- 22 Aralık 2008
- 220
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.şimdi size şu lanet olası sellülitten nasıl kurtulduğumu anlatacağım.öncelikle fiziksel yapımdan bahsedeyim.1.71 boy 59 kiloyum.sellülit programına başladığımda 63 kiloydum.tatlıya bende düşkünüm.sigara alkol tüketimini 6 aydır bıraktım.özellikle bira asla tüketmeyin.direkt sellülit oluşumu hızlanıyor.tatlıyı kesmedim.yaza girmeden nisan ayında sellülitten kurtulma kararı aldım ve uygulamaya başladım.önce LPC cihazına girdim 21 seans.bittikten sonra akşam 1 saat yürüyüş yada şu bildiğimiz parklarda çalıştım.temmuz ayına geldiğimde farkedilir bir derelme ve ciltte düzelme oldu.temmuz ayında bu günlük 1 saatlik sporu bıraktım.doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ZEİN PARMA firmasının KOHLSUPPE KALSEN isimli laphana tableti ile birlikte avakado çekirdeği tabletine ve beraberinde üzüm çekirdeği tabletine başladım.ekim ayındayız ve artık görünürde sellülit tabakası yok.tabletleri kullandıktan sonra kilo çok fazla değişmiyor (3-4 kilo gibi veriyorsunuz ama hepsi bu kadar....)fakat vücuttaki daralma dışardan herkesin farkettiği kadar oluyor.ayrıntılı bilgi isterseniz cevaplandırmak isterim.sevgiler....
cnm meyan kökü nasıl bişiii..agaç gibi olandanmı alıcaz? bide şerbeti diye satılan var böle demlik poşeti gibii hangisi..Size sadece meyan kökünü tavsiye ediyorum başka hiçbişey yapmayın !
Sigarayı bırakmak için aldığım meyan kökü sayesinde sadece 2 hafta gibi kısa bir sürede vucudumdaki bütün selülitlerimden kurtuldum.
Kullanma şeklimde yemeklerden sonra mesela saat 11:30 gibi bir bardak sıcak suyun içine göz kararınca meyan kökü ve yine göz kararınca limon damlası (hakiki olacak) hafif ılınmasını bekleyip içmeye başlayın. Meyan kökü çok tatlı olduğu için fazla kaçırmayın kokusu da çok kötü ben burnumu tıkayıp öyle içiyorum.Ama inanın kızlar kesinlikle faydasını göreceksiniz ben sigara için almıştım aldığım yerdeki bayan da uyarmıştı hanımlar kapış kapış alıyor selülitleri götürüyormuş diye. Hakikaten de gitti yani :dance:
bu arada en fazla 4 hafta kullanıp 2 hafta ara vermeniz gerekiyor. Mide ile ilgili probleri olanlar kullanmamalı ....
Bana dua etmeyi unutmayın kızlar ...:Saruboceq: :enbuyukkk:
Size sadece meyan kökünü tavsiye ediyorum başka hiçbişey yapmayın !
Sigarayı bırakmak için aldığım meyan kökü sayesinde sadece 2 hafta gibi kısa bir sürede vucudumdaki bütün selülitlerimden kurtuldum.
Kullanma şeklimde yemeklerden sonra mesela saat 11:30 gibi bir bardak sıcak suyun içine göz kararınca meyan kökü ve yine göz kararınca limon damlası (hakiki olacak) hafif ılınmasını bekleyip içmeye başlayın. Meyan kökü çok tatlı olduğu için fazla kaçırmayın kokusu da çok kötü ben burnumu tıkayıp öyle içiyorum.Ama inanın kızlar kesinlikle faydasını göreceksiniz ben sigara için almıştım aldığım yerdeki bayan da uyarmıştı hanımlar kapış kapış alıyor selülitleri götürüyormuş diye. Hakikaten de gitti yani :dance:
bu arada en fazla 4 hafta kullanıp 2 hafta ara vermeniz gerekiyor. Mide ile ilgili probleri olanlar kullanmamalı ....
sinem deneyeceğim artık burnumu tutarım limon damlası derken limon yağımı damlatacağız limonun kendinimi damlatacağız.Size sadece meyan kökünü tavsiye ediyorum başka hiçbişey yapmayın !
dört gözle beekliyoruz haberlerini:))Mujdemı ısterım selıluıt e son arkadaslar Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
selilüit icin yeni bir krem haberi aldim,yakinda elime gececek kullanan akrabalarim ilk kullanmanin ardindan gecen 5-6 gun sonunda duzelmenin basladigini soyluyorlar..Dubai de ilk kez piyasaya cikmis yakinda butun dunyayi sarcagi soyleniyor ..ayrica kullanimina gore cok baska faydalarida varmis..bakalim gorecegiz..mikroteknoloji ile uretilen krem nasil oluyormus..bilgiler ureten firmanin ar-ge sinde calisan uzmandan geliyor...kulandiktan sonra haberdar ederim..hoscakalin yeni dostlarim
mrb şekerler bende selülit sorunlu bi bayandım ama tesadüf okuyup denediğim bi haberle kurtuldum çok şükür hemmen dedim sizlerlede paylaşayım arkadaşlarımda kurtulsun..çok basit bi yöntem...
kızlar bu yöntemi şarkıcı gülşen denemiş bilirsiniz bacakları çok güzeldir kendisinin..röportajında okumuştum gülşen her banyodan sonra çıkmadan selülit olan bölgelerine soda döküp sıvazlayarak masaj yapıyormuş üstünede soğu suyu tutup çıkıyormuş..bende denedim kısa sürede sonuç aldım..sizede tavsiye ederim..
merhabalar..bahsettiğim mikroteknoloji ile üretildiği söylenen spa kermini kullandım ve şuan itibariyle selüliit sorunum tamamen bitmiş görünüyor..yalnız bir sorun var selüliit için uyguladığım bölge çok parlaklaştı ..şimdi buna bir çözüm arıyorum..aynı ürün şuan shreton oteli tarafındandan test sürecine alınmış..Turkiye de eczaneler ve kozmetik satış noktalarında değil spa merkezlerinde piyasaya sürüleceğini öğrendim..çünkü 850 gr lık bir kutuda satılıyor..fiyatıda 200-250 dolar civarında..miktarına göre çok ucuz çünkü kutu hergün kullanılsa bile rahat 1 ay 40 gün gider..
Peki selima sen bu kremi kaç gün kullandın da bitirdin.
Hem öyle ucuzda gelmedi bana. Senin adına sevindim darısı başımıza...:çok üzgünüm: