Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ben koptum kızlar ya iyice:KK43: hele de ramazan da geldi çattı..bu tatili bacak incelterek geçirecem dedim..yine üst 36 alt 38 gezmeye devam edicem herlde...o bile dar geliyo artık ya neyse...teknkler işe yaradı mı sizde..

ben koptum kızlar ya iyice:KK43: hele de ramazan da geldi çattı..bu tatili bacak incelterek geçirecem dedim..yine üst 36 alt 38 gezmeye devam edicem herlde...o bile dar geliyo artık ya neyse...teknkler işe yaradı mı sizde..

ben 3.yü yapacağım bu gece bakalım salı çarşamba gibi belki bir değişim olabilir :/

Bende pek işe yaramadı .Popişimde halen biraz var :KK50:
Bırakmayacağım tabii :KK31: spora da ,yağa da devammmmm :KK56:

valla 6gün olmştur..1 haftada geçmiomuydu bunlar :26:

Belki bizimkisi daha sorunludur :KK43: ondan geçmiyor olabilir:26:
Bu ünlülerde bile var :nazar:kim bilir neler kullanıp,neler yaptırıyorlardır .Onlarda bile geçmiyorsa,bizde hiç geçmez gibi geliyor bazen :KK50:.

Son düzenleme:
ay ben onlara nedense güvenemiyorum..çok uygun ya :KK9: sen hiç aldınmı oradan fırsat ? baya her bilginide veriyorsun..

Ben almadım :KK50:çünkü çalışma saatleri benim programımla uyuşmuyordu .Fırsatı almadan önce telf. açıp almak en mantıklısı .
Keşke benim vakitim olsa :KK31: kesin selülit masajı fırsatlarından alırdım.

Son düzenleme:
acaba neden işe yaramadı yaa :KK43:((((( benm yağlar bitti şimdide sadece okaliptus sürüyorum birde size yeni tarif atıcam.

howar canım sen ne kadar daha devanm edeceksin ..msj ktn dl...

50gr hardal yağı. 50gr okaliptus yağı. 50 gr biberiye yağı. 50gr portakal yağı. 10gr portakal yağı. 5gr badem ve 5gr da nane yağı karıştırıp aynı yöntemler ile cilde uygulayın.

Kızlar ya ben streç yerine korselerden alcam .Acaba hangisini alsam ki bir el atın :KK5: ben karar veremedim.

güzelim sen daha önceki sayfalarda resmini koyduğun slim filt,i karışımı uyguladıktan sonra rahatça giyebilirsin üstüne ,bence streçin gördüğü işi görür fazla uğraşmazsında ayrıca..

Valla hangisi sağlığa zararlı felan derken kafam karıştı iyice .O zaman alıyım onu tatlım .
Sende ondan mi kullanıyorsun :KK16:

bencede onu al tatlım onu kullan,ben yeni başladım ama üzerine onu kullanmak mantıklı alıp kullanabilirim,sen bi kullan istersen sonucu yaz buraya...

X