Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
vücut fırçası..watsonsdan aldım bn..böyle sapı olur sırtına yetişemeyenler onla fırçalar ya sırtını =)

Walla ben bildiğiniz sert halı fırçası kullanıyorum =) elime ilk o geçti iyi de geldi

Merhaba arkadaşlar,

Benim bacağımın arka kısmında vardı ama bir ay önce ön kısmınada yerleştiklerini gördüm..Barbara Bort'un selülit ve inceltici kremini kullandım. Bacağımın arkasında ve önünde az da olsa iyileşme gördüm ve çok mutlu oldum ancak incelme olmadı( hergün üşenmeden ölçtüm). Şu an krem bitti bir kaç güne kadar Clarins'in aynı özellikteki ürününe başlayacağım.İyi yada kötü deneyimleri yazarım.Bunların yanında su da içtim..

Ayrıca bacaklarınızı fırçalarken dikkat edin selülitleri yok edicem derken kılcal damarlarınızla uğraşmayın. Birde masaj yaparken aşağı doğru değil yukarı doğru yapın ve duştan çıkarken soğuk su kullanın...şimdilik bu kadar herkese bol şans:)

Walla ben bildiğiniz sert halı fırçası kullanıyorum =) elime ilk o geçti iyi de geldi

hadi ya:roflol::roflol: Ben de mi onunla denesem şimdiCADIARZUsırnaşık şey Peki acıtmadı mı,halı fırçası baya sert sonuçta,nasıl yaptın anlatır mısın?a.s.

Acıdı tabi yaa hemi de nasıl =) hatta banyodan çıkınca bi süre hissetmiyodum bacaklarımı hehehe ama en ama bikaç gün önce biraz daha "az sert" =) olanını buldum aldım sadece bacaklar kızarana kadar yapıyorum ama hırpalamadan tabi ilk yaptığımda bacaklarımda fırça izleri kaldı bayağı da acıdı sonra akıllandım tabe hehe

aynen katılıyorum sana her gün 5 km yol yürüyorum.kolo kızartma hiç yemem.çok dengeli beslenirim ama selülitlerim korkunç derecede.tek nedeni bence hormonlar.adet düzensizliği bende de var hemde hat safhada.ben bundan kaynaklandığını düşünüyorum.ayrıca doğum kontrol haplarıda selülit yapıyo.

Arkadaslar ben bir cok krem kullandim yaramadi ama bir sure yagi tuzu sekeri kestim ve diet yaptim karin bolgemde hic kalmadi bacaklarimdada suan yok gibi bir hale geldi ama herkesin vucut yapisi farkli tabi deneyin bence

merhaba arkadaslar bende vischinin lipocuru ve lipometrikini kullandım tavsiye ederim.işe yarıyor.

kızlar selülit için benimde bir önerim var ve işe yarıyoe..bir arkadasımızın da dedigi gibi selülit dolaşımla ve damarlardaki hareketsizlikle ilgili..bu yüzden banyoda bacaklarını lifleyin bol bol.sabunluyken rahat oluyor hem.vöylece kan dolaşımı hızlanıyor ve bacaklarımız sıkılaşıyor.ben bi ara denedim ve bacaklarım sıkılastı sürekli yapıldıgında daha etkili olacagını düşünüyorum.ben artık ara vermeden yapacagım çünkü selülit aldı başını gidiyorrrrrrrrr:tomato:

tatlı ve tuzlu yiyeceklerden kaçının mesela kahvaltıda çayınıza şeker atmak yerine bal yiyin doğal bir tatlandırıcıdır hem kan şekerinizin düşmesini engeller hem enerji verir tuz yerinede zeytin yiyin böylece farkı görüceksiniz.

selam,
aspirinli karisim ne oluyor ilk defa duydum tarifi varsa yazabilirmisiniz tsk

selam er1403,

:)))))) normal selulitlerinin azalmasi sen derini yuzmuzsun hali fircasi ile masaj yapmissin
tebrikler dayanikliymissin

arkadşlar benim selülitlerim değil portakal kabuğu karpuz kadaroldu ve diz altında bile var ayrıca göbek ve karında yani kendimden korkar oldum fikirlerinizle beni aydınlatın

ayrıca msaj yapmaya kaklsam şiddetli bir ağrı oluyor biraz tutmaya kaklsam aşırı sert ve mütiş bi acı veriyor hastalığa döndü yani

sekeri ,kahveyi kesemiyorum malesef sigarayi biraktim.su cok iciyorum nasil gececek bakalim.:1no2:

kızlar ben avonun selülit kremini aldım.sabah akşam bacaklara ağırlıklı spor yaptım ve hemen sporun arkasından kremleri sürdüm.1 aydırda bunu uyguluyorum,bayağı faydasını gördüm.buarada da bol sıvı tüketmek gerek.selülitin en byük düşmanı bol sıvı ve hareket..

bayanlar sabah limonlu ılık su ve ardına yeşilçay içerek güne başlayın11111111
bacaklarınızı yıkarken souk su kullanın 222222222222222
spor yapın (yürüyüş en iisi) 33333333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…