Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
merhaba arkadaşlar.şimdi size şu lanet olası sellülitten nasıl kurtulduğumu anlatacağım.öncelikle fiziksel yapımdan bahsedeyim.1.71 boy 59 kiloyum.sellülit programına başladığımda 63 kiloydum.tatlıya bende düşkünüm.sigara alkol tüketimini 6 aydır bıraktım.özellikle bira asla tüketmeyin.direkt sellülit oluşumu hızlanıyor.tatlıyı kesmedim.yaza girmeden nisan ayında sellülitten kurtulma kararı aldım ve uygulamaya başladım.önce LPC cihazına girdim 21 seans.bittikten sonra akşam 1 saat yürüyüş yada şu bildiğimiz parklarda çalıştım.temmuz ayına geldiğimde farkedilir bir derelme ve ciltte düzelme oldu.temmuz ayında bu günlük 1 saatlik sporu bıraktım.doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ZEİN PARMA firmasının KOHLSUPPE KALSEN isimli laphana tableti ile birlikte avakado çekirdeği tabletine ve beraberinde üzüm çekirdeği tabletine başladım.ekim ayındayız ve artık görünürde sellülit tabakası yok.tabletleri kullandıktan sonra kilo çok fazla değişmiyor (3-4 kilo gibi veriyorsunuz ama hepsi bu kadar....)fakat vücuttaki daralma dışardan herkesin farkettiği kadar oluyor.ayrıntılı bilgi isterseniz cevaplandırmak isterim.sevgiler....

laphana neşakkıdı
ben çok zayıfım ama hormonal kaynaklı heralde bendeki
yaradıysa ben de deniyim
çünkü diğer ieyleirn hepsi
olmayan kalçayı da götürcek bu sefer:çok üzgünüm:

bu konu ile ilgili yeni başlık açtım ve tüm ayrıntıları orda belirttim arkadaşlar.

selülitten kurtulmak istiyorsanız spor yapın başka çaresi yok.ne yaparsanız yapın geri gelir.kan dolaşımınız düzelmedikçe selülitten kurtulamazsınız....

Merhaba bende siteye yeni üye olanlardanım. Benim de popo kısmımda selülit var her akşam bisiklete biniyorum 20 dk ama henüz tam bir sonuç alamadım acaba popo kısmındakileri tedavi etmek için ayrı bir yöntem mi denemek lazım beni aydınlatır mısınız?

sabah aç karnına 1 lt kaynamış suya 3-4 yaprak lahanayı bölmeden atıp 10 dk kaynatın ve suyunu için bir hafta sonra kürü tamamlayınca selülitleriniz azalacak ve yüzünüzden bile yağ atacaksınız arkadaşlar

o kadar kilo alip veren biriyim sükür daha selülit görmedim..garip degil mi?
sigara iciyorum,hareketsizim...
ama galiba bol su ictigimden...
yoksa yani bacaklarim tombis tombis,popo desen öyle...

o kadar kilo alip veren biriyim sükür daha selülit görmedim..garip degil mi?
sigara iciyorum,hareketsizim...
ama galiba bol su ictigimden...
yoksa yani bacaklarim tombis tombis,popo desen öyle...

ya bne bu hareketmiş spormuş tuzmuş kolaymış inanmıyorum hiç birine yaa.
bak ken güzel yazmışsın söylenenin tam tersi durum var sende..
tamamen yapıyla alakalı ve genetik birazda galiba.
benım kadar hareketli yerinde duramayan insan yok heralde ve birde düzenli spor yaparım , salonlarda ömürm çürüdüsenağlama
günde 3 lt den fazla su içerim , sigaraymış içkiymiş karı kızmış :)) uzak dururum , kremler ıvır zıvır .... bende gene de selülit var senağlama
geçmiyo anacım kurtulamıyorummmmm kaydirigubbakcemile
kesip atacam yani bacaklarımda ki üst deriyi o olacak en sonunda:dance::dance:
yapı bence..

selam bende bu bölümü ilk kez okuyorum.banyoda selülit olan bölgelere bebek yağı sürdükten sonra granüllü kahve ile masaj yapıp sonra yıkıyorsunuz.birde sorum olacak lahana kürü yapıldığında sivilce çıkarma durumu var mı?

selülitlerin çözümüyle ilgili bildiğim ve düzenli bir şekilde yapamamaktan yakındığım etklili bir çözüm yürüşür.. inanılmaz yararlı olduğunu bir çok kişide kendi gözlerimle gördüm..

bende aynen aşırı bastırmadan fırçalıyorum.hemde dairesel olarak.
gerçekten de fark edilecek kadar azaldı.müdahale dediğin böyle olur:)

fırça derken nasıl bişi onu anlamadım ben kese fln olsa olmaz mı çünkü fırçanın ayarını tutturamayıp derilerimi soymasam bari gamyoncuiremsu

en güzel çözüm bebe yagına havuç yagı ve kakao yagı karıstırıp masaj yapıyosun yıkamamk yok vücut emiyor.bir de her bonya da mutlaka kese.1 ayda kurtulmazsan zararınızı ben karşılıcam.

ben selülitlerimden 1 ayda kurtuldum arkadaşlar...eşim bile hala inanamıyor. Herbalium masaj yagı var internetten sipariş ettim hergün düzenli sürdüm ve sitreç folyayla sardım 1 saat felan kaldı sonuç tamamen yok oldular kesinlikle alın deneyın derım. bendekiler geçtigine göre kimse de kalmaz ve baya bir inceldim umarım faydam olurda herkes kurtulur

ben bi sürü krem vs kullandım arkadaşlar bi işe yaramıyor walla. sadece nivea nın jeli güzel gibi. birde kabaklifi kesesiyle yıkanıyorum biraz farketti. beden öğr. olan bi arkadaşım düzenli olarak hızlı yürüyüş tavsiye ediyor, günde en az 20 dk. 1 hafta sonunda sıkılaşırsın dedi, şimdi başladım her akşam yarım saat falan yürüyorum tempolu bi şekilde bakalım :)) bu arada sauna şortları da işe yarıyor,yürüken onu giyiyorum acaiip terletiyor. tavsiye ederim :) benim tek sorunum kalça bölgesinde, umarım gececek :)))

ben çıkardım! umursamayıp devam ettim o kadar çoğaldıki meğerse lahana alerjim varmış her bünyeye iyi gelecek diye birşey yok zaten hazmı zor dikkatli olmakta fayda var!

sık sık su içmeye alıştırırsanız kendinizi bir de koşu bandınızı alıp salonunuzda tv nin karşısına koydunuz mu ister istemez her akşam yürüyerek selülitlerden kurtulabilirsiniz. ben bunun çooookk faydasını gördüm. hiç bir krem vs bişi de kullanmadım..

Size sadece meyan kökünü tavsiye ediyorum başka hiçbişey yapmayın !

Sigarayı bırakmak için aldığım meyan kökü sayesinde sadece 2 hafta gibi kısa bir sürede vucudumdaki bütün selülitlerimden kurtuldum.

Kullanma şeklimde yemeklerden sonra mesela saat 11:30 gibi bir bardak sıcak suyun içine göz kararınca meyan kökü ve yine göz kararınca limon damlası (hakiki olacak) hafif ılınmasını bekleyip içmeye başlayın. Meyan kökü çok tatlı olduğu için fazla kaçırmayın kokusu da çok kötü ben burnumu tıkayıp öyle içiyorum.Ama inanın kızlar kesinlikle faydasını göreceksiniz ben sigara için almıştım aldığım yerdeki bayan da uyarmıştı hanımlar kapış kapış alıyor selülitleri götürüyormuş diye. Hakikaten de gitti yani :dance:
bu arada en fazla 4 hafta kullanıp 2 hafta ara vermeniz gerekiyor. Mide ile ilgili probleri olanlar kullanmamalı ....

Bana dua etmeyi unutmayın kızlar ...:Saruboceq: :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…