Selenimo ve Cankularyla her telden

off offff super gorunuyooo tatlimmm ellerine kollarina saglik hamarat fistigim benim

sağol bebem biz gösteririz kuzum ilgi sen yeterki iyi ol canım benim
dikkat et kendine çık dolaş öyle yakışmıyo depresyon falan sana
sanırım diyette bozuyo sinirlerini senin çok takıyosun kiloyu ya şimdi iyisin bak 8 kg verdin bebem şimdi süper göründüğüne eminim istersen ara sıra izin ver çok katı diyet uygulama canım benim sen çok değerlisin bizim içim kendine iyi davran kuzuzemuszemusopuyorumnanaktan

offf offf 40ma giriyom 20lik dişim çıkıyor:1shok:mahvoldum ben çenemi oynatamıyorum valla yanağımı deldiyor diş.dişçiye gitmem lazım ama çok tırsıyorum . dişçiye sadece diş temizligine giderim çektirmekten çok korkuyorum ay bu ilk olacak zaten doktor fobim var senağlama

geçmiş olsun dişçiden hiç korkma uyuşturuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun sonradan niye önce gitmedim acı çektim diye kendine kızacaksın ...haa cesaret

selenimo ne kaçıp duruyorsun seni mi kovalayacam ha bire... bir şey sorucam az dur durduğun yerde

ben lw nin 2. kutusuna 1gün aradan sonra başladım şimdi pek etki etmiyor 1 hafta ya da 10 gün burakıp tekrar başlasam mı nedersin , ne yapayım

bir hafta sonra başla kuzuu,
boşa gitmesin hapların, bu bir hafta içinde kilonu koru ama.
Dünden beri yazılanları okumaya çalışıyom kızzzz, çeneniz düşmüş yine

delikafadulden
selenimo hanım maşallah sizde degişiklik var kilo çizelgeniz degişmiş:nazar:
değişsin diye yırtınıyoz ya kızzzz,

selam tontişim .ben daha lw ye baslayamadım onun derdindedyim:)adetim bu sefer uzun sürdüdeeee...ama diyetler iyi sayılırrrr..sizin diyetler nasıllar efendim:) :sm_cool:

bizde diyet yokki, az ama öz yiyoruz herşeyden dermişimmm.

yada kalcaları vur duvara ben hergün 100 kere sağ yanımı 100 kere sol yanımı vuruyom tşlara:)o bile kalori yakımı sonuç olarakkk:)

kız kalçalar küçüldümü bari,faydası olacaksa bende vurayım namıssızlarıı.

Bu görüntüler de akşam ki pastamdan kareler canlarım:kahve:

yavrum hepsinden yediysen aldın kiloyu geri,bir haftada 3 kere kutlama yaniiiii.şakkıdı

offf offf 40ma giriyom 20lik dişim çıkıyor:1shok:mahvoldum ben çenemi oynatamıyorum valla yanağımı deldiyor diş.dişçiye gitmem lazım ama çok tırsıyorum . dişçiye sadece diş temizligine giderim çektirmekten çok korkuyorum ay bu ilk olacak zaten doktor fobim var senağlama

Mehtapcım, ben de bir ay oluyo çektireli,çürümüş çekmemiz lazım dedi doktor. Bende aynı senin gibi doktor fobim varr,demek tek ben değilmişim.Seni çoook iyi anlıyorum canımm. İğne falan olamam şaak bayılırım valla.
neyse kardeşim diş hastanesinde hemşirede onun sayesinde doktorlar torpil geçti bana,benle konuşa konuşa, çekti dişimi.Eli çok hafifti, zaten iğneyi oldunmu bişey olmuyo
ama sana tavsiyem kulaklarına tıpamı takacan ne takacan bilmem. Çatur çutur sesleri duyunca insan hiç canım yanmadığı halde korkudan ölüyodum valla.
sonra bitti dedi doktor, aa ne güzel dedim hiç bişey olmadı bana.
sonra oturdum bi koltuğa, başladı kalbim pır pır atmaya kocama dedim ben bayılacam şuraya geçiyim dedim. Geçtim dişçi koltuğuna uzattım ayağımı da sonrasını hatırlamıyom kızzzzzz, hiç benim gibi kendini hazırlayanını gördünüzmüüsositososito

selenimo ne kaçıp duruyorsun seni mi kovalayacam ha bire... bir şey sorucam az dur durduğun yerde

kaçan kovalanırmış dedikleri doğru bakkdelikafadulden

bende yatayım kimsler yok öpüldünüz:eek:lmaz:

ne uykusu kız bu saatte,güzellik uykusumu.

ooyyy sekercim benim kiyamam sana benimde zor cikmisti tatlim eger basi gorunduyse cerrahi isleme gerek kalmadan cikar bebiskom ama kapaliysa ufak bi kesi atiolar oda korkulcak bisey deil uyusturuyolar canimcim disciler sevilmez korkular bende giderken hep gergin olurum yanindayim gulumm

saol prensesim aslında agı eşiğim yüksek benim ama kulagıma vurmaya başladı ağrı.eşimden haber bekliyorum mecbur gidecegim doktora

mehtabım nasıl oldun arkadaşım geçmiş olsun
geç kalmışın kuzu diş çıkarmaya ya
zor çıkar hele şimdiden sonra

ya sorma benim süt dişlerim daha duruyor 3tane:roflol:

ayyy selenimo saol kız ay ben şimdiye kadar hiç bayılmadım dişçide bayılırsam birde valla korkudan kalbim pır pır atıyor

dünde kızım üç tane dolgu yaptırmış,hemde iğne vurdurmadan,bide temizletmiş.
bi tek bizim can tatlı valla.

X