Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ne oldunuz daha 0 beden lafını çıkaranı nasıl döveceğimi anlatacaktım kaçtınız mı
ben de 2şerli kullanırım o zaman daha iyi olur bel ki aman biriktirdiğim paralarda gidecek ama ne yapayım gitsinler
canim kusura bakma ya, havalar cok sicak oldugundan midir nedir benim bilgisayar cok cabuk isiniyo bugünlerde, yine göctü ya... aslinda ben de senin hangi dövüs sporlarini bildigini soracaktim tam dadelikafadulden
ben dedim diye yapma canim, istersen önce bi hhsyi ara sor ama benim arkadasim oraya bagli bir yerde calisiyor ve o bana yanilmiyorsam 10 kilodan fazlasi olanlar icin 2ser kullanilmasi tavsiye ediliyo demisti... o bana toplamda 4 kutu kullanmami söylemisti, ikinci kutudan sonra bir süre ara verip devam etmemi tavsiye etmisti canim, ama dedigim gibi ilac pahali, bunu da düsünerek sen hesabini yaparsin canim artik...ama mutlaka spor sart, ben ilaca ne kadar para bayildigimi hatirlatiyorum kendime spor yapmak istemedigim zaman, en azindan ödedigim paralar bosuna gitmesin diye spor yapmaya zorluyorum kendimi, sen de bunu düsünebilirsin canim, bi sekilde insanin kendini motive etmesi gerekiyor sonuctakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilevereliniortak
kizlarrr hic beni soran olmamis beni hic merak etmemissiniz belkide benden biktiniz ne cok ilgi beklio ne cok sevdi ilgi arsizi diosunuz haklisiniz valla ama napimm hastayum hosgorun canlarim benim bu arada uykum kacti sizler uyurken ben geldim topige umarim hepiniz guzel guzel ruyalar goruyosunuzdur cok sukur bu demir ilaci artik bulanti yapmio azsekerli kompistoyla aliom iyi gelio yalniz depreksin yerine verdigi ilac biraz uyku yapti ama bi haftaya kadar alisirmis vucut gecermis ondan cok giremedim bi kalkiom bi yatiom uzun lafin kisasi sizi seviommmm fistiklarimmm
kız ne dalgası aşkolsun ama yaaageç dalganı bakalım,sende yaşlanacan bir gün senağlama mafoldumben
teşekkür ederim arkadaşım kocamaaan pasta yaptım çoook güzel gömlek aldım siyah keteeen samimi bi arkadaşlarımız var onları çağırdım süpriz hemde gelmeden önce dükkandalardı saç kestiriyolardı benim adamdan önce çıkıp geldiler o sonra geldi arabayı görmüş garajda ama çok sevindi güzeldi yani geceilknur hanım ,eşinizle mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum
eşine ne hediye vercen kız :roflol:
çok sağolasın canımcım cümlemiz inşallahgoncanla daha uzun daha mutlu daha nice senelere ilknurcummmmm
ay sağolun kızlaar ya beni mutlu ettiniz vallaAllah saglikli uzun ömürler versin canim, beraberce daha nice nice dogumgünleri kutlayabilmeniz dilegiyle... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
sağol kuzum ya bakalım işte bi atlatalım hayırlısıyla pztesiyi inşallah adak adadım vallaAllah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun oğluşuna
oy oy kuzuuuuu darıldın mı sen bizeeeekizlarrr hic beni soran olmamis beni hic merak etmemissiniz belkide benden biktiniz ne cok ilgi beklio ne cok sevdi ilgi arsizi diosunuz haklisiniz valla ama napimm hastayum hosgorun canlarim benim bu arada uykum kacti sizler uyurken ben geldim topige umarim hepiniz guzel guzel ruyalar goruyosunuzdur cok sukur bu demir ilaci artik bulanti yapmio azsekerli kompistoyla aliom iyi gelio yalniz depreksin yerine verdigi ilac biraz uyku yapti ama bi haftaya kadar alisirmis vucut gecermis ondan cok giremedim bi kalkiom bi yatiom uzun lafin kisasi sizi seviommmm fistiklarimmm
günaydın bacııı ben oğlana kahvaltı ettirdim şimdi meyveli nes..t yiyorumgünydın kızlarrrr, ekim ben diğer tarafa yazarken sen kapmışsın kı birinciliği:ecrin_bebek:
gülüm benim hiç merak etmez olurmuyuz kızlardan biri sordu.. galiba gözde de cevap yazdı ( benden önce)midesi bulanıyor demir ilacı bulantı yaptı diye ilknurda benim çocuklarada içirirken kusuyorlardı geçmiş olsun dedi sana gülüm okumadın mı .. kıyamam ben sana mide bulantısı halsizde düşürmüştür seni ilgi mi bekliyorsun cankuşum çok geçmiş olsun ..gülümsemelerim çalışmıyor onun için alnından muck muck
kız ne dalgası aşkolsun ama yaaa
valla çok beğendim kurabiyeni yapıcam foto çekçem yolluycam sana da
nası sinir ettim ama seni dün sırnaşık şey
teşekkür ederim arkadaşım kocamaaan pasta yaptım çoook güzel gömlek aldım siyah keteeen samimi bi arkadaşlarımız var onları çağırdım süpriz hemde gelmeden önce dükkandalardı saç kestiriyolardı benim adamdan önce çıkıp geldiler o sonra geldi arabayı görmüş garajda ama çok sevindi güzeldi yani gece
çok sağolasın canımcım cümlemiz inşallah
ay sağolun kızlaar ya beni mutlu ettiniz valla
sağol kuzum ya bakalım işte bi atlatalım hayırlısıyla pztesiyi inşallah adak adadım valla
oy oy kuzuuuuu darıldın mı sen bizeeee
kıyamam ben saannaaaa nazlı bebeğimizsiz kızzemuszemus
ne unutması kuzu yaw ben pastacı oldum çok fena valla akşam da goncamın d.günüydüŞeniz
mide bulantın geçmiş çok şükür regl de bittiyse değmeyin caramelli lattemin keyfinesırnaşık şey
sen de sık sık gel buraya özletme kendini tramisum beniiiimvereliniortak
günaydın bacııı ben oğlana kahvaltı ettirdim şimdi meyveli nes..t yiyorum
akşam yokmuşun hayırdır goncanla hasret mi giderdin kııı
hadi benim misafirim vardı sen neler yaptım kuzum:sm_cool:a.s.
offf offf 40ma giriyom 20lik dişim çıkıyor:1shok:mahvoldum ben çenemi oynatamıyorum valla yanağımı deldiyor diş.dişçiye gitmem lazım ama çok tırsıyorum . dişçiye sadece diş temizligine giderim çektirmekten çok korkuyorum ay bu ilk olacak zaten doktor fobim var senağlama
Bu görüntüler de akşam ki pastamdan kareler canlarım