Ben aydınlatayım. Böğürtlenkuşu ve time travel. İlişkileri varmış sanırsam... Bide başka üyelere taciz mesajı yollamış.. Konu tamamen silindi. Olay mahkemelik oldu sanırım kazen beyle. Öyle vallaAyy ogrenseydik iyiydi ya icime dert oldu:)
Kızzzz aynen ama haberi alan bi güvercin düşer herhalde buraya
Senin rumuzundan da çok aklı başında bir hanımefendi görünüyor ya hiç bana çekmemişin
Buralarda dolaşıp da siyasette takılmamak olur mu ban da yok zaten istediğimiz gibi dolaşıyoz siyasette
Bildirim kaynıyo siyaset
Bana da zaten shezofrensin önce git tedavi ol diyenler olduYa siyasette gecen gün biri " sence ben çatlak birini kale alrır mıyım ?" gibi bi laf etti.
O kadar gulesim geldi ki ama neremle gulmeliyim bilemedim
Ayyy nasıl ilişki ya lezbiyenler miymişBen aydınlatayım. Böğürtlenkuşu ve time travel. İlişkileri varmış sanırsam... Bide başka üyelere taciz mesajı yollamış.. Konu tamamen silindi. Olay mahkemelik oldu sanırım kazen beyle. Öyle valla
Bana da zaten shezofrensin önce git tedavi ol diyenler oldu
Çatlak ve şizofren olarak siyaseti alt üs ediciyizzz
İvitAyyy nasıl ilişki ya lezbiyenler miymiş
Ben aydınlatayım. Böğürtlenkuşu ve time travel. İlişkileri varmış sanırsam... Bide başka üyelere taciz mesajı yollamış.. Konu tamamen silindi. Olay mahkemelik oldu sanırım kazen beyle. Öyle valla
Evet ya bende sonradan okudum anlamak için bitarafımı yırttım yani o dereceDoğru biliyormuşum demek
Neden aksiyonlar hep ben yokken okutorrr
Neden
Neden
Nedennnnnn
Evet ya bende sonradan okudum anlamak için bitarafımı yırttım yani o derece60 dan fazla sayfa yazı gitmiş du ben birdaha ekşıın görürsem seni etiketlerim haha
Yok yok hani kadın kılığında gelen çakma doktor semiss vardı ya oydu diyenÜyenin adı kakao ve ben olabilir miiii
Eveeeeettttttt korkunnn bizdennn.
Aynı partiyi destekliyorsakkkk desteğimizden, aynı partili değilsek te muhalefetimizdennnn korkunnnnnnn
Ahhh şizooo tüm dünyayı bozan sensinYok yok hani kadın kılığında gelen çakma doktor semiss vardı ya oydu diyen
Neredeyse onun yüzümden üyeliğimi sildiriyordum yahu
Zaten siyasete girer girmez herkes bana hücum ediyor
Artık aynı şey bir derdim varda da olmaya başladı. Kadının evli arkadaşı ile erkek arkadaşı mesajlaşmışlar.Kadın denemiş onu oğlan iltifat dolu mesajlar göndermeye başlamış. Bende kadına da oğlana da laf ettim. Evli barklı kadının genç bekar erkekle mesajlaşması doğru değil dedim diye herkesin yaşam tarzına karışamazmışım. Başkaları benim gibi düşünmek zorunda değilmiş. Bunlar normalmiş. O kadar benim gibi yazanların arasından benim mesajı alıntılayıp kınadı biri. Senin gibi düşünenler olmasa heryer mis gibi olur falan yazmış.
Ben olmasan dünya ne güzel olacak günlük güneşlik
aaa şoklardayımmmm
Siyasete azcuk bakayım dedim oradakiler benim nutkumu kesti valla duvara yazıyormuş gibi hissettim bıraktım bdv desen acayip.. Hep geyikteyim nasıl mutluyum boşver sende
Yok yok hani kadın kılığında gelen çakma doktor semiss vardı ya oydu diyen
Neredeyse onun yüzümden üyeliğimi sildiriyordum yahu
Zaten siyasete girer girmez herkes bana hücum ediyor
Artık aynı şey bir derdim varda da olmaya başladı. Kadının evli arkadaşı ile erkek arkadaşı mesajlaşmışlar.Kadın denemiş onu oğlan iltifat dolu mesajlar göndermeye başlamış. Bende kadına da oğlana da laf ettim. Evli barklı kadının genç bekar erkekle mesajlaşması doğru değil dedim diye herkesin yaşam tarzına karışamazmışım. Başkaları benim gibi düşünmek zorunda değilmiş. Bunlar normalmiş. O kadar benim gibi yazanların arasından benim mesajı alıntılayıp kınadı biri. Senin gibi düşünenler olmasa heryer mis gibi olur falan yazmış.
Ben olmasan dünya ne güzel olacak günlük güneşlik
aaa şoklardayımmmm
Siyasete azcuk bakayım dedim oradakiler benim nutkumu kesti valla duvara yazıyormuş gibi hissettim bıraktım bdv desen acayip.. Hep geyikteyim nasıl mutluyum boşver sende
Ahhh şizooo tüm dünyayı bozan sensin
Boşver yahu..taktığına değmez:_)
Buda olmasın ? Anlamadım ?Bana kakao ve ben söyledi ya
Çatlak birini kale almazmışmıs nasıl üzüldüm 3gun yataktan kalkamadım o lafin üzerine
Seni taniyormusum mesajlarin gözüme carpiyormus yani
Buda olmasın
Çok entresanlarDuvara yazmak mı ilahiii
Önceleri kafama çok takıyordum canım artık teşekkür edip konuyu kapatıyorum
Napsın millet bize baktıklarında sadece çatlak ve şizofren insan görüyorlar haliyle de hakaretin dibine vuruyorlarBana kakao ve ben söyledi ya
Çatlak birini kale almazmışmıs nasıl üzüldüm 3gun yataktan kalkamadım o lafin üzerine
Seni taniyormusum mesajlarin gözüme carpiyormus yani
Buda olmasın
Çok entresanlar
Saygılar de geç