Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kremi ben yaklaşık 3 hafta kullandım..yarısından fazlası hala duruyor

3 hafta çok kısa bir süre selülitlerden kurtulmak için. Şaşırdım valla selima.
Ben okadar para verip alırmıyım almazmıyım bilmiyorum ama öğrendiğimiz iyi oldu.
Sağol...

nerden alıcaz biz bu kremi birde ismi ne cnm...detaylı bilgi verirsen fize faydalı olabilirsin..

Ben de 2 sene önce haftada 2 defa bisiklete binerek ve celerase plus isimli hapı 2 ay kullanarak selülitlerimden kurtulmuştum. Ancak artık bisiklete binemediğim ve celerase plus'ı hiç bir yerde bulamadığım için (sanırım dağıtımında sorun var) selülitlerim geri döndü.:çok üzgünüm:

nerden alıcaz biz bu kremi birde ismi ne cnm...detaylı bilgi verirsen fize faydalı olabilirsin..

arkadaşlar kremin ismi rebırth..bu kremi bir yakınım bana getırdi..şehremini de (istanbulda olanlar bilir ) bir fitness salonu kendi üyelerine talep ettikçe dubaiden getirtiyormuş.fiyatıda 225 dolarmış..konu hakkında soru sormak isteyenler dubaibilgi@gmail.com adresinden bilgi edinebilirlermiş..

nerden alıcaz cnm..googldan arattım çıkmadı hiçbiyerde..sporsalonun varsa telefonu mesaj atarmısın özelden rica etsemm

canım ben şehreminide oturuyorum ama hangi fitness salonundan bahsettiğini anlayamadım otellerin fitness salonları var orda, holiday inn'in falan, onlardan biri mi ki acaba?

AH BİZ DE ŞANS OLSA DOLAR DA FIRLADI senağlama senağlama

ŞAKA BİR YANA BEN SELÜLİTLERİMDEN
1 30 DK SPOR
2 SABAH AKŞAM BARBARA BORT KREM
3 GÜNDE 2 LT SU İÇEREK KURTULDUM .

DARISI SİZİN BAŞINIZA :içelim:

BU ARADA MURADIN SELÜLİT KREMLERİNİ DE KULLANDIM AMA BARBARA DAHA İŞE YARADI :hooray:

ben bol bol yürüyüş yaparak,sabahları aç karna greyfurt suyu içerek,gün içinde yeşil çay ve biberiye çayı içerek,bol su içerek ve deee en önemlisi her banyoda kabak lifiyle iyice kese yaparak çok çok azalttım selülitlerimi..ben keseye peek itibar etmezdim ama o kadar çok etkiliymiş ki çok kısa bir süre içinde sonuçlarını aldım..amaa her banyoda hiç aksatmadan yaptım..bu işler sabır ve süreklilik ister unutmayın arkadaşlar..ha birde biberiye, kekik, turunç yağları işe yarıyormuş..birde kahve telvesi ile masaj yapıp strechlemek de çok iyi geliyormuş..bunu naomii campbell yapıyormuş bir dergide okumuştum..selülit kremlerinin içinde kafein olduğunu o yüzden kahve telvesinin selülitlerine çok iyi geldiğini söylüyordu..bilginizeee..:hooray:

Merhaba arkadaşlar. ben çocukluğumdan beri bir alışkanlık olarak haftada bir kese ile bütun vücudumu keselerim. en doğal, pratik ve masrafsız bir yöntem. tavsiye ediyorum.

arkadaşlar son zamanlarda vela shape diye bir yöntemden bahsediliyor güzellik merkezlerinde. bunu deneyen var mı tanıtım sitelerindeki fotoğraflardan çok etkili olduğu görülüyor. ben yaptırmayı düşünüyorum ama deneyenlerin görüşlerini almak isterim.

paraya kıyabiliyorsan durumun varsa 100 de 100 çözüm sana AWT cihazı derecene göre kürler var 1 kür 8 seans 1 ay sürüyor Ankara da sordum 2000 lira kür fiyatı ama dünyadaki tek kesin çözüm

her soruya cevap veriyorsun ancak sorulması gereken çok önemli ve kilit bir soru var canım;

selülit derecen çok önemli. Kaçıncı derecedesin örneğin ben kendimi sıkmadan ayaktayken aynaya baktığımda selülitlerimi ve çukurları görüyorum bu da 3. derece selülit demek sen 1. derecedeysen çok şaşırmamak gerekir bu sonuca yok bende de görünüyor ve ilerlemişti diyorsan herkes sipariş etsin süper bi de deracini 3 ay kullanım şartına uyup kullanıp sonuç alan arkadaşlar var mı

selima canım bu arada verdiğin adrese görür görmez mail attım ama hala bekliyorum cevabını telefon numarası varsa atar mısın bana hiç değilse özelden. cevabını dört gözle bekliyorum tatlım

gossipgirl..............merhaba canim bende bu kremden almak istiyorum.selulit derecem bakilinca goruluyor sikinca felaket yasim 22 cok tiksiniyorum onlardan.acaba bu barbara borth bendede ise yararmi.onu gece surunce sabaha kadar kaliyormu yikiyormusun hemen tatlim,ve nekadar zamanda sonuc aldin sen?

yok arkadaşımızdan ses yok maalesef... mailime de cevap gelmedi hala bekliyorum bakalım....

duşa girdiğinizde lifle kendiniz yıkamayın tam tersi keseyle yıkarsanız daha etkili sonuçlar elde edeceksiniz... kan dolaşımını hızlandırdığı için etkisini kısa sürede gösteriyor...
birde küçük titreşimli masaj yapan aletler var ben onları kullanıyorum işimede yarıyor...

minarel eksikliği varsa eğer o eksiklikleride ayrıca tamamlamak gerekiyor yani ( a) ve (e) sürekli giderilmesi gerek. Şarap konusuna gelincede oda çok iyi geliyor özellikle beyaz şarabın... maydonoz, kereviz, çilek ve pilavda tüketilmesi gerekir ve bunlar tüketilirken ( çay, kahve ve asitli bir okadarda yağlı yiyecek ( kızartma ) gibi ürünlerden uzak durulmasıda şart elbette...

bunların sonunada elbette spor yapılmasıda şart... vücud sıkılaştıran çok fazla figür var... ama en önemlisi su içmek günde en az 6 bardak içilmesi gerek..

bende hiç olmadı ama e. arkadasım askere gittiğinden beri kendime bakmıyordum. ama birgün aynaya bakınca bakım sırası geldiğini düşündüm oluşmadı ama daha fazla bırakır ve bakmassam heran oluşabilir. o yüzden bunları yaklaşık 3 aydır yapıyorum ve etkisi mükemmel... Vücudunuz bebeksi görünüme geçiyor okadar pürüzsüz ve taze.... son olarak kızlar elinizden geldiğince sigara içen varsa lütfen türtünden uzak dursun. onunda çok fazla etkisi oluyor... başkaa , bukadar :) hersekese sevgiler..

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

Selulit icin at kestanesinin cok iyi geldigini okudum bi cok yerde,kan akısını falan hızlandırıyomus...
aranızda kullanan var mı hic...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…