Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam?

Ya siyasette gecen gün biri " sence ben çatlak birini kale alrır mıyım ?" gibi bi laf etti.
O kadar gulesim geldi ki ama neremle gulmeliyim bilemedim

Ayyy nasıl ilişki ya lezbiyenler miymiş

Bana da zaten shezofrensin önce git tedavi ol diyenler oldu

Çatlak ve şizofren olarak siyaseti alt üs ediciyizzz

Üyenin adı kakao ve ben olabilir miiii

Eveeeeettttttt korkunnn bizdennn.
Aynı partiyi destekliyorsakkkk desteğimizden, aynı partili değilsek te muhalefetimizdennnn korkunnnnnnn

Doğru biliyormuşum demek
Neden aksiyonlar hep ben yokken okutorrr
Neden
Neden
Nedennnnnn

Evet ya bende sonradan okudum anlamak için bitarafımı yırttım yani o derece 60 dan fazla sayfa yazı gitmiş du ben birdaha ekşıın görürsem seni etiketlerim haha

Etiketle valla hayrına
Evde boş bos duruyorum çoğu zaman aksiyon eğlenceli oluyor sonunda mapıs yoksa

Bdv de aksiyon yoksa siyasete gidiyorum cezada yok
Ama çok konusursam mahkemelik olurum korkum o

Üyenin adı kakao ve ben olabilir miiii

Eveeeeettttttt korkunnn bizdennn.
Aynı partiyi destekliyorsakkkk desteğimizden, aynı partili değilsek te muhalefetimizdennnn korkunnnnnnn
Yok yok hani kadın kılığında gelen çakma doktor semiss vardı ya oydu diyen
Neredeyse onun yüzümden üyeliğimi sildiriyordum yahu
Zaten siyasete girer girmez herkes bana hücum ediyor

Artık aynı şey bir derdim varda da olmaya başladı. Kadının evli arkadaşı ile erkek arkadaşı mesajlaşmışlar.Kadın denemiş onu oğlan iltifat dolu mesajlar göndermeye başlamış. Bende kadına da oğlana da laf ettim. Evli barklı kadının genç bekar erkekle mesajlaşması doğru değil dedim diye herkesin yaşam tarzına karışamazmışım. Başkaları benim gibi düşünmek zorunda değilmiş. Bunlar normalmiş. O kadar benim gibi yazanların arasından benim mesajı alıntılayıp kınadı biri. Senin gibi düşünenler olmasa heryer mis gibi olur falan yazmış.
Ben olmasan dünya ne güzel olacak günlük güneşlik

aaa şoklardayımmmm

Siyasete azcuk bakayım dedim oradakiler benim nutkumu kesti valla duvara yazıyormuş gibi hissettim bıraktım bdv desen acayip.. Hep geyikteyim nasıl mutluyum boşver sende

Ahhh şizooo tüm dünyayı bozan sensin
Boşver yahu..taktığına değmez:_)

Bana kakao ve ben söyledi ya
Çatlak birini kale almazmışmıs nasıl üzüldüm 3gun yataktan kalkamadım o lafin üzerine

Seni taniyormusum mesajlarin gözüme carpiyormus yani

CatlakB alıntılamamışım seni

Buda olmasın

Siyasete azcuk bakayım dedim oradakiler benim nutkumu kesti valla duvara yazıyormuş gibi hissettim bıraktım bdv desen acayip.. Hep geyikteyim nasıl mutluyum boşver sende

Ahhh şizooo tüm dünyayı bozan sensin
Boşver yahu..taktığına değmez:_)

Duvara yazmak mı ilahiii

Önceleri kafama çok takıyordum canım artık teşekkür edip konuyu kapatıyorum

Bana kakao ve ben söyledi ya
Çatlak birini kale almazmışmıs nasıl üzüldüm 3gun yataktan kalkamadım o lafin üzerine

Seni taniyormusum mesajlarin gözüme carpiyormus yani

Buda olmasın
Napsın millet bize baktıklarında sadece çatlak ve şizofren insan görüyorlar haliyle de hakaretin dibine vuruyorlar
Ayyy ben salak gibi birde kafama takıyordum üzülüyordum falan aman boşver yahu onlar sinirlensin
Ayyy çok güzelmiş burada bol bol dedikodu yapalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…