Selenimo ve Cankularyla her telden

kiz selenimo, burda söyle bari, merak ettim yav:Saruboceq:

tobeee,tobeeee
kız netcen paran fazla geliyo herhalde, söliyim bari çatlarsın falan termojenik formula.
ama bi işe yaramıyoooo en azından bende yaramadı,yan etkisi yok.
onun yerine vucudunu dinlendirsen daha iyi be güzelim.

bu arada benim bahsettigim hollyw..d 30 days diye bisi... burda da sadece bi kisi denemis, ikincisi de ben olcam galibafisfisfis

tobeee,tobeeee
kız netcen paran fazla geliyo herhalde, söliyim bari çatlarsın falan termojenik formula.
ama bi işe yaramıyoooo en azından bende yaramadı,yan etkisi yok.
onun yerine vucudunu dinlendirsen daha iyi be güzelim.

senin denedigini denemicem kis, sen ise yaramadigini söylüyosan ise yaramiyodur zaten...ayni ürüne para vermeyim diye sordum yavsırnaşık şey

ben de pharma nord un bi ürününü kullandıydım silüyet manasında bişey yavaş ama iyi kilo verdiriyomuş lw yi bulunca bıraktım onu yarım kutu var daha
krom var içinde tatlı istemiyosun o yüzden lw bitince devam etçem ona bitireyim bari

ben artık bir şey karıştırmayacam, elma sirkesi,diyet form çayla devam ederim yeter fazla yüklenmemek lazım. diye düşünüyorum.

neden denemen gerektiğini anlayamadım ki. yorum yok ürün hakkında nasıl bilgi sahibi olacaksın.

yurtdisindaki sayfalarda arastirdim biraz, burda ürünlerin ismini hep degistirdikleri icin bulmak zor oluyo ama bu isme yakin bisi var...eger oysa ise yarar sanirim...cacharel diye birisi kullanmis burda, o iyi demisti, bi de fx ile üreticisi ayni demisti...artik dogru mu yanlis mi bilemiyorum ama tarim bakanligindan onayli oldugunu gördügüm icin bunu bi deneyeyim diyorum...ama kisa vadede bütün fazla kilolarimi verme hayalinde degilim, seneler sürdü bu kiloya gelmem, vermem de o kadar kolay olmaz tabi, bunu kabullendim zaten...bi de kimdi hatirlamiyorum, birisi demisti, arada 1 hafta ara vermek lazim, vücudun yeni kilosuna adapte olmasi icin böyle yapmak gerekiyo demisti...kaydirigubbakcemile2

X