Tüh beoğlun olsaydı senin gibi kayınvalideye hayır demezdim
kız seninkinin yaşı kaç yapsana bidane dahaTüh bebitane daha çocuk yapsam bekler misin
Daha ne 8 aylık kaç kere söyledim hiç sallamıyorsun benikız seninkinin yaşı kaç yapsana bidane daha
ay özür dilerimDaha ne 8 aylık kaç kere söyledim hiç sallamıyorsun beni
Evet bir gün severken yiyeceğizay özür dilerimminik kız o daha. tam sevmelik mıncırmalık
küçük bebişlere bayılırım çokta severim bakmasını uğraşırım yani sevimli sıpalarEvet bir gün severken yiyeceğiz
İnşallah kendin yapınca da öyle olurküçük bebişlere bayılırım çokta severim bakmasını uğraşırım yani sevimli sıpalar
inşallah kızİnşallah kendin yapınca da öyle olur
8 yaşındayken sınıfta zıplayarak " dönde aynaya bak hey " derken , gün gelecek oraya buraya uzatabileceğim üçüncü bi kulağım olsaydı iyi olurdu aslında be diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
olur mu hiç 3 kulak dönde aynaya bak hy:)
Olur mu hiç 3kulak...
Anaaammmmm söylemişler
Neyseeee merabalar
Kızlarr yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz
Her zaman burada olanlarrr
Yahu bu siyaset ve derdim var topikleri bana yaramıyor offf dedikodu yapasım varrr
Aman aman dikkat etBen siyasette tutamıyorum kendimi.
Sonunda kapıya kağıt gelecek
Kızlaar:) geyiginizi balla kesiyorum ama cumartesi gece sanırım 60-70 sayfalık bi konu vardı, bazı uyelerin iliskisi vs. İfsa edileceklerdi falan. Sonra o konuyu bulamadım ve gunlerdir icime dert oldu. O konu ne oldu, uyeler kimlermis? Ogrenen varsa allah askına bana mesaj atsın ya da buraya yazabiliyosa yazsın. Vallahi su an varlık nedir kadar onemli bir soru benim icin:)
Aman aman dikkat et
Yahu hadi siyasette lafı kendilerine göre anlıyorlar ama bu bir derdim varda niye bana takıyo millet bi anlasam
Kızlaar:) geyiginizi balla kesiyorum ama cumartesi gece sanırım 60-70 sayfalık bi konu vardı, bazı uyelerin iliskisi vs. İfsa edileceklerdi falan. Sonra o konuyu bulamadım ve gunlerdir icime dert oldu. O konu ne oldu, uyeler kimlermis? Ogrenen varsa allah askına bana mesaj atsın ya da buraya yazabiliyosa yazsın. Vallahi su an varlık nedir kadar onemli bir soru benim icin:)
Günlerdir düşünüyordum meğer cevap tek kelimede saklıymışşşShezofrensin
Ben siyasette egleniyorum ama çok yüksekte uçuyorum
Günlerdir düşünüyordum meğer cevap tek kelimede saklıymışşş
Aynen eğlenceli aslında ama hakaret boyutuna gelince artık delleniyorum
Yine de sürekli takip ettiğim bir bölüm kopamıyorumm
Ayy ogrenseydik iyiydi ya icime dert oldu:)
Rumuzunda gizli
Ben gecen gün KK dayım ama eksiklik var cozemiyorum sonraaaaaaa bildirim geldi beğenmişlerdir yorumunu anneme dedim.
Sabahtan beri düşünüyordum eksik ne diye siyasette takılmamısım dedim