sen dedin de ben diyemedim..bir gerzege söyleyemediklerim.rahatlama ıcerir

Bazen insanin bosluguna denk gelir
Yasayacagin varmis canim bosver zarar gormeden kurtulmussun iste bir fakiri doyur sen

sormayın ben bu tanımlarına gore duzgun bırı sanmıstım.. ta ki dumur olana kadar :)) onunla bir ilişkiye adapte oldum biz gibi dusunmeye basdım sonra kalakaldım neden neden dıye sormaktan canım cıktı valla

Bazı insanlar karşılarındaki kişilerin zaaflarını ve isteklerini anlamakta diğerlerine göre daha hızlıdır. Sana kendisini senin aradığın tipteki bir adammış gibi tanıtmış sırf sana yaklaşabilmek için. Eline ne geçti amaç neydi bilemeyiz Nefeskesen ama böylelerinin hayatında hiç bir zaman bir veya iki kadın olmaz, aynı anda çok sayıda kadın ile görüşür ve hiç birine bağlanmazlar. Muhtemelen içlerinden en hoşlandığı sendin ve yakınlaşmaya başladığınız için kaçtı. Burada senin bir suçun yok. Alanlar hayrını görsün.

Çok güzel açıklamışsınız valla. Gerçekten öyle. Bendeki sürekli eski sevgilileriyle de konuşuyormuş. Bu bi üst evre olabilir.

Çok güzel açıklamışsınız valla. Gerçekten öyle. Bendeki sürekli eski sevgilileriyle de konuşuyormuş. Bu bi üst evre olabilir.
Yok üst evre değil, aynı model... Görüştükleri kadınlardan uzak durmayı pek sevmezler.

Biri ile tanışır diyelim, o sırada gönlünü eğlendirdiği diğer 3-5 kadından bir süre uzaklaşırlar, sonra yeni tanıştığından sıkılınca o diğer 3-5 kadını aramaya, mesaj göndermeye başlarlar. Aradan 3 hafta da geçebilir 3 ayda belli olmaz ama muhakkak ansızın bir gece yarısı bir mesaj bir arama gelir.

Esas sorun bu kadınların hepsinin kendilerini bu adamın sevgilisi sanıyor olmaları çünkü adam hepsinde aynı izlenimi yaratıyor ve adam her aradığında, eğer yeterince güçlü karaktere sahip değillerse adamın tuzağına düşüyorlar ve yeniden konuşmaya inanmaya başlıyorlar.Halbuki ortada baştan beri bir ilişki falan yok.

Çok berbat bir durum. Allah bu karakterdeki erkekleri düzgün karakterdeki kızlarımızdan uzak tutsun, çünkü çok acı verici ...Uyanık olmakta yarar var.

Bizzat yaşadım. Artık cevap vermemeyi öğrendim ama bu kadar sene geçince. Artık atmıyor çok şükür.
Sevgilisi sanmıyordum ama seviyor sanıyordum bi ara. Sonra çözdüm işi. Neden yapıyorsun bunu dşye çok sıkıştırdım ama yanıt alamayıp delirdim, kaldım böyle sonra
Gerçekten Allah korusun kızlar gördüğünüz yerde biber gazı sıkıp kaçın.

Mantıklı bir cevap vermezler zaten, en olmadı sorun sende değil bende, aşk-ilişkiler bana yalan geliyor, hayatımı tek bir kadına bağlı kalarak geçirmek beni korkutuyor cevapları gelir. Peki ama madem öyle neden bana yaklaştın diye sorarsın, ben böyle olacağını bilmiyordum ben sadece seni görmek istedim türü klişe cevaplar verirler. Arkadaşlarımın başına çok geldi böyle manyakça olaylar, kitabını yazarım yani...

Bunların topu akıl hastası, mubalağa etmiyorum. Biber gazı yetmez böcek ilacına bulamak lazım.

Benimki de o benim arkadaşım diyordu herkese. Biz ayrıldıktan 1 hafta sonra arkadaşım dediği kızla çıktı. Ondan sonra arkadaşım dediği 3 kızla çıktı. Hala da arkadaşlar
Yahu bu insanlar mı çok geniş ben mi çok eski kafa anlayamadım.

Eminim bu erkek modelinin bi adı vardır. Akılsız mı desek ne desek bilemedim

Olmaz mı Akılsız+tüm kötü sıfatları yakıştırıyorum ben bunlar gibilerine

Bazen insanin bosluguna denk gelir
Yasayacagin varmis canim bosver zarar gormeden kurtulmussun iste bir fakiri doyur sen

arkadaslar bılıyorsunuz cenazem olmustu gelen-gidenden girmeye pek vakıt bulamadım kusura bakmayın, bazı arkadaslarımız yasadıklarını yazmıs, aslında okadar yasananlar temelınde aynı ki, sadece mevzu aynı konu kısı farklı.. korkak, kısılıgı oturmayan adamlar artık nazarımda hepsı.. tesekkur ederım yazdıklarınıza,
nasıl bu kadar ınanabıldım bılmıyorum guya uyanık sanardım kendımı, gercı oda rolunu cok ıyı oynadı hakkını yıyemem :)) oscar goes to adam musvettesıne anlam veremedım kac gundur kendımı elestırıp durdum bır ınsan boylesı bahaneyle cekıp gıtmesı ne olabılır dıye, ben aramasam dıle getırecegıde yok adam gıbı mertçe dese denedım olmuyor yapamıyorum senı uzmek ıstemıyorum dıye.. ya helal olsun dıyecegımde kacmak nedır yani

bırde kızlar kendısı il dısında aramız 1 saatlik mesafe, 4 ay boyunca haftada 3-4 gun gelıyordu desem abartmıs olmam bazı aksamlar otelde kalıyordu gec oldu dıye sabah erken kalkıp ıse gıdıyordu.. (hazırlıklı gelıyordu ufak bavuluyla) sonra haftasonuna yıne gelıordu cıcekler falan almaya guzel hıtaplarda bulunmaya baslayınca bende tabı yelkenler indi.. anlam veremedıgım tek konu bır ınsan neden defolup gıdecegı yada heveslendıgı bırıne böyle emek yapar hadı yaptı dıyorum boylemı gıder..

ruh hastasımıdır nedır bana attıgı mesajları gorsenız butun sucu bana yıktı, yorulmusmus, dınlenmek ıstıyormus zaten ıslerı yogunmus bırde sureklı yolculuk yaptım ıyıce yoruldum kendımle basbasa kalmak ıstıyorum sana tek acıklamam bu'' dedı bana sankı sılah dayadım ılla gelıceksın dıye kendısı cıkıp cıkıp gelıyordu mal ya yemın edıyorum..
farkındalıgı fazla adam bırıne baglanıp dıgerlerınden vazgecemıyor bu net anladım, boylesı emekler yaparakta kafadan kırık oldugunuda tescilledim.

ele gunede rezil oldum, bazı arkadaslarım ister istemez tanıstı ıkıde bir geldıgı ıcın, sonunda ne oldu koca bir poff,
hatta bır arkadasım geleneksel gıybet saatlerınde, benden örnek gösteriyordu nefeskesen ne sanslısın bir ben bulamadım soyle bilmiyor ki adam uçtu gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…