- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
Şehir fırsatlarına arada bak bence :) güzel şeyler oluyor
Ya kızlarrrrr streçler çok pahalı yawwwww .Para dayanmıyor valla .
Canım o gösterdiğim kilotlu çorap birşey :44:yağ sürünce yatağa geçebilir.Bu tarz bir termal sort daha mantıklı geldi bana .bencede onu al tatlım onu kullan,ben yeni başladım ama üzerine onu kullanmak mantıklı alıp kullanabilirim,sen bi kullan istersen sonucu yaz buraya...
küçük streç almasana..en büyük boylarından al hani lokantaların kullandığı...bütün yıl kullansan yeter:)) daha ekonomik hem..
evet tatlım olabilir,peki alacakmısın ,aldığın zaman veya kullanmaya başladığında haber ver.
sen şu an streçle yapıyorsun demi nasıl durum varmı bir değişiklik...
Canım o gösterdiğim kilotlu çorap birşey :44:yağ sürünce yatağa geçebilir.Bu tarz bir termal sort daha mantıklı geldi bana .
Onlar nerde satıllıyor ki tatlım .Ben 101 den alıyorum:26: 2 tl fln geliyor .
Kızlar masajı kaç dka yapıyorsunuz ? Benim parmaklarım ağrıyor2-3 dka anca yapabiliyorum .
senin yollarından aşağı yukarı her kadın geçti, geçiyor bu sanırım kader:)) ne kremler ne diyetler ne ağızdan alınan ilaçlar...
bi keresinde maranki midir nedir bi otçu ağbi ağbi sayesinde de resmen yandım biberiye kekik vs vs karıştır bacaklarına sür folyoyla kendini sar öyle yat 1 haftada selülitler gidiyor dedi diye ben içine biberiyeyi fazla kaçırınca sürdüm streçledim ve aynı anda sökene kadar bacağımın içi resmen ocaktaki tavaya değmiş gibi yandı ve hala izi var:))
biberiyeyi az koysaydın acaba bi hafta sonra geçermiydi selülitler diye bi sürü kadın sorar şimdi hayır geçmiyor ablam tüm kurallara uyarak 1 ay yaptı eziyetten başka bi şey değil
kahve selülit yapar çukulata yapar o yapar bu yapar bi araştırmada da düzenli kahve içenlerde bi sürü kanser görülmüyormuş memeden tut prostata kadar e şimdi hangisini tercih edersin
ben kahveyi lise yıllarından beri içerim sabah içmezsem bütün gün aptal gibi olurum gerçekten başım çok kötü ağrı yapar bi sürü bi sürü sıkıntıya girerim yaşım 38 herşeyden vazgeçerim kahvemden asla
evlenmeden önce daha bi hareketli kıpır kıpırdım gitgide ye iç yat haliyle hem kilo aldım hem selülit yaptım 26 yaşında evlendim ne bi çatlak ne bi selülit ne fazla kilo,o zaman ne kadar yiyorsam gene aynı yedim tek fark hareket eksikliğiydi
geçen sene bacak bacak üstüne attığımda ayak bileğimden 2-3 cm yukarda selülit gördüm şaka gibiydi tv de ünlü olmuş akranlarım fıstık gibi bodrumda güneşlenirken ben evin içinde bacak bacak üstüne atamaz hale gelmiştim
hemen bi koşu bandı ve bisiklet siparişi verdim öyle pahalı falan da değil sıradan aletler ayağımı yerden kessin yeter:)) dedim her gün 40 dk koşu bandında hızlı yürüyüş hergün bisiklette 20 dk en sert pedalda hareketle 3 ayın sonunda evde iç çamaşırıyla dolaşır hale geldim yıllardır dolaşamıyordum da hep orayı kapa burayı kapa
3 ayda sadece akşam 6 dan sonra hiç bi şey yemeden 10 kg verdim gündüz ne istersem yedim sadece eğer tatlı çukulata gibi şeyler yediysem bisiklete bi 20 dk daha bindim
yıllarca ne yaptıysam kurtulamadığım selülitlerden günde 1 saat ayırarak kurtuldum
madonna şu kremle selülitlerden kurtuluyormuş diye noterden kağıt getirseler inanmam zaten kadın 50 küsür yaşında kaslarıda kremle değil sporla yaptığı ortada
işin özü tek çözüm spor başka yolu da yok
hergün çukulata yerim 5-6 fincan kahve içerim bunların hepsi hikaye
beni spor mu giden kilolar mı yok olan selülitler mi yoksa geri gelen özgüven duygusu mu mutlu ediyor bilemem ama 1 yıldır kendimi çok iyi hissediyorum
ne denerseniz deneyin eğer spor yoksa bu selülitlere mahkumsunuz
koşu bandı ve bisiklet olmaz da sokakta 1 saat hızlı bi yürüyüş olur benim dışarda spor şansım yoktu yani 1 saat tempolu ne yaparsanız yapın
bi kaç tane de güzel ve sinir olduğunuz kadın fotosu koyun gözünüzün önüne ben de çok işe yaradı:)) aşağı yukarı yaşıt olun daha bi sinir yapıyor
dert selülit derman spor
sporla sadece selülitler gitmiyor o görünen yağ, bi de iç organların bağladığı yağlar var onlar da gidiyor sıkı bi vücut canlı bi cilt gözle görülür bi güzellik vs vs geliyor
benden bu kadar umarım uygularsınız spor yapmayı düşünmüyorsanız da selülitlerinizi sevin, bükemediğiniz eli öpün, konuyu da kapatın.
herkese sağlık mutluluk dileklerimle hoşçakalın
canım pasif bi şekilde kilo verilmeyeceğini hepimiz anladık..anlamayanlara da burdan uyarın yerinde olmuş...sadece bişey atlamışsın sporcularda da selilüt vardır..hem de kas haline gelince o bacaklardaki yağlar üzerindeki selülitler çok daha korkun görünebiliyor..kilo verme konusunda evet haklısın spor şart..hem de hızlandırmak için deri benzeri naylon da olabilir streç te olur yağları kat kat yakmaya yarar..selülitten kurtulmaya gelince..o zor işte..sende işe yaradığını söylemişsin ama şahsen inanmadım..selülitin çaresi bulunmadı..bulunsa trilyoner ünlüler bile rezil rüsva oluyor o görüntü yüzünden..streçleyip yatmak başta mantıklı geldi bana ama bir hafta denedim tık yok bıraktım peşini..burda işe yaradı diyene de rastlamadım konu sahibinden başka..ama strecin zayıflatacağına inancım hala devam ediyor..uzun zamndır peşni bırkatım ama denicem en kısa zamanda..konuyu kapatın derken ne dediğini tam anlayamadım ama şunu beirtmek isterim bu konuyu sadece selülit için değil egzersiz paylaşımları vs açısından da takip edilmeye değer buluyorum..
vücudunu streçleyip yatmak mantıklı gelmiş hatta hala streçle zayıflanacağına inancın devam ediyormuş ama benim sporla selülitlerden kurtulmam sana inandırıcı gelmemiş
spor sağlıklı bi aktivite vücudu streçlemek sağlıksız bunda hemfikiriz sanırım insan cildi gözeneklerden oluşuyor nefes alsın diye sık sık onu streçlemek insan sağlığına sanırım spor!!! yapmaktan daha çok zarar verir
ben sporcu bi selülitli görmedim trilyonluk bebeklerden bahsetmişsin ben de bahsedeyim yıllar önce gülben ergen bu yeni fotosuyla değil daha bi 10 yıl önceye git o zamanlarda bu fotosu gibi bi fotosu yayınlanmıştı kendi programında bi frikiğini çekmişlerdi aynı programa mustafa erdoğan konuk olmuştu işte o yıllarda tanışıp evlendiler sonra selülitsiz haliyle pozlar verdi ve eşine borçlu olduğunu tek çarenin spor olduğunu anlattı ekranlarda elinin altında internet var kontrol edebilirsin ama işte spor bi yaşam biçimi olmak zorunda bıraktığın an en fazla 1 yıl içinde eski haline dönüyorsun
kilo vermek için başlamadım spora, selülitlerden kurtulmak için başladım
ben zayıflarda selülit olmaz da yazmadım spor yapanda olmaz dedim olmuyor da ayrıca kendimden biliyorum hande yenere sordular hiç selülitin yok nasıl oluyor diye her gün 3-4 saat spor yapın bakın bakalım sizde kalıyormu selülit dedi bu vücut öyle kolay olmuyor diye de ekledi e terlemek lazım ama streçe kendini sarıp terlemek değil efor sarfedip egzersiz yapıp koşup zıplayıp terlemek
bi vücutta kas yağlar yandıkça ortaya çıkar ve oluşur sanırım sen hayatında hiç spor yapmadın kas yaptıkça üzerindeki yağlar daha çok belli olur demişsin kas olan yerde yağ olmuyor
insanlar yazılan yorumları okurlar işlerine yarayanı alır bir de kendileri tecrübe ederler ben sağlıklı ve kendi tecrübe ettiğim bi durumu paylaştım bunun tek örneği ben değilim sen sihirli bi değnek istiyorsun sanırım ye iç yat kendini streçe sar sabah aa bi bak selülitler gitmiş
yani çok özür dilerim de, bu kadar agresif davranmaya da gerek yok. selülitin bir numaralı sebebi vücuttaki östrojen oranıdır, hareketsizlik-yemek yeme alışkanlığı vs ikinci dereceden sebeplerdir ve ancak hormonal durumunuz müsaitse selülitinizi arttırabilir ya da azaltabilirler. spor yaparsanız bir miktar gider amenna bol östrojen salgılıyorsanız- mesela memeleriniz iri, beliniz ince, legen kemiğiniz geniş ise selülitlerinizi sıfırlayamazsınız. her işin anahtarı spor gibi davranıyorsunuz.
zamanında ben de paraladım kendimi. diyetle beraber aylarca her gün ayaklarım parçalanana kadar yürüdüm (saatte altı kilometre hızla), evde aerobik yaptım, zaten küçüklüğümden beri roller skate yapan bir insanım ama gitmediler. yani selülitli insan=spor yapmayı tercih etmeyen insandır gibi saçma bir genelleme olamaz.
selüliti olan sporcu görmek istiyorsanız voleybol milli takımımızı izleyin ve genetik özelliklerinizin kendi eforunuzla yenilemeyeceğini bir kez daha görün. kas olan yerde yağ olmaz görüşünüzü okuduğumda gülsem mi ağlasam mı bilemedim. bir kere 'yağ üstüne kas yapmak' diye bir mefhum var ve bunun en bariz örneklerini vücud geliştirmecilerde görebilirsiniz. daha iri ve kaslı bir beden için fazlaca yiyerek vücuttaki yağ oranını arttırıp sonra üstüne vücud çalışırlar. böylece daha iri bir görünüm elde ederler. kadınlardan ise şarkıcı pink'i örnek verebilirim. hem tombik bir göbeğe, hem karın kasına, hem de adonise sahiptir bu kadın. insanları hayatında hiç spor yapmamakla suçlamadan önce daha iyi araştırma yapmalısınız.
siz azmetmiş başarmışsınız, tebrikler. belli ki genetik özellikleriniz selülitsizliğe müsait (evlilik öncesi 25 yaşına kadar böyle bir sorununuz yokmuş), ya da bacaklarınızın göremediğiniz yerlerinde hala bir miktar selülite sahipsiniz. allah sizi mesut etsin. ama siz sadece bu yoldan (spordan) sonuç aldınız diye 'streçle inceldim' diyen insanların söylediklerinin değeri sıfıra inmiyor. matematikte bile bir sorunun birden fazla çözüm yolu vardır. biz kendi kafamıza göre bize mantıklı gelen yollardan denemeye devam edicez, çok tembeliz ve hayatımızda hiç spor yapmadığımız için de spordan anlamıyoruz evet. spor konusundaki önerileriniz için teşekkürler.
yani çok özür dilerim de, bu kadar agresif davranmaya da gerek yok. selülitin bir numaralı sebebi vücuttaki östrojen oranıdır, hareketsizlik-yemek yeme alışkanlığı vs ikinci dereceden sebeplerdir ve ancak hormonal durumunuz müsaitse selülitinizi arttırabilir ya da azaltabilirler. spor yaparsanız bir miktar gider amenna bol östrojen salgılıyorsanız- mesela memeleriniz iri, beliniz ince, legen kemiğiniz geniş ise selülitlerinizi sıfırlayamazsınız. her işin anahtarı spor gibi davranıyorsunuz.
zamanında ben de paraladım kendimi. diyetle beraber aylarca her gün ayaklarım parçalanana kadar yürüdüm (saatte altı kilometre hızla), evde aerobik yaptım, zaten küçüklüğümden beri roller skate yapan bir insanım ama gitmediler. yani selülitli insan=spor yapmayı tercih etmeyen insandır gibi saçma bir genelleme olamaz.
selüliti olan sporcu görmek istiyorsanız voleybol milli takımımızı izleyin ve genetik özelliklerinizin kendi eforunuzla yenilemeyeceğini bir kez daha görün. kas olan yerde yağ olmaz görüşünüzü okuduğumda gülsem mi ağlasam mı bilemedim. bir kere 'yağ üstüne kas yapmak' diye bir mefhum var ve bunun en bariz örneklerini vücud geliştirmecilerde görebilirsiniz. daha iri ve kaslı bir beden için fazlaca yiyerek vücuttaki yağ oranını arttırıp sonra üstüne vücud çalışırlar. böylece daha iri bir görünüm elde ederler. kadınlardan ise şarkıcı pink'i örnek verebilirim. hem tombik bir göbeğe, hem karın kasına, hem de adonise sahiptir bu kadın. insanları hayatında hiç spor yapmamakla suçlamadan önce daha iyi araştırma yapmalısınız.
siz azmetmiş başarmışsınız, tebrikler. belli ki genetik özellikleriniz selülitsizliğe müsait (evlilik öncesi 25 yaşına kadar böyle bir sorununuz yokmuş), ya da bacaklarınızın göremediğiniz yerlerinde hala bir miktar selülite sahipsiniz. allah sizi mesut etsin. ama siz sadece bu yoldan (spordan) sonuç aldınız diye 'streçle inceldim' diyen insanların söylediklerinin değeri sıfıra inmiyor. matematikte bile bir sorunun birden fazla çözüm yolu vardır. biz kendi kafamıza göre bize mantıklı gelen yollardan denemeye devam edicez, çok tembeliz ve hayatımızda hiç spor yapmadığımız için de spordan anlamıyoruz evet. spor konusundaki önerileriniz için teşekkürler.
söylediklerinizde haklısınız yalnız şöyle bir şey var ki ne kadar kas ,o kadar testosteron ne kadar yağ fazlası o kadar östrojen ne kadar işlenmiş gıda şeker soya mısır fruktoz o kadar östrojen. yani bu olay beslenme ve sporla birebir alakalı. spordan kasıt yürüyüş yok plates vs değil kas yapımına yönelik ona göre hazırlanmış protein ağırlıklı beslenme proglamıyla yapılan vücut geliştirme .ki bütün kadınlarda az ya da çok olan bişey için bu kadar çabalamak gerekir mi. ya da selülit yerine kadınsal kıvrımları kaybetmek göze alınır mı. bilemiyorum. yani öyle iki yürüdüm iki paten kaydım zıpladımla asla çözülcek birşey değil bence.
gittiğim spor salonunda yağ oranını yüzde 12lere düşürmüş ve kaslanmış ve aşırı selülitliyken (kendi anlatımına göre) selülite tamamen çare bulmuş 40lı yaşlarında bi kadın var mesela. streçle belki daha iyi sonuçlar alınabiliyordur. onu deneyimlemedim. ama bu da olabiliyor yani.
şunuda söylemek isterim,bende pco var bu nedenle diane 35 denen ilaçtan kullanıyordum,acayip derecede arttırıyor selüliti