- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
Kullandım evet 2 haftada gözle farkediliyo düzelme, çok beğendim ben...Bi arastırayım onuda canım sen kullandınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandım evet 2 haftada gözle farkediliyo düzelme, çok beğendim ben...Bi arastırayım onuda canım sen kullandınmı
Bu gün baslıcam bende ne kadar yapayım sizce
Evet canım benim kesinlikle yuzde 90 gitti diyebilirim bir ay oldu . Zaten eskiden de sporcu oldugum icin nerede ne yapacagimi biliyorum. Ben gunde en az 2.5 litre su icerim az once yesil cayimi da ictim yani sabahlari yesil cay içiyorum ayrıca protein agirlikli beslenirim karbonhidrat alimim sinirlidir. Alirsam da ya tam bugday ekmegi yada kepek unundan krep yaparim o yani.Gectimi canım senin
Çok sağolun yardımınız icin :)Aylik tabloda 50 yaziyor ama ben 30 yapabilmiştim ilk gun.. Duruma göre yapin sizde 25den asagi olmasin..
Ayrıca korkma selülit geçer bacaginda ki o yumuşak yağ dokusunu eritip yerine kas dolduğu zaman hem gecer hemde bir daha ki olusumu zorlasir...
Gel arkadaşım sen de bendensin yani biz ne yapalım. Bakalim duzenli yuzecegim, pilatese baslayacagim ama bu sefer ilk gunden birakmayacagim hahaha. Inşallah bizim selulitlerimiz de gider kardes
sende dene bişeyler canım ama çok sinir bozucu bişey 1 saat kalçama bakmaktan boynum ağrıdı resmen benimde sıkınca iğrenç bi görüntü oluyo kendimden iğrendim resmen
Söyledim zaten canım sen kendi göbeğine bak falan diye en sonunda ben memnunum kendimden dedim ben seni böyle seviyorum diye döndürdü beni kızdırmak için elinden geleni yapıyo :)erkek arkadaşın tam bir hödükmüş
yaa olabilir de bu böylemi ifade ediliri
sen de onun o kaslı ve üçgen vücuduna bir iki kelime söylemeliydin bence
Bu azimle verirsin canım zaten daha cok su içmeye dikkat edicem bende artıkEvet canım benim kesinlikle yuzde 90 gitti diyebilirim bir ay oldu . Zaten eskiden de sporcu oldugum icin nerede ne yapacagimi biliyorum. Ben gunde en az 2.5 litre su icerim az once yesil cayimi da ictim yani sabahlari yesil cay içiyorum ayrıca protein agirlikli beslenirim karbonhidrat alimim sinirlidir. Alirsam da ya tam bugday ekmegi yada kepek unundan krep yaparim o yani.
Haftada 3 veya 4 gun en az bi saat yürürum ve kosarim yani interval yag yakimi yapıyorum mesela 10 dk yuruyus 5 dk kosu gibi.. sonra pilatese geciyorum toplamda 1 saat oluyor .. aksamlari kirmizi pul biberli yoğurt veya meyve..
Bi 18 gunum daha var sonra tatile gidicez ins o zamana kadar da 3 kilo verebilirsem harika olacak.
sıkınca herkeste çıkar. boy ve kilon gayet iyi ama zayıf insanlarda da olabilir bu illet.merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
Sıkınca var ama normal durunca bi iki tane gamze var gibi kendimi döndürmeye calısırkende ortaya çıkıyor müdale etmezsem bangır bangır bağırcak yakında ben burdayım diyeo kadar kafana takma. sıkınca herkesin var. asıl mesela böyle karşıdan bakınca bangır bangır gözükmesi
Normal duruyor ama bi iki tane gamze var gibi bide kalcamın yan tarafında catlaklarm var onlara çözüm yok sanırımsıkınca herkeste çıkar. boy ve kilon gayet iyi ama zayıf insanlarda da olabilir bu illet.
ama bakınca normal görünüyorsa sorun yok.
biraz genetik bir durum. benim 60 yaşındaki annemde yok bende de yok.Normal duruyor ama bi iki tane gamze var gibi bide kalcamın yan tarafında catlaklarm var onlara çözüm yok sanırım
Eve gidince direk anneme sorucam ne güzel annende sende çok sanslısın beslenmeyle ilgili de olabilir çok düzensiz besleniyorum çünkü teşekkürler cevabınız icinbiraz genetik bir durum. benim 60 yaşındaki annemde yok bende de yok.
annene bak varsa önüne geçmen mümkün değil ama yoksa yeme,içme,çevresel faktöreler oluşmasını tetikleyebilir.
en güzeli spor tabi ama vakitsizlik gibi bir sorunumuz var.
olabilidiğince yürüme mesafeni arttır. sağlıklı beslenmeye çalış.. bu görünen yüzü bir de görünmeyen tarafı var. bir kan tahlili yaptr bakalım neler çıkacak...kolesterol, trigliserid vs vs. bunların hepsi sağlıklı beslenmeyle düzelir ancak.
O demeden önce farkında bile değildim zaten dünden beri nasıl geçer diye kafayı yicem artık teşekkürler cevabınız icinkendine baksın erkek arkadaşın, sırf o dedi diye vücudunu kendine problem yapma
valla ben çok iradesizim o kadar keseler aldım selülit giderici hareketleri araştırdım kremler vs, bir hafta bile devam ettiremedim inşallah sen kurtulursun :)
Selüliti bilmem de,sevgiline haddini bildirsen iyi olur.Çok saygısızca.merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana