Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam?

8 yaşındayken sınıfta zıplayarak " dönde aynaya bak hey " derken , gün gelecek oraya buraya uzatabileceğim üçüncü bi kulağım olsaydı iyi olurdu aslında be diyeceğim hiç aklıma gelmezdi. o_O:KK53::KK53:

olur mu hiç 3 kulak dönde aynaya bak hy:)

Olur mu hiç 3kulak...
Anaaammmmm söylemişler :KK43:

Neyseeee merabalar :KK70: :KK70:

Kızlarr yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz:KK68:

Her zaman burada olanlarrr :KK60:

Yahu bu siyaset ve derdim var topikleri bana yaramıyor offf dedikodu yapasım varrrEn Büyük KK

Kızlarr yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz:KK68:

Her zaman burada olanlarrr :KK60:

Yahu bu siyaset ve derdim var topikleri bana yaramıyor offf dedikodu yapasım varrrEn Büyük KK

Ben siyasette tutamıyorum kendimi.
Sonunda kapıya kağıt gelecek :KK70:

Kızlaar:) geyiginizi balla kesiyorum ama cumartesi gece sanırım 60-70 sayfalık bi konu vardı, bazı uyelerin iliskisi vs. İfsa edileceklerdi falan. Sonra o konuyu bulamadım ve gunlerdir icime dert oldu. O konu ne oldu, uyeler kimlermis? Ogrenen varsa allah askına bana mesaj atsın ya da buraya yazabiliyosa yazsın. Vallahi su an varlık nedir kadar onemli bir soru benim icin:)

Kızlaar:) geyiginizi balla kesiyorum ama cumartesi gece sanırım 60-70 sayfalık bi konu vardı, bazı uyelerin iliskisi vs. İfsa edileceklerdi falan. Sonra o konuyu bulamadım ve gunlerdir icime dert oldu. O konu ne oldu, uyeler kimlermis? Ogrenen varsa allah askına bana mesaj atsın ya da buraya yazabiliyosa yazsın. Vallahi su an varlık nedir kadar onemli bir soru benim icin:)

Kızzz leyla hoşgeldin anacım sakin ol!
Neymiş bu kim kimi ifşa ediyomuş daha benim ondan bile haberim yok valla :KK53:
Ay cidden bilen varsa aydınlatsın bizi merak ettimmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben bogurtlenkusu diye bi uye var ya o diye duydum birini.
Bende aslında deli gibi merak ediyorum :KK70:

Shezofrensin :KK70:

Ben siyasette egleniyorum ama çok yüksekte uçuyorum :KK43: :KK70:
Günlerdir düşünüyordum meğer cevap tek kelimede saklıymışşş:KK53:
Aynen eğlenceli aslında ama hakaret boyutuna gelince artık delleniyorumEn Büyük KK

Yine de sürekli takip ettiğim bir bölüm kopamıyorumm :KK45:

Günlerdir düşünüyordum meğer cevap tek kelimede saklıymışşş:KK53:
Aynen eğlenceli aslında ama hakaret boyutuna gelince artık delleniyorumEn Büyük KK

Yine de sürekli takip ettiğim bir bölüm kopamıyorumm :KK45:

Rumuzunda gizli :KK70:

Ben gecen gün KK dayım ama eksiklik var cozemiyorum sonraaaaaaa bildirim geldi beğenmişlerdir yorumunu anneme dedim.
Sabahtan beri düşünüyordum eksik ne diye siyasette takılmamısım dedim :KK70: :KK70:

Ayy ogrenseydik iyiydi ya icime dert oldu:)

Kızzzz aynen ama haberi alan bi güvercin düşer herhalde buraya :21:
Rumuzunda gizli :KK70:

Ben gecen gün KK dayım ama eksiklik var cozemiyorum sonraaaaaaa bildirim geldi beğenmişlerdir yorumunu anneme dedim.
Sabahtan beri düşünüyordum eksik ne diye siyasette takılmamısım dedim :KK70: :KK70:

Senin rumuzundan da çok aklı başında bir hanımefendi görünüyor ya hiç bana çekmemişin :KK53::KK53::KK53::KK53:

Buralarda dolaşıp da siyasette takılmamak olur mu ban da yok zaten istediğimiz gibi dolaşıyoz siyasette :KK70:

Bildirim kaynıyo siyaset :KK30:

X