inşallah geçer prenses biraz daha iyimisin şimdi
saol canim benim iyim simdi canim saolasinn tatlimcimm yatcam birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah geçer prenses biraz daha iyimisin şimdi
Tabi bütün gelişmeleri yazacağım size.Uyandırmıyorlar yolunda gitmeyen bir şey var gibi sanki ama kimse bana bir şey söylemiyor.Normal olsaydı uyandırırlardı diye düşünüyorum kaç gün geçti aradan.Yanına giremiyoruz şimdilik almıyorlar.İyigeceler ben çıkıyorum.Bi gelişme olursa mutlaka yazarım
Tabi bütün gelişmeleri yazacağım size.Uyandırmıyorlar yolunda gitmeyen bir şey var gibi sanki ama kimse bana bir şey söylemiyor.Normal olsaydı uyandırırlardı diye düşünüyorum kaç gün geçti aradan.Yanına giremiyoruz şimdilik almıyorlar.İyigeceler ben çıkıyorum.Bi gelişme olursa mutlaka yazarım
cankuşlar gelmeye başladı, gözdemiz eksik acep nerdedir, bu gün çok gezdirdi yine demek ki, yorgun düştü herhalll
ekimmmmm hoşgeldin
ben yazı yazarken kız düşmüş onunla ilgilendim ama yazıyı gönderemedim.gönderdim baktımki sen yorumunu yapıp çıkmışsın bileeesırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şey
ilahı kızzz,
motor deyince aklıma kötü şeyler geldi deesırnaşık şey
ilk defa netten kitap siparişi vercem,ama korsan mı degilmi kafamda sorular var .korsana karşıyım hiç netten kitap aldınızmı?
kız çok sevinirim valla manzara olmasın fazla sevmiyom manzara çalışmayı.kaydirigubbakcemile3
CADIARZUbirinciye tam mı,yoksa çeyrekmi veriyolar
söz senide george colony ilen tanıştıracam, ben tanıdığım da o kadar ünlü olduğunu bilmiyodum,pas vermediydim.Brad pitle çektirmiştim.
şimdiki aklım olsa coloneyi tek geçerim.
şaka yapmıyom kızz.
eee olmadı bacı biz senin gibi boş adammıyız çoluk var çocuk var adam var
yarım saat sonra bi deeeee
sen bak bakem saç modellerine ama acuk gerideki sayfalarda kaldı biz çok konuştuk taaaavereliniortak