- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off offff super gorunuyooo tatlimmm ellerine kollarina saglik hamarat fistigim benim
offf offf 40ma giriyom 20lik dişim çıkıyor:1shok:mahvoldum ben çenemi oynatamıyorum valla yanağımı deldiyor diş.dişçiye gitmem lazım ama çok tırsıyorum . dişçiye sadece diş temizligine giderim çektirmekten çok korkuyorum ay bu ilk olacak zaten doktor fobim var senağlama
Bu görüntüler de akşam ki pastamdan kareler canlarım
canim benim cok saoll kisin zor gecmisti benim icin depresyonum artmis o yuzden boyle ilgi bekliorum kusuruma bakmayin lutfen olurmu canim sizleri cok seviorum benn
değişsin diye yırtınıyoz ya kızzzz,selenimo hanım maşallah sizde degişiklik var kilo çizelgeniz degişmiş
selam tontişim .ben daha lw ye baslayamadım onun derdindedyim:)adetim bu sefer uzun sürdüdeeee...ama diyetler iyi sayılırrrr..sizin diyetler nasıllar efendim:) :sm_cool:
yada kalcaları vur duvara ben hergün 100 kere sağ yanımı 100 kere sol yanımı vuruyom tşlara:)o bile kalori yakımı sonuç olarakkk:)
Bu görüntüler de akşam ki pastamdan kareler canlarım
offf offf 40ma giriyom 20lik dişim çıkıyor:1shok:mahvoldum ben çenemi oynatamıyorum valla yanağımı deldiyor diş.dişçiye gitmem lazım ama çok tırsıyorum . dişçiye sadece diş temizligine giderim çektirmekten çok korkuyorum ay bu ilk olacak zaten doktor fobim var senağlama
selenimo ne kaçıp duruyorsun seni mi kovalayacam ha bire... bir şey sorucam az dur durduğun yerde
bende yatayım kimsler yok öpüldünüzlmaz:
ooyyy sekercim benim kiyamam sana benimde zor cikmisti tatlim eger basi gorunduyse cerrahi isleme gerek kalmadan cikar bebiskom ama kapaliysa ufak bi kesi atiolar oda korkulcak bisey deil uyusturuyolar canimcim disciler sevilmez korkular bende giderken hep gergin olurum yanindayim gulumm
mehtabım nasıl oldun arkadaşım geçmiş olsun
geç kalmışın kuzu diş çıkarmaya ya
zor çıkar hele şimdiden sonra
geçmiş olsun dişçiden hiç korkma uyuşturuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun sonradan niye önce gitmedim acı çektim diye kendine kızacaksın ...haa cesaret
dünde kızım üç tane dolgu yaptırmış,hemde iğne vurdurmadan,bide temizletmiş.
bi tek bizim can tatlı valla.
bende yatayım kimsler yok öpüldünüzlmaz: