- 16 Ekim 2011
- 776
- 191
-
- Konu Sahibi nefeskesen
Ondan kala kaldım ztn, bir insan neden yapar bunuBu yaşların muhabbeti değil muhabbetleriniz
Bu yasımda bu icerikte Başrol oynadım ozmn sonunda ne oluyordubir genç kızın gizli defteri-2 gibi olmuş yeminle biz onu ortaokulda okuduk bunlar ortaokul içeriği.
Offf en sona yazilan nota bayildimadamin populasyondaki tanimi yapilmis resmen
Bosveeeer yenisine saglik canimsormayın ben bu tanımlarına gore duzgun bırı sanmıstım.. ta ki dumur olana kadar :)) onunla bir ilişkiye adapte oldum biz gibi dusunmeye basdım sonra kalakaldım neden neden dıye sormaktan canım cıktı valla
Salla gitsin
Sokakta evde işte barda çok var bunlardan.
Daha çok denk gelir.
Zira adam gibi adam kalmadı.
Gdolu yiyecekler erkekleri bozdu.
Bosveeeer yenisine saglik canim
Kazik kadar adam bu yani cocuk degil ki gereksiz triplere girmis,hic cekilmez
"ya bır erkek zaten hayatından defolup gıdecegı kadının neden koklayarak avuç ıçlerini öper kadının avuclarını yuzune goturur yanagına koyar, saçlarını okşayıp sever neden"
Bunu çözdüğüm gün kendimi astronot ilan edeceğim.
hahaha sesli guldumm cok yasayın :)) 4 ay boyunca boyle hareketler yapıp guzel cumleler soyleyıp bende de artık tamamdır dedim, ısındım yani ne bileyim sevmeye baslamıstım yani. bırden ortada ask yokki ztn deyip cekip gitmesi.. bir neden, bir kılıf uydurmaya calısıp durdum kac gundur,kendımı yokladım elestırdım sureklı, hayatımda bu kadar degersiz hissetmemiştim. saka gibiler gercekten.. böylesi bir muameleyi kendime yedirmeyi birak hesap bile soramadım gururumdan, o kadar sıfatsız hıssettırdı kiruh hastası cevresıne ısıne gucune bakan adam sanır
:))) cok yasa sen :) evet dogru kımse sorumluluk almak ıstemıyor anlamıyorum, herkesin farkındalıgı cok fazla artık teknolojıden mı yada daha farklı arayıslardan mı bılmıyorum.. ne bıleyım 4 ay boyunca yavas yavas ısındırdı kendını bana tanıtarak kendı adıma konusmak gerekırse ılk baslarda ılıskı ıcın bır adım atmadım tam kabul ettım hayatımda onu bırden sacma bır bahaneden cekıp gıttı kalakaldım uzuldum bu muameleyı bır turlu yedıremedım deli midir nedir
Eminim bu erkek modelinin bi adı vardır. Akılsız mı desek ne desek bilemedimBenim de bir ara peşimde böyle bir herif vardı. Abartmıyorum 7 8 ay sürekli peşimde koştu ama ben ısınamadığım için normal arkadaş muhabbetinden öteye gidemedim o zamanlar. Ne zaman bir boşluğa düştüm, sevmek sevilmek istedim yanıbaşımda bunu buldum. İlgi alakasını çeşitli yollardan gösteren hatta bir kaç sefer itiraf eden biriydi ben de buna güvenerek bir adım attım yani hislerimi açıkça söyledimSonra bana ne dedi biliyor musunuz ? Balonyanakcım sen beni yanlış anlamışsın ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi Öyle mi peki dedim laflarımla dövdüm bir güzel sonra bastım tekmeyi muhabbeti bitirdim. Daha sonra peşimi bırakmadı ama bu olayın üzerinden 3 yıl geçti hala ara sıra yokluyor yüzsüz ben bıktım bundan Tabi çokça olay da oldu bunun üzerinden, aşık olduğu biri varken hiç aşık olmadımlar vs. çok yalancı biri olduğunu öğrendim. Bu çocukluğu yapan herifte 27 yaşında kazık kadar boy var ama mercimek kadar aklı yok Gerçekten genelleme yapmak istemem ama bu erkeklerin hepsi aynı sanırım bacım, bu rol modellerden tahmin edemeyeceğimiz kadar çok var piyasa da bundan daha beter çıkanı da oldu hayatımda ama ona hiç girmek istemiyorum Bence kesinlikle bir süre sonra sana yazacak bu da hazır da bekle derim
Olmaz mıEminim bu erkek modelinin bi adı vardır. Akılsız mı desek ne desek bilemedim
Akılsız+Bencil+Büyüyememiş+Ne istediğini bilmeyen adamlar. Bari baştan rahatımızı bozmasalar keşke!Olmaz mıAkılsız+tüm kötü sıfatları yakıştırıyorum ben bunlar gibilerine