kremi ben yaklaşık 3 hafta kullandım..yarısından fazlası hala duruyor
nerden alıcaz biz bu kremi birde ismi ne cnm...detaylı bilgi verirsen fize faydalı olabilirsin..merhabalar..bahsettiğim mikroteknoloji ile üretildiği söylenen spa kermini kullandım ve şuan itibariyle selüliit sorunum tamamen bitmiş görünüyor..yalnız bir sorun var selüliit için uyguladığım bölge çok parlaklaştı ..şimdi buna bir çözüm arıyorum..aynı ürün şuan shreton oteli tarafındandan test sürecine alınmış..Turkiye de eczaneler ve kozmetik satış noktalarında değil spa merkezlerinde piyasaya sürüleceğini öğrendim..çünkü 850 gr lık bir kutuda satılıyor..fiyatıda 200-250 dolar civarında..miktarına göre çok ucuz çünkü kutu hergün kullanılsa bile rahat 1 ay 40 gün gider..
nerden alıcaz biz bu kremi birde ismi ne cnm...detaylı bilgi verirsen fize faydalı olabilirsin..
nerden alıcaz cnm..googldan arattım çıkmadı hiçbiyerde..sporsalonun varsa telefonu mesaj atarmısın özelden rica etsemmarkadaşlar kremin ismi rebırth..bu kremi bir yakınım bana getırdi..şehremini de (istanbulda olanlar bilir ) bir fitness salonu kendi üyelerine talep ettikçe dubaiden getirtiyormuş.fiyatıda 225 dolarmış..konu hakkında soru sormak isteyenler dubaibilgi@gmail.com adresinden bilgi edinebilirlermiş..
.Turkiye de eczaneler ve kozmetik satış noktalarında değil spa merkezlerinde piyasaya sürüleceğini öğrendim..çünkü 850 gr lık bir kutuda satılıyor..fiyatıda 200-250 dolar civarında..miktarına göre çok ucuz çünkü kutu hergün kullanılsa bile rahat 1 ay 40 gün gider..
sirkeli karışım zayıflatıyor sanırım benim derdim portakal kabuğu görünümübenneyaptımkiselülit çayı,aspirinli karışım,yosun sabunu,kabak lifi türlü türlü yağlar kremler ...vs.vs. hepsini kullandım hiç bi fark yok Çok üzgünüm çoook sadece bacaklarım sıkılaştı
merhabalar..bahsettiğim mikroteknoloji ile üretildiği söylenen spa kermini kullandım ve şuan itibariyle selüliit sorunum tamamen bitmiş görünüyor..yalnız bir sorun var selüliit için uyguladığım bölge çok parlaklaştı ..şimdi buna bir çözüm arıyorum..aynı ürün şuan shreton oteli tarafındandan test sürecine alınmış..Turkiye de eczaneler ve kozmetik satış noktalarında değil spa merkezlerinde piyasaya sürüleceğini öğrendim..çünkü 850 gr lık bir kutuda satılıyor..fiyatıda 200-250 dolar civarında..miktarına göre çok ucuz çünkü kutu hergün kullanılsa bile rahat 1 ay 40 gün gider..