hahahah :) ay o ismi anma onun yüzünden gitti canımın diğer yarısı ofişimbirde limoncuyu tercüme eden insansın yani senden hiç beklemezdim kendi yazdığını anlamamanı
kız o zaman senin ne işin var burada,bak bir yerlerin şişecek sonra
hahahah :) ay o ismi anma onun yüzünden gitti canımın diğer yarısı ofişim
valla anlamadım artık nasıl beğendiysem adamları türkçem bozulmuş
yamukprenses
Pisss ben napam olem mi? Şiştim vallaha
Bizde böyle tatmin oluyok
O okypete nettin ya azdırdın hormonları
Hey Allahım ya hep senin işlerin bunlar
Eki Görüntüle 1642845 Nereye bakiyin leynnseni yeremmm
Gel bak bende feraceliyim sakallı feraceli iyi anlaşırık
ya ne yapıyorumki ben. masum masum konu açıyorum işteHey Allahım ya hep senin işlerin bunlar
Kibleyin okyi günah bizeya ne yapıyorumki ben. masum masum konu açıyorum işte
Masumluk diyince aklımada hiç sen gelmedin şimdiya ne yapıyorumki ben. masum masum konu açıyorum işte
ya sizlerede iyilik yaranmıyor. gözünüzü gönlünüzü açayım dedim,suçmu işledim şimdi:)Kibleyin okyi günah bizeyaa
Ekranı yicem az kaldı
ya sizlerede iyilik yaranmıyor. gözünüzü gönlünüzü açayım dedim,suçmu işledim şimdi:)
valla edin bence:). bulduklarınızı çekip ekleyin..:)Ekranı yicem az kaldıaslında bu topiği bizde devam ettirsek böyle otobüste falan çeksek ya bizim fotolarda hep göbekli abiler çılar
İyi fikir bak yaparız :)valla edin bence:). bulduklarınızı çekip ekleyin..:)
Size bir olmuş olay anlatayımda gülün.Burada hanım lokalleri var.Kurslar yüzme havuzu vs işde.Genç bir Azeri İngilizce hocası var bayan.Birgün arkadaşıyla beraber otobüse biniyorlar.şöföre bir süre sonra biz azdık,misait bir yerde ineceğiz diyorlar.Şöför ne yaptı bilmiyorum tabi ama Azericede azmak kaybolmak anlamındaymış.Sonra öğrenmişler tabii ne pot kırdıklarını