmez canım benim. sana adam mı yok. hele bir 24 25 ol. ozaman bi ara düşünürsün evlilği.ne acelen var şuan.

erkeklerin soyuna kiran girmedi canim,illaki dengini bulursun ama bu eski nisanlindan bir cacik olmaz.evlenmeden foyasinin ortaya ciktigi iyi olmus.resmiyet yokken kestirip at..

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ama canım yanıyo yinede biliyor musun. Şu saatten sonrada başka bi adam kesinlikle istemiyrum hayatımda

20 yaşında kızın 22 yaşında hele de öğrenci bir delikanlıdan beklentisi ne olur ki,nişan yapar.Ah kızlar,okuyun meslek sahibi olun koca her zaman bulunur.O kadar çocuksun ki,tepki olarak bile çocuk gibi kavga etmeyi vurmayı seçiyorsun.Kızım ne işin var senin bu küçücük yaşında 22 yaşındaki küçücük bir çocukla nişan yapmakta.

kim arkadaşının kız arkadaşıyla aynı evde kalır ki?
hep söylüyorum yine söyleyeceğim verdiğin taviz yeni tavizler doğurur.

Canım başlığına göre bi cevap vereyim
Ben olsam herşeyi arkamda bırakıp unutmaya bakardım. Ben olsam yeni bi hayat kurardım. Ben olsam ailem dahil hiç kimsenin bu konuyla ilgili konuşmasına müsade etmezdim. Geçmişi tamamen gömüp yeni bi defter açardım. Çünkü hiç bişey benden daha önemli değil. (Yani senden) Güçlü ol. Kimler kimler ayrıldı yeryüzünde kimler unutamam dedi de arkasına bile bakmadan gitti. Boşvermeye bak. Yol yakınken dön. Önüne bak. Sana onu veya yaşadıklarını hatırlatacak kimseyle sakın görüşme. Ailen sana destek olsun önüne bak...
Hadi bana eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…