Allah kolaylık versin balımSürekli değişiyor yemek yemesi şu aralar seviyor yemek yemeyi gündüz pek emmiyor gece emiyor daha çok.
Zaten bir yaşına kadar temel besini anne sütü ek gıda biraz bile alsa yeter maşallah kilosu da yerindeymiş takma kafana. İlerde yemeklerin tadını aldıkça yemeğe daha düşkün olur. Bende bir ara çok kilo vermiştim emzirirken sonra geri aldım. Sen kendine de dikkat et bol bol ye canının istediğini
Kesinlikleeee
Bülee büüüleeşizo geliyoooo
şizodan kocan bile kurtaramaz seni gell gelllben kocişin arkasına saklanayım en iyisi
Allah kolaylık versin balım
Dikkat ediyorum bakalım sende dikkat et ki uykun az.. Şimdi senin yerinde olsam uyurdum
hoşbuldummmşizodan kocan bile kurtaramaz seni gell gelll
hoşgeldin canımmm
Sağol tatlım sanada kolaylık versin. Daha kocam işten gelmedi onu bekliyorum. Yemek hazırladım bizim işler böyle maalesef
duyduğuma göre bir odun karısıymışsın ne tesadüf ben de öyleyim memnun oldumhoşbuldummm
hahaduyduğuma göre bir odun karısıymışsın ne tesadüf ben de öyleyim memnun oldum
Hay Allah.. Uzan genede dinlenmiş olursunşizodan kocan bile kurtaramaz seni gell gelll
hoşgeldin canımmm
Sağol tatlım sanada kolaylık versin. Daha kocam işten gelmedi onu bekliyorum. Yemek hazırladım bizim işler böyle maalesef
Ne güzel ben de hergün hobi olarak odunumu yontuyorumhahayok ben yonttum biraz odunumu :)) bende memnun oldum
Uzandım kk da takılıyorum artık adam beklerkenHay Allah.. Uzan genede dinlenmiş olursun
saf odun kullanışlı olmuyor dimiNe güzel ben de hergün hobi olarak odunumu yontuyorum
Uzandım kk da takılıyorum artık adam beklerken
kız alıntı yapsana bana mı dedinBeni mi çağardın ahh tatlım biliyorum özledin çok.. burdayım burdayım merak etme hehehe
Aaa alıntı yapmamışım bende diyorum vatanseverim bana niçüüün cevap vermedi diye tripleniyordumkız alıntı yapsana bana mı dedin
görmedim aşkitom ben ve sana cevap vermemekkkkAaa alıntı yapmamışım bende diyorum vatanseverim bana niçüüün cevap vermedi diye tripleniyordumbak heryerde karşına çıkıyorum
Seni yirimgörmedim aşkitom ben ve sana cevap vermemekkkk
ay sen bana bakma benim işime hiçç belli olmaz şuan iyiyimSeni yirim
Düzeltimi moralin pambık şekerim
Hep iyi ol evlendirmem yoksa seni vermem kimseciklere oturursun evdeay sen bana bakma benim işime hiçç belli olmaz şuan iyiyim
iş olunca kafam dağılıyor
oğlun olsaydı senin gibi kayınvalideye hayır demezdimHep iyi ol evlendirmem yoksa seni vermem kimseciklere oturursun evde