merhaba arkadaşlar.şimdi size şu lanet olası sellülitten nasıl kurtulduğumu anlatacağım.öncelikle fiziksel yapımdan bahsedeyim.1.71 boy 59 kiloyum.sellülit programına başladığımda 63 kiloydum.tatlıya bende düşkünüm.sigara alkol tüketimini 6 aydır bıraktım.özellikle bira asla tüketmeyin.direkt sellülit oluşumu hızlanıyor.tatlıyı kesmedim.yaza girmeden nisan ayında sellülitten kurtulma kararı aldım ve uygulamaya başladım.önce LPC cihazına girdim 21 seans.bittikten sonra akşam 1 saat yürüyüş yada şu bildiğimiz parklarda çalıştım.temmuz ayına geldiğimde farkedilir bir derelme ve ciltte düzelme oldu.temmuz ayında bu günlük 1 saatlik sporu bıraktım.doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ZEİN PARMA firmasının KOHLSUPPE KALSEN isimli laphana tableti ile birlikte avakado çekirdeği tabletine ve beraberinde üzüm çekirdeği tabletine başladım.ekim ayındayız ve artık görünürde sellülit tabakası yok.tabletleri kullandıktan sonra kilo çok fazla değişmiyor (3-4 kilo gibi veriyorsunuz ama hepsi bu kadar....)fakat vücuttaki daralma dışardan herkesin farkettiği kadar oluyor.ayrıntılı bilgi isterseniz cevaplandırmak isterim.sevgiler....
o kadar kilo alip veren biriyim sükür daha selülit görmedim..garip degil mi?
sigara iciyorum,hareketsizim...
ama galiba bol su ictigimden...
yoksa yani bacaklarim tombis tombis,popo desen öyle...
bende aynen aşırı bastırmadan fırçalıyorum.hemde dairesel olarak.Hanımlar merhaba. Ben de aşırı olamamakla berber şikayetçiydim selülitlerimden. 10 gün önce yine şu anda oturduğum sandalyede bacak bacak üstüne atmış otururken eğilip bacağıma bir baktım ki... Aman Allahıııım. Bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Tüm forumu inceledim kendime uygun şeyleri yazdım almak için ama alma fırsatım olmadan iş seyahatine çıkmak zorunda kaldım. Yola çıkarken yanıma sadece sert bir fırça ve vaktiyle kullandığım yarım kalmış Dove selülit kremini aldım. Yalnız fırça o kadar sertmiş ki çok canımı yaktı ama olsun dedim ve her akşam duş alırken üşenmedim kızarana kadar aşağıdan yukarı fırçaladım, çıkmadan önce soğuk suyla şok (ama ben bunu her zaman yaparım), çıkınca da kremi sürdüm. Masaj yapacak gücüm kalmadığı için sadece kremi emene kadar sürdüm. Ha bir de fırsat buldukça maydonoz yedim. Haftada 2-3 demet yiyebildim ancak. Neyse dün sabah eve döndüm ve yine duş aldım yine aynı şeyleri yaptım tabii. Akşamüzeri kontrol edeyim bakalım ne durumda dedim. Gözlerime inanamadım. Selülitlerim nerdeyse yok denecek kadar azalmış ve bacaklarım ipek gibi pürüzsüz. Bu kadar kısa sürede sonuç beklemiyodum ben. Psikolojik olabilir mi acaba diyerek eşime sordum ki kendisi güzellik hastasıdır en ufak kusuru bile büyütür, o da "hmm evet çok az, hatta çok çok az" deyince havalara uçtum resmen. Şimdi yine aynı sandalyede oturuyorum ve baktığımda gerçekten yüzde 75-80 azalmış olduğunu görüyorum. Bundan sonra budur; her banyoda fırça. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Selülitsiz günler dileğiyle. :)
arkadaşlar ben bu aspirinli karışımı düzenli olmasada sürmeye çalışıyorum hergün düzenli olarak selülit çayı içiyorum ama hiçbir farklılık yok:1no2:ten rengim çok açık beyaz tenli olmamla selülit görünümü arasında bi bağlantı varmıdır acabafisfisfis bronz tenli olanlarda daha mı az belirgindir sizce [/Q:sm_confused:canım sanmıyorum. hatta yanık tende selülit daka belli oluyo kötü duruyoo beyaz ten buğday ten yanık ten olayı yok bence selülit bu ten rengi ayırt etmeksizin işliooo insana:dance:
selam bende bu bölümü ilk kez okuyorum.banyoda selülit olan bölgelere bebek yağı sürdükten sonra granüllü kahve ile masaj yapıp sonra yıkıyorsunuz.birde sorum olacak lahana kürü yapıldığında sivilce çıkarma durumu var mı?