Benim de bir ara peşimde böyle bir herif vardı. Abartmıyorum 7 8 ay sürekli peşimde koştu ama ben ısınamadığım için normal arkadaş muhabbetinden öteye gidemedim o zamanlar. Ne zaman bir boşluğa düştüm, sevmek sevilmek istedim yanıbaşımda bunu buldum. İlgi alakasını çeşitli yollardan gösteren hatta bir kaç sefer itiraf eden biriydi ben de buna güvenerek bir adım attım yani hislerimi açıkça söyledim
Sonra bana ne dedi biliyor musunuz ? Balonyanakcım sen beni yanlış anlamışsın ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi
Öyle mi peki dedim laflarımla dövdüm bir güzel sonra bastım tekmeyi muhabbeti bitirdim. Daha sonra peşimi bırakmadı ama bu olayın üzerinden 3 yıl geçti hala ara sıra yokluyor yüzsüz ben bıktım bundan
Tabi çokça olay da oldu bunun üzerinden, aşık olduğu biri varken hiç aşık olmadımlar vs. çok yalancı biri olduğunu öğrendim. Bu çocukluğu yapan herifte 27 yaşında kazık kadar boy var ama mercimek kadar aklı yok
Gerçekten genelleme yapmak istemem ama bu erkeklerin hepsi aynı sanırım bacım, bu rol modellerden tahmin edemeyeceğimiz kadar çok var piyasa da bundan daha beter çıkanı da oldu hayatımda ama ona hiç girmek istemiyorum
Bence kesinlikle bir süre sonra sana yazacak bu da hazır da bekle derim