• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay adet olup hamile olan var mi

kullaniciiii5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
14
3
1
merhaba temmuzun 21 inde korunmali iliski yasadim hicbir sekilde belirti vs olmadi 2 ay sonra test aldim negatif cikti ve 3 ay boyunca ayin 12-13 unde her zamanki gibi 7 gun adet oldum ama son adetim 9. gune kadar uzadi ama son 2 gunu kahverengi akinti olarak geldi ondan beri takinti haline getirdim bu durumu herhangi gozle gorulur bir belirtim yok ancak goguslerimin rengi git gide koyulasiyor gibime geliyor ve akintilarim azaldi 3 ay sonunda hamile olma ihtimalim var midir sizce ona göre tekrardan gidip test alicam

Adet olmak demek o ay yumurtalardan birinin döllenmediği anlamına gelir. Döllenmediği için de bir sonraki yumurtlamaya kadar eski rahim duvarının kendini yenilemesine adet denir. Yani eltim hamileliği boyunca 9 ay adet gördü, komşunun halasının kızının ebesi hamileyken adet görmüş gibi söylentilere inanmayın. Yerleşme kanaması ise adetten farklıdır. Sizi kimse ikna edemiyorsa bu dediklerimi teyit etmek için bir kadın doğumcuya sorun.

Back