- 10 Haziran 2015
- 151
- 120
Hamile kaldım kullanamıyorum şu anSiz kullandınız mı peki
AnladımHamile kaldım kullanamıyorum şu an
Yukarıda yorumda bulunmuş Afife_beste hanıma katılıyorum. İnsanları etkilemek ve satış yapmak adına resmen umut tacirliğine girişerek dolandırıcılık yapanlar var. Fakat ben bu tavsiye etme vasıtasıyla çok ciddi oranda selülitlerimi azalttım. Tavsiye eden arkadaşa da hala duacıyım. En büyük çabam tabii ki boğazımı az da olsa tutmam oldu. Ama tam da inancımın azaldığı noktada arkadaşımın tavsiye etmiş olduğu krem ve losyon sayesinde olumlu sonuçlar elde ettim.
Marka ismi verilmediğinden yazmıyorum ama bir firmanın serum ve losyonunu düzenli olarak kullandım. Bana da oldukça fayda etti. Dilerseniz özel mesajla adını söyleyebilirim.Ne kullandınız acaba merak ettim?
Lütfen yardima ihtiyacim var !
Inneov este selülit tozu kullanan varmi , internette okudum ve cok mantikli geldi fakat cok eski bilgilerdi. Kullanan varsa memnuniyet derecesini birde tavsiye ediyorsa bu urune nereden ulasabilecegimi yazabilir mi lutfeeennn....
Selam arkadaşlar selülit tedavisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum selülit çayı,aspirinli karışım,titreşimli kemer,dove selülit kremi...vs.vs.bende bi kısmını uygulamaya çalışıyorum.Hemen hemen herkes sonuçları paylaşacağını belirtmiş fakat ben bikaç kişi hariç sonuç mesajlarını göremedim(( çok merak ediyorum neler yaptınız??bu kadar çabanın sonucunu alabildinizmi??cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar:))