Sen olsan ne yapardın?

Hayır ya bilmyorum nasıl bi durum olduğunu

Nişanlanmayı biliyormuşsun ya.
Bunu da açıklayayım da öğren bari.
Adam seni aldatmış,başka bir kadının tenine değmiş.
Sen vazgeçemediğine göre mazoşist olmalısın.
Ayol biz gençliğimizde böyle erkeklerden tiksinirdik,adını bile andırmazdık çevremize.
Şimdiki gençlik dünden razı affetmeye,geri dönmeye.

Yani burada 10 kişi, ben affederdim, evlenip önüme bakardım dese, sen de mi aynısını yapacaksın? Yapabilecek misin hakkaten?

Nişanlanmayı biliyormuşsun ya.
Bunu da açıklayayım da öğren bari.
Adam seni aldatmış,başka bir kadının tenine değmiş.
Sen vazgeçemediğine göre mazoşist olmalısın.
Ayol biz gençliğimizde böyle erkeklerden tiksinirdik,adını bile andırmazdık çevremize.
Şimdiki gençlik dünden razı affetmeye,geri dönmeye.
Çok güZel bi cevap yazmışsınız diyecek lafım yok ama dediğiniz gibi şimdi ki gençlik. 20 yaşındayım ve demek ki ben psikolojik olarak hassas bi insanmışım. Neden iğnelemeden cevap vermek yerine şimdiki gençlik olarak ezmeyi tercih ediyorsunuz?

İnanılmaz bi kargaşanın içindeyim. Neyin neresinden başlasam bilmiyorum.
Tam bir ay önce nişanlımla olan büyük aşkım bitti.. Ben 20 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Aslen türkiyeli değil.. Yani ben gurbete gidecektim. Evlenince!

5 ay öncesinde lanet bi gün yaşadım. Nişanlımın telefonu kapandı ve bir gün boyunca açmadı. Bende korktum akşam oldu hala açmayınca annemden izin alıp evine gittim. (Öğrenci evi bu arada) ardından baktım ışıkları yanıyor binaya girdim kapıyı çaldım içerden patır kütür sesler geldi ama açmadılar. Sonra açtı ben sinirlendim oturduk buna baya kızıyorum ama bu hiç yüzüme bakmıyor sürekli haklısın aşkım vs gibi şeyler.. Sonra gögsüme bi ateş düştü ve içerde kim var dedim. Kimse yok dedi. Odasına doğru yöneldiğimde beni tuttu ve ev arkadaşının sevgilisinin geldiğin söyledi. Tabi yerler bira şişesi doluydu aöylemeden edemicem..olaylar çok uzun kısa olarak ogün kriz geçirdim ve ne yaptı etti beni kendine inandırdı..
Sonra bir ay önce evini toparlamak için gittim kendisi yoktu bağ evine gitmişti arkadaşlarıyla bi kaç gün kalacaktı. Herneyse ben tabletini elime aldım bakınacaktım öyle açtım fake bir hesaptan birileriyle konuşmuş, ve yarı çıplak fotoğraflarla kadınla öpüştüğü vs gibi fotoğraflar gördüm..
Dünyam başıma yıkıldı aklıma direk 5 ay önceki gün geldi. Kesin olarak anlamıştım ki o gün bi kadın gelmişti ve bu fotoğraflar ona aitti. Tableti parçaladım o an, kriz geçirdim ev yerle bir oldu.. Heryer sanki fırtına geçmiş gibi dağılmıştı. Buna mesaj attım bu gece kesin geleceksin dedim. Aradan bi kaç saat geçti geldi. Ben direk saldırdımcanımın acısıyla kendide olanları anladığı için bana hiç ses çıkarmadı vurdum ettim hiç bişe diyemedi. Yüzükleri atmıştım evin içine bitti mişti kesin olarak benim için.
20 yaşındasın çocuk değil afedersin kazık kadar kız olmuşsun artık gerçekleri bu çocuk gözüne sokmuş zaten daha napsın ? iğrenç ve mide bulandırıcı ve hala ne yapayım diye soruyorsunuz ben olsam o bi tarafından tavana asardım bir daha da o işlere kalkışamazdı :KK14:

Birde soruyorsun ne yapardın diye.
güzelim biz evli kadınlara bile aldatılınca bas tekmeyi diyoruz.
Birde evine almış ne hediye getirdiğine bakmışsın.
Ne yapıcam ayrılırdım ve o günden itibaren değil yüzümü görmek sesimi bile duyamazdı
o kadın 23 yaşında olsa tiskinmeyecemiydin
sanki 50 yaşında birisi ile yatmış gibi konuşuyorsun
yaşın ne alakası var sonuç olarak seni aldatmış ha 32 ha 22

Çok güZel bi cevap yazmışsınız diyecek lafım yok ama dediğiniz gibi şimdi ki gençlik. 20 yaşındayım ve demek ki ben psikolojik olarak hassas bi insanmışım. Neden iğnelemeden cevap vermek yerine şimdiki gençlik olarak ezmeyi tercih ediyorsunuz?

Kardeşim ayakta mı uyuyorsun?
Seni ezen ben miyim nişanlın mı?
Ayol adam her türlü pisliği yapmış,biz yol gösteriyoruz,ezen,iğneleyen biz oluyoruz.
Adamın sana sırtından sapladığı bıçaklar ne ola ki?
Psikolojik olarak hassasmış,otur derslerine çalış,bunlara kafa yoracağına.

Gider o dağıttıklarımı toplar, kırdıklarımın yerisine yenisini alır,attığım nişan yüzüklerini alıp gidip ayağına kapanırdım. Aldatmakta neymiş azizim !
Çok beğen butonu olsa ona basardım yeminle.Kızlarımız sanki dünyadaki tek erkek birlikte oldukları adamlar olduğunu düşünüp o egolarını tavan yaptırıp,evlenip niye böyle oldu ki diyor sonra.

Birde soruyorsun ne yapardın diye.
güzelim biz evli kadınlara bile aldatılınca bas tekmeyi diyoruz.
Birde evine almış ne hediye getirdiğine bakmışsın.
Ne yapıcam ayrılırdım ve o günden itibaren değil yüzümü görmek sesimi bile duyamazdı
o kadın 23 yaşında olsa tiskinmeyecemiydin
sanki 50 yaşında birisi ile yatmış gibi konuşuyorsun
yaşın ne alakası var sonuç olarak seni aldatmış ha 32 ha 22

kendini çıtır görmüştür 32 yasındakı kadına göre :) hay ben bu ınsanlarımızın düşüncelerıne ne dıyım ya :)

sorma sorma boyle şeyler sonra mıllet yadırgayınca iyimser saygılı cevaplar verıp cocukluga yatırıyosunuz işi
gercek ortada tercıh edılmişsin bak ..ayy ne iğrençmiş di mi sevgilin..
kesın olarak bıtmıstı dı mı senın ıcın gorunce kırdın dagıttın ama suan kendını dağıtıyosun...salla gec hayatın daha baharındasın arkadaş :KK66:

nişanlılığı bu kadar gözünde büyütme sizinki aile destekli flört bence, bu defteri kapat yoluna bak oku meslek sahibi ol konumunu bul, belli bir olgunluk seviyesine gelince de ilişkini ciddiye dök. Böyle bir olay yaşamadım ama sana tavsiye ettiklerimi yaptım ve çok şükür son derece sağlıklı bir evliliğim var. Devir eski devir gençlik eski gençlik değil. Unesco bile gençlik dönemini 29 yaşına kadar uzattı. Bu da demek oluyor ki şimdiki gençlik çeşitli sosyolojik sebeplerle geç olgunlaşıyor. Yukarıda bu nasıl gençlik diyen hanımefendi haklı canım. O da senin bu çaresizliğine öfkelenmiş ve böyle yansıtmış kötü niyet yok emin ol.
Bir başka konuda da şu yorumu yaptım: güçlü olun genç kızlar başka çaremiz yok!

Kardeşim ayakta mı uyuyorsun?
Seni ezen ben miyim nişanlın mı?
Ayol adam her türlü pisliği yapmış,biz yol gösteriyoruz,ezen,iğneleyen biz oluyoruz.
Adamın sana sırtından sapladığı bıçaklar ne ola ki?
Psikolojik olarak hassasmış,otur derslerine çalış,bunlara kafa yoracağına.
Herneyse önerin güzel fakat hala anlatamıyorum sanırım teşekkür ederim cevabınız için ama lütfen.

içerde arkadaşımın sevgilisi var dedi sende kalkıp bakmadın sormadın sorgulamadın? sende rahatmışsın o zaman onun odasında ne işi var arkadaşının sevgilisinin sormadın mı :KK57:

Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..

Kazin ayagi oyle degil iste.

Bir lafinizi bile ikiletmemis cunku huylanmanizi, yedigi naneleri kurcalamanizi istememis.

İnce tavirlarini igrenc pisliklerini perdelemek icin kullanmis.

Buna boyle bakmak yerine 'aldatti boyle oldu aldatmasaydi kimbilir ne mutlu olurduk' diye dusunmek...

Kendinize yasadiklarinizi reva gormek ve onu yuceltmekten baska bir sey degil.

Efendi, duzgun bir cocuk olsaydi coktan unutmus, vazgecmistiniz.

Nerede bos beles, serseri, karaktersiz adam var kiymetli oluyor.

Aldatmis yahu aldatmis, daha ne yapsin acaba...

X