Olmaz piremsesim affet
Napsın millet bize baktıklarında sadece çatlak ve şizofren insan görüyorlar haliyle de hakaretin dibine vuruyorlar
Ayyy ben salak gibi birde kafama takıyordum üzülüyordum falan aman boşver yahu onlar sinirlensin
Ayyy çok güzelmiş burada bol bol dedikodu yapalımmm
Hatta dedikodusunu yaptığımız üyeleri de etiketleyelim tam olsunGüzel kız yapıcam nickimi böyle olmuyor
Ne takicaksin be
Yapalım yapalım iyi olur
Valla benimki iyi güzel kızartıyor balık köfte falanda yapabiliyorsın 3 yıldır banamısın demedi de adını unuttumKızlarrr bana tost makinesi önerin ya benim makine çöp oldu iki yılda
Aaaa iyiymiş bakınca bana yaz merak ettimValla benimki iyi güzel kızartıyor balık köfte falanda yapabiliyorsın 3 yıldır banamısın demedi de adını unuttumkız emiyor kalkınca bakayım yazayım
Üyeler hakkında konuşmak yasak ceza sebebi banlanırukHatta dedikodusunu yaptığımız üyeleri de etiketleyelim tam olsun
Bende çok zeki kız yapıcam :)
Öyle takıntılıyımki bak kafama takıldı :-/Aaaa iyiymiş bakınca bana yaz merak ettim
Afiyet şifa olsun bebüşümeeeeeee
Hatta dedikodusunu yaptığımız üyeleri de etiketleyelim tam olsun
Bende çok zeki kız yapıcam :)
Ayy evet biliyom malesef keşke öyle olmasa doyasıya dedikodu yapsakÜyeler hakkında konuşmak yasak ceza sebebi banlanıruk
Olabilir burada da kavga edelim kasınıyorsun sen mapıslara mı düşmek istiyorsun
Yapalım bence de :)
Bekliyorum
Üyeler hakkında konuşmak yasak ceza sebebi banlanıruk
Şiii ama kakao .... Hakkında konuştunuz etiketlemediniz çok ayıp arkasından konuştunuz kib liyimmi siziAyy evet biliyom malesef keşke öyle olmasa doyasıya dedikodu yapsak
Öyle takıntılıyımki bak kafama takıldı :-/
Olabilir burada da kavga edelim kasınıyorsun sen mapıslara mı düşmek istiyorsun
Yapalım bence de :)
Bekliyorum
Şiii ama kakao .... Hakkında konuştunuz etiketlemediniz çok ayıp arkasından konuştunuz kib liyimmi sizi@CatlakB
Şiii ama kakao .... Hakkında konuştunuz etiketlemediniz çok ayıp arkasından konuştunuz kib liyimmi sizi@CatlakB
Uhh maaşallah tombik mi kaç kiloBoşver takma canım, bebişim emsin bi doyasıya oyyy
Benim koca dana bile sabaha kadar emiyo
Keşke sonunda mapıs olmasa ama yasak olan herşey güzel geliyo
Aaaa resmen kuru iftirağğŞiii ama kakao .... Hakkında konuştunuz etiketlemediniz çok ayıp arkasından konuştunuz kib liyimmi sizi@CatlakB