- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
-
- Konu Sahibi nefeskesen
Ah keşke!Akılsız+Bencil+Büyüyememiş+Ne istediğini bilmeyen adamlar. Bari baştan rahatımızı bozmasalar keşke!
Bazen insanin bosluguna denk gelirdogru dıyorsun .. bende anlamadım 4 ay boyunca kendını tanıttı hiç yılmadı ısındırdı bende de oturunca bende oyle adımlar attım ona.. deli midir nedir farkındalıgı bıraz fazla olan bır adam yani oyle gozukuyordu madem gıdecektı ortada ask yok kı ztn dıye gıtmekte nedır 4 aydır nıye emek verdın bana.. ne bıleyım yıne bu muameleyı bır turlu yedıremedım kendımi salak gibi hissettim gercekten arkadasım :)) adama salak diyorumda bu ılıskıde en saskın ordek benmısım megersem :)
Aynen ya çok var sanırım :/Ah keşke!Bunlardan dili yanan hemcinsim çok varmış valla. Allah onları bildiği gibi yapsın bence nesli tükenesiceler
sormayın ben bu tanımlarına gore duzgun bırı sanmıstım.. ta ki dumur olana kadar :)) onunla bir ilişkiye adapte oldum biz gibi dusunmeye basdım sonra kalakaldım neden neden dıye sormaktan canım cıktı valla
Çok güzel açıklamışsınız valla. Gerçekten öyle. Bendeki sürekli eski sevgilileriyle de konuşuyormuş. Bu bi üst evre olabilir.Bazı insanlar karşılarındaki kişilerin zaaflarını ve isteklerini anlamakta diğerlerine göre daha hızlıdır. Sana kendisini senin aradığın tipteki bir adammış gibi tanıtmış sırf sana yaklaşabilmek için. Eline ne geçti amaç neydi bilemeyiz Nefeskesen ama böylelerinin hayatında hiç bir zaman bir veya iki kadın olmaz, aynı anda çok sayıda kadın ile görüşür ve hiç birine bağlanmazlar. Muhtemelen içlerinden en hoşlandığı sendin ve yakınlaşmaya başladığınız için kaçtı. Burada senin bir suçun yok. Alanlar hayrını görsün.
Yok üst evre değil, aynı model... Görüştükleri kadınlardan uzak durmayı pek sevmezler.Çok güzel açıklamışsınız valla. Gerçekten öyle. Bendeki sürekli eski sevgilileriyle de konuşuyormuş. Bu bi üst evre olabilir.
Bizzat yaşadım. Artık cevap vermemeyi öğrendim ama bu kadar sene geçince. Artık atmıyor çok şükür.Yok üst evre değil, aynı model... Görüştükleri kadınlardan uzak durmayı pek sevmezler.
Biri ile tanışır diyelim, o sırada gönlünü eğlendirdiği diğer 3-5 kadından bir süre uzaklaşırlar, sonra yeni tanıştığından sıkılınca o diğer 3-5 kadını aramaya, mesaj göndermeye başlarlar. Aradan 3 hafta da geçebilir 3 ayda belli olmaz ama muhakkak ansızın bir gece yarısı bir mesaj bir arama gelir.
Esas sorun bu kadınların hepsinin kendilerini bu adamın sevgilisi sanıyor olmaları çünkü adam hepsinde aynı izlenimi yaratıyor ve adam her aradığında, eğer yeterince güçlü karaktere sahip değillerse adamın tuzağına düşüyorlar ve yeniden konuşmaya inanmaya başlıyorlar.Halbuki ortada baştan beri bir ilişki falan yok.
Çok berbat bir durum. Allah bu karakterdeki erkekleri düzgün karakterdeki kızlarımızdan uzak tutsun, çünkü çok acı verici ...Uyanık olmakta yarar var.
Bizzat yaşadım. Artık cevap vermemeyi öğrendim ama bu kadar sene geçince. Artık atmıyor çok şükür.
Sevgilisi sanmıyordum ama seviyor sanıyordum bi ara. Sonra çözdüm işi. Neden yapıyorsun bunu dşye çok sıkıştırdım ama yanıt alamayıp delirdim, kaldım böyle sonra
Gerçekten Allah korusun kızlar gördüğünüz yerde biber gazı sıkıp kaçın.
Benimki de o benim arkadaşım diyordu herkese. Biz ayrıldıktan 1 hafta sonra arkadaşım dediği kızla çıktı. Ondan sonra arkadaşım dediği 3 kızla çıktı. Hala da arkadaşlarMantıklı bir cevap vermezler zaten, en olmadı sorun sende değil bende, aşk-ilişkiler bana yalan geliyor, hayatımı tek bir kadına bağlı kalarak geçirmek beni korkutuyor cevapları gelir. Peki ama madem öyle neden bana yaklaştın diye sorarsın, ben böyle olacağını bilmiyordum ben sadece seni görmek istedim türü klişe cevaplar verirler. Arkadaşlarımın başına çok geldi böyle manyakça olaylar, kitabını yazarım yani...
Bunların topu akıl hastası, mubalağa etmiyorum. Biber gazı yetmez böcek ilacına bulamak lazım.
Bir çocuk vardı, sevgilim olamadı kendisi o yüzden sevgilimdi diyemiyorum. Arkadaştık. Çok efendi, çok da yakışıklıydı. Beni güldürmek için her şeyi yapardı şebek gibi yüzünü şekilden şekle sokmama, gülmeme bakar sırıtırdı. Ben ne dinlersem ertesi gün telefonunda o şarkıyı bulurdum. Ben nerdeysem gözü oradaydı. Ne konuşsam dinler, cevap verirdi. Yolda giderken göğsünde uyuyakalmışlığım bile vardı, hiç kıpırdamamıştı uyanmamam için. Çok seviyor sanmıştım, ben de sevdim. Sonra mı? Gitti, bir kızla çıktı. Kızla iddaa için çıktım dedi başta. Kız o biçim bir tipti, anladınız siz. Neden bilmem bu iddaa bitmedi, sonra bizim yollarımız ayrıldı. Duydum ki o kızla da ayrılmış şimdi de Kıbrıstaymış. Yolu açık olsun. Ben yanlış anlamışım demekki. Nedense okuyunca aklıma geldi.
Erkeklerdeki dengesizlik olayını anlamanın müm-kü-na-tı yok! Yok yani.
Bi gün can ciğer kuzu sarması olup bi gün naparsan yap ilgilenmiyorum modunda olabiliyolar. Hevesten galiba anlam veremiyorum.
Ama cenazen varken böyle bi durum olması üstüne cila olmuş. Bir de o laflar. Benimki de hastam varken yapmıştı aynısını.
Flörtöz kişilik olduk toplum olarak.
Bakışma buluşma iltifatlar beğenilmeler beğendirmeler ilgiler alakalar
Sonuç ilişki olması gerekirken o noktaya gelince kaçılıyo.
Büyü bozuluyo heralde
Ya sebep bu yada başka denizlere yol almış.
Benim de bir ara peşimde böyle bir herif vardı. Abartmıyorum 7 8 ay sürekli peşimde koştu ama ben ısınamadığım için normal arkadaş muhabbetinden öteye gidemedim o zamanlar. Ne zaman bir boşluğa düştüm, sevmek sevilmek istedim yanıbaşımda bunu buldum. İlgi alakasını çeşitli yollardan gösteren hatta bir kaç sefer itiraf eden biriydi ben de buna güvenerek bir adım attım yani hislerimi açıkça söyledimSonra bana ne dedi biliyor musunuz ? Balonyanakcım sen beni yanlış anlamışsın ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi Öyle mi peki dedim laflarımla dövdüm bir güzel sonra bastım tekmeyi muhabbeti bitirdim. Daha sonra peşimi bırakmadı ama bu olayın üzerinden 3 yıl geçti hala ara sıra yokluyor yüzsüz ben bıktım bundan Tabi çokça olay da oldu bunun üzerinden, aşık olduğu biri varken hiç aşık olmadımlar vs. çok yalancı biri olduğunu öğrendim. Bu çocukluğu yapan herifte 27 yaşında kazık kadar boy var ama mercimek kadar aklı yok Gerçekten genelleme yapmak istemem ama bu erkeklerin hepsi aynı sanırım bacım, bu rol modellerden tahmin edemeyeceğimiz kadar çok var piyasa da bundan daha beter çıkanı da oldu hayatımda ama ona hiç girmek istemiyorum Bence kesinlikle bir süre sonra sana yazacak bu da hazır da bekle derim
Eminim bu erkek modelinin bi adı vardır. Akılsız mı desek ne desek bilemedim
Olmaz mıAkılsız+tüm kötü sıfatları yakıştırıyorum ben bunlar gibilerine
Bazen insanin bosluguna denk gelir
Yasayacagin varmis canim bosver zarar gormeden kurtulmussun iste bir fakiri doyur sen
Bazı insanlar karşılarındaki kişilerin zaaflarını ve isteklerini anlamakta diğerlerine göre daha hızlıdır. Sana kendisini senin aradığın tipteki bir adammış gibi tanıtmış sırf sana yaklaşabilmek için. Eline ne geçti amaç neydi bilemeyiz Nefeskesen ama böylelerinin hayatında hiç bir zaman bir veya iki kadın olmaz, aynı anda çok sayıda kadın ile görüşür ve hiç birine bağlanmazlar. Muhtemelen içlerinden en hoşlandığı sendin ve yakınlaşmaya başladığınız için kaçtı. Burada senin bir suçun yok. Alanlar hayrını görsün.