Çok güzel beğendimVatanseverr hani bunların içinden kına çıkıyor. Hem uygun hem geleneksel gibi:)
Rica ederim canım
ooo maşallah Allah bağışlasın minik cimcimeyi23 yaşındayım tatlım 1 kızım var 8 aylık 3.5 yıldır da evliyim:))) oy maaşallah kaç yaşında :)
Benimkide hiç durmuyor ya telefonu çekip ağzına sokuyor
olur mu öyle canım istediğiniz gibi şeedinŞiii çok şeee ettik ha konu sahibi bi gelecek noluyor burda dicek
Ooo maaşallah seninki büyümüş yürüyordur konuşuyordur :) yirim onu:)ooo maşallah Allah bağışlasın minik cimcimeyi
telefona dayanamıyor bunlar
Benim oğlan 1 buçuk yaşında canım
olur mu öyle canım istediğiniz gibi şeedin
Hoşgeldinnnn
Korkma hiç acımıycak
Heyyy bi daha gelin ama buralar boş kalmasınnnn
Çok fena ya bugün bilgisayarı kapattığı için artık bir daha açmadım misafirliğe gittik geldik şimdi kucağımda emerek uyudu birazdan yatırcamOoo maaşallah seninki büyümüş yürüyordur konuşuyordur :) yirim onu:)
Olsun daha konuşur annesi yerim onu:) be güzel sen yokken buralarda takıldık bizde:) benim kızda tembel ayağının üstüne basmıyor emekleme falan hakgetire:) tombul kendini kaldıramıyor heralde:) hepsi değişik işte canım:)Çok fena ya bugün bilgisayarı kapattığı için artık bir daha açmadım misafirliğe gittik geldik şimdi kucağımda emerek uyudu birazdan yatırcam
Yürüyor ama konuşma hep kelimeler söylüyor daha pek birleştirme yok
Dede baba anne adda gel git döktü gitti gibi şeyler
Birde bazı isimleri söylüyor ve hayvan seslerini çıkarıyor
Arkadaşlarımın kızları var aynı aylarda bıcır bıcır konuşuyorlar maşallah
Erkekler de konuşma konusunda hep geriden geliyorr
Eeee biz kadınları geçmek ne mümkün
Daha ufacık annesi zamanı gelince emekler de yürür de tosuncuk.Olsun daha konuşur annesi yerim onu:) be güzel sen yokken buralarda takıldık bizde:) benim kızda tembel ayağının üstüne basmıyor emekleme falan hakgetire:) tombul kendini kaldıramıyor heralde:) hepsi değişik işte canım:)
İnşallah en kısa zamanda canım ya. Yakında taşımaktan ikiye kırılıcamDaha ufacık annesi zamanı gelince emekler de yürür de tosuncuk.
Benim oğlanda tosundu baya yürümeye başlayınca gitti kilolar :)
İlk zamanlar yürürken çok tatlı oluyorlar
Ayy bilmem mi çok zor oluyor benim oğlan birde kucakta uyurdu sabahlara kadar omzumda taşırdım.İnşallah en kısa zamanda canım ya. Yakında taşımaktan ikiye kırılıcam
İnşallah canımAyy bilmem mi çok zor oluyor benim oğlan birde kucakta uyurdu sabahlara kadar omzumda taşırdım.
Ama sabret az kaldı emeklediği zaman bile çok farkedecek.
Yok canım nerdeeeeBalım gece yatırınca sabaha kadar uyuyor mu? Bide hadi uyku vakti,yatağa lafından anlıyor mu?
Biz 7 buçuk da karanlık odaya geliriz emer tuvaletini yapar emer derken 8 buçuk da uyur. Gece 3-4 de kalkar emer geri yatar. 7 de tamamen kalkar:) seninki zormuş canım ya..Yok canım nerdeeee
Gece emelim yatalım diyorum emerek uyduğu için kendi yatıp uyuma alışkanlığı yok.
Eğer isterse gelir emerek uyur ama gündüz bir saat bile uyuduysa gece çok geç uyuyor. 2 leri görüyoruz. Bugün gündüz uyumadığı için erkenden yattı iki saatte uyanır emer öyle yatar. Sabaha kadar uyur diye ümit ediyorum. Belli de olmaz 11 de uyanırsa gece üçe kadar bekleriz.
Senin bebiş nasıl uyuyor?
Saat 03:00-04:00 yazmak istedim :)Biz 7 buçuk da karanlık odaya geliriz emer tuvaletini yapar emer derken 8 buçuk da uyur. Gece 3-4 de kalkar emer geri yatar. 7 de tamamen kalkar:) seninki zormuş canım ya..
ohh maşallah maşallahhh aman dilini ısır kimseye deme :))Biz 7 buçuk da karanlık odaya geliriz emer tuvaletini yapar emer derken 8 buçuk da uyur. Gece 3-4 de kalkar emer geri yatar. 7 de tamamen kalkar:) seninki zormuş canım ya..
Yemek yemeyide seviyormu? Önceden nasıldı canım? Benimki 8 aylık ama hala ek gıdaya başlayamadık. Herşeyden yiyor ama 2-3 kaşık en fazla. Öğün falan yok sürekli memedeyiz... Yakında iskeletor gibi gezicem heralde..ohh maşallah maşallahhh aman dilini ısır kimseye deme :))
benim oğlan önceden daha iyiydi şimdi bi buçuk yaşını geçince meme delisi oldu sırf emmek için kalkıyor
o gözler nasıl bakıyor öyleooo maşallah Allah bağışlasın minik cimcimeyi
telefona dayanamıyor bunlar
Benim oğlan 1 buçuk yaşında canım
olur mu öyle canım istediğiniz gibi şeedin
Hoşgeldinnnn
Korkma hiç acımıycak
Heyyy bi daha gelin ama buralar boş kalmasınnnn
Sürekli değişiyor yemek yemesi şu aralar seviyor yemek yemeyi gündüz pek emmiyor gece emiyor daha çok.Yemek yemeyide seviyormu? Önceden nasıldı canım? Benimki 8 aylık ama hala ek gıdaya başlayamadık. Herşeyden yiyor ama 2-3 kaşık en fazla. Öğün falan yok sürekli memedeyiz... Yakında iskeletor gibi gezicem heralde..
KesinlikleeeeAnnem hep derdi "anne olunca anlarsın" diye... Anlıyorum şimdi
o gözler nasıl bakıyor öyle
ben kocişin arkasına saklanayım en iyisiSürekli değişiyor yemek yemesi şu aralar seviyor yemek yemeyi gündüz pek emmiyor gece emiyor daha çok.
Zaten bir yaşına kadar temel besini anne sütü ek gıda biraz bile alsa yeter maşallah kilosu da yerindeymiş takma kafana. İlerde yemeklerin tadını aldıkça yemeğe daha düşkün olur. Bende bir ara çok kilo vermiştim emzirirken sonra geri aldım. Sen kendine de dikkat et bol bol ye canının istediğini
Kesinlikleeee
Bülee büüüleeşizo geliyoooo