Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
colanın ana maddesi de meyan kökü. ne ilginç?:uhm: cola selülit yaparken,içinde kullanılan meyan selüliti engelliyor. yımırtaya can veren rabbim. nelere kadirsin?meyan şerbeti yapardı annem küçükken tiksinirim kokusundan nasıl içicem:S

nerde bulunuyor bu kapsüller :lepi:

cnm meyan kökü nasıl bişiii..agaç gibi olandanmı alıcaz? bide şerbeti diye satılan var böle demlik poşeti gibii hangisi..

cnm merhaba benim de bir sorum olacak yemeklerden sonra 11:30 gibi bir bardak için demişsin. yani günde kaç kere içicez yemeklerden sonra mı yani 3 kere mi yoksa sadece akşam yemeğinden sonra mı?? fazla kaçırmayın da demişsin ondan yanlışlıkla bardak bardak içmeyeyim diye soruyorumCADIARZU

mrb şekerler bende selülit sorunlu bi bayandım ama tesadüf okuyup denediğim bi haberle kurtuldum çok şükür hemmen dedim sizlerlede paylaşayım arkadaşlarımda kurtulsun..çok basit bi yöntem...
kızlar bu yöntemi şarkıcı gülşen denemiş bilirsiniz bacakları çok güzeldir kendisinin..röportajında okumuştum gülşen her banyodan sonra çıkmadan selülit olan bölgelerine soda döküp sıvazlayarak masaj yapıyormuş üstünede soğu suyu tutup çıkıyormuş..bende denedim kısa sürede sonuç aldım..sizede tavsiye ederim..

arkadaşlar bu meyan kökü nasıl bişy nerden bulucaz ne nasıl hangi saatlerde kullanıcaz bi yardımcı olur musunuzzz

ergenlite çok fenaydı.. bi dergide gördüm sabah kalkınca ılık ve birkaç damla limon suyu sıkılmış su içip gün içinde haddinden fazla su içersek işe yarayabileceği söyleniyordu.bunun yanında spor da yapmak ve yediklerimize de dikkat etmek gerekiyordu.yani tatlıyı tuzluyu azaltmak gerektiği söyleniyordu. kurallara uydum ve başardım. ama daha 22 yaşındayım. ilerde tekrar oluşursa onun da üstesinden geleceğim ama oluşmaması için kendime dikkat ediyorum. selülitsiz kalın...:)

sinem deneyeceğim artık burnumu tutarım limon damlası derken limon yağımı damlatacağız limonun kendinimi damlatacağız.

arkadaşlar meraba,
burda bazı arkadaşların önerilerini karıştırıp,kendime göre bi formül yarattım ve çok işe yaradığı için sizinle paylaşmak istedim. Yaklaşık 2 haftadır her banyoya girdiğimde bildiğiniz banyo fırçasıyla selülit olan bölgelerimi sert sert fırçalıyorum. Banyodan çıktıktan sonra da badem yağı ve kayısı yağını karıştırıp, vücuduma sürüorum. 2 haftada gözle görülür bi düzelme var. Bu arada çatlaklarımada işe yarıor sanki. Şiddetle tavsiye ederim =)

selilüit icin yeni bir krem haberi aldim,yakinda elime gececek kullanan akrabalarim ilk kullanmanin ardindan gecen 5-6 gun sonunda duzelmenin basladigini soyluyorlar..Dubai de ilk kez piyasaya cikmis yakinda butun dunyayi sarcagi soyleniyor ..ayrica kullanimina gore cok baska faydalarida varmis..bakalim gorecegiz..mikroteknoloji ile uretilen krem nasil oluyormus..bilgiler ureten firmanin ar-ge sinde calisan uzmandan geliyor...kulandiktan sonra haberdar ederim..hoscakalin yeni dostlarim

Mujdemı ısterım selıluıt e son arkadaslar Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

selilüit icin yeni bir krem haberi aldim,yakinda elime gececek kullanan akrabalarim ilk kullanmanin ardindan gecen 5-6 gun sonunda duzelmenin basladigini soyluyorlar..Dubai de ilk kez piyasaya cikmis yakinda butun dunyayi sarcagi soyleniyor ..ayrica kullanimina gore cok baska faydalarida varmis..bakalim gorecegiz..mikroteknoloji ile uretilen krem nasil oluyormus..bilgiler ureten firmanin ar-ge sinde calisan uzmandan geliyor...kulandiktan sonra haberdar ederim..hoscakalin yeni dostlarim

dört gözle beekliyoruz haberlerini:))

benim boyum 1.60 kilom da 62 felan.. ama hiç selülitim yok... hatta 62 kilo olduğumu duyanlar inanmıyorlar bile.. şöyle söyleyim ki babam asker ve beni 5 yaşından beri asker gibi eğitimle yetiştirdi. şimdi hala spor yapıyorum. bence siz de deneyin.

canım ictiğimiz sodamı yokse yemek sodasımı

kızlar bu selülit öyle sürüp yıkanacak şeylerle geçmez.sodayı dök sonra bir de yıka bu kezzap mı döker dökmez etki edecek.Soda normalde cilt güzelliği için iyi ama bence yetersiz.sürüp bekletilecek bir şeyler lazım.dediğim gibi ben sabunu bile yıkamıyorum artık,öle duruyor.napçağımı şaşırdım offf:çok üzgünüm:

merhabalar..bahsettiğim mikroteknoloji ile üretildiği söylenen spa kermini kullandım ve şuan itibariyle selüliit sorunum tamamen bitmiş görünüyor..yalnız bir sorun var selüliit için uyguladığım bölge çok parlaklaştı ..şimdi buna bir çözüm arıyorum..aynı ürün şuan shreton oteli tarafındandan test sürecine alınmış..Turkiye de eczaneler ve kozmetik satış noktalarında değil spa merkezlerinde piyasaya sürüleceğini öğrendim..çünkü 850 gr lık bir kutuda satılıyor..fiyatıda 200-250 dolar civarında..miktarına göre çok ucuz çünkü kutu hergün kullanılsa bile rahat 1 ay 40 gün gider..

Peki selima sen bu kremi kaç gün kullandın da bitirdin.
Hem öyle ucuzda gelmedi bana. Senin adına sevindim darısı başımıza...
:çok üzgünüm:

Peki selima sen bu kremi kaç gün kullandın da bitirdin.
Hem öyle ucuzda gelmedi bana. Senin adına sevindim darısı başımıza...
:çok üzgünüm:

kremi ben yaklaşık 3 hafta kullandım..yarısından fazlası hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…