- 23 Haziran 2008
- 5
- 0
- 43
Selam arkadaşlar selülit tedavisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum selülit çayı,aspirinli karışım,titreşimli kemer,dove selülit kremi...vs.vs.bende bi kısmını uygulamaya çalışıyorum.Hemen hemen herkes sonuçları paylaşacağını belirtmiş fakat ben bikaç kişi hariç sonuç mesajlarını göremedim(( çok merak ediyorum neler yaptınız??bu kadar çabanın sonucunu alabildinizmi??cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar:))
Ben de çok krem kullandım ama şimdi her zamankinden çok selülitim var, bence selülitin en önemli nedeni hareketsizlik, bi de beslenme..çünkü selülit bir dolaşım problemi biz ne kadar dışardan müdahale etsek de içerden bişeyler yapmadan bu sorundan kurtulamayız...yani bol su içip, tuzu azaltıcaz, kolalı içeceklerden uzak durucaz, sağlıklı beslenicez; hareket edicez, üstüne de krem sürücez...yoksa beslenmemizi değiştirmeden ne kadar yosun sabunuyla ovup krem sürsek de bir faydası olmuyor, bi de süreklilik çok önemli, hangi yöntemi uygularsak uyguayalım düzenli ve sürekli olması gerekiyor...çünkü selülit çok nankör,tam kurtuldum diyorsun birkaç ay sonra bi bakmışsın hepsi geri gelmiş
vicks ve lasonil mi?
gercekten cok merak ettim ne kadar ise yaradıklarını..:)
ben bebeyagı surerdim hep...
nemi hapsettikleri icin yag iceride parcalanır diye bilmemden dolayı.
bende de selulit vardı ve benim kurtulmak icin yaptıklarım :
airwalk yapmak guned 10-15dk kadar, bromelian ve boswelia serrata kapsullerini kullanmak oldu.
dısarıdan da bebe yagı surdum sadece.
daha onceden baska selulit kremlerini cok denedim ise yaramamıslardı.
su an selulitim yok denecek kadar az... hatta yok..
bence boswelia serrata ve bromelian ı da bir arastırın.
ben cok memnun kaldım.
ve ciddi anlamda ise yaradılar.
herkese kolay gelsin..
bu arada boswelia ve bromelian serrata nedir diyenler icin : bunlar bitkiozlerinden uretilen kapsuller. vucut direnci, odem giderme, cilde gerginlik verme, yag parcalama gibi ozellikleri sayesinde istediginiz sonucu elde edebilceginizi dusunuyorum. ben ettim.
delphines aynen senin düşüncelerine katılıyorum.bencede hareketsizlik ve yanlış beslenmeden kaynaklanıyor.ben selilüt konusunda çok fazla birşey yapmadım sadece yosun sabununu denedim ama tabiki hangi kremi veya hangi sabunu denersek deneyelim sonuç kalıcı degil.selülit için spor yapmaya karar verdim 1 hafta bacak kaslarımı sıkılaştırmak selülitlerimden kurtulmak için ugraştım sonuç çok güzeldi selülitlerim yok olmuştu zaten 3.günden itibaren yok olmaya başlamışlardı.fakat 1hafta sonra sporu bırakıp selilütsüz olmanın keyfini yaşadıktan sonra 2.hafta bu sevincimin yerinde yerler esti çünkü eski selilütlü halime dönmüştüm.şuan 2 gündür spor yapıyorum yine kaybolmaya yüz tutmuş durumdalar.anlayacagın sporu bırakınca tekrar eski haline dönüyorlar spor şart.
ben anlatayım kafanıza yatarsa yaparsınız.vick ile lasonili karıştırıp bacaklarıma sürdüm akşamları streç filmle sarıp yattım.haftada bir.onun dışında bol bol maydonoz yedim ve su içtim bi de yürüdüm fırsat buldukça