- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
- Konu Sahibi AngryPenguin
ben sana küsüm yorumsuz yorum yapıyorum hıh
zavallı çocuk dokanamadı bile sana
adım sapığa çıkmasın iğneli sapık diye
öhö öhö o konulara girmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sana küsüm yorumsuz yorum yapıyorum hıh
zavallı çocuk dokanamadı bile sana
adım sapığa çıkmasın iğneli sapık diye
Mutluluktan bagira cagira aglamak istiyorum...
Umarim ise yarar!!
Cunku sen kenara cekildikce o bacaklar daha da acilir, en son yerin kalmaz, elalemin adaminin bacagiyla senin bacak sirnas sirnas yolculuk yapar...
Tobeee....
ay bu erkek milletinin tek kıymetlisi şeyi
sırf o meymenetsiz şey rahat edecek diye milletin üstüne abanıyo odunlar
kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım
Toplu taşıma araçlarında erkeklerin oturma şekillerine kadınlar sonunda isyan etti. Sosyal medyada 'yerimi işgal etme' ve 'bacaklarını topla' isimleriyle kampanya başlatıldı.
#yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtag'i ile Twitter'da başlatılan kampanyada erkeklerin metrobüs, otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında kadınları nasıl rahatsız ettiklerini gösteren fotoğrafları paylaştı. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını açarak oturan erkekler yüzünden sıkışan kadınlar çektikleri kareleri o an Twitter'da paylaşıyor. #yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtaglerine destek gittikçe artıyor.
Eki Görüntüle 1074898 Eki Görüntüle 1074899
Eki Görüntüle 1074900 Eki Görüntüle 1074901
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81688/2/1/bacaklarini-topla-kampanyasi
ayyy koptummmm biz seni aklarız canım merak etme
öhö öhö o konulara girmeyelim
şişman teyzeler bana hep o eziyeti yapıyo zayıfım diye ne ruh varmış onlarda
onların da heralde ruhu rahat etsin diyedir canım
Umarim ise yarar!!
Cunku sen kenara cekildikce o bacaklar daha da acilir, en son yerin kalmaz, elalemin adaminin bacagiyla senin bacak sirnas sirnas yolculuk yapar...
Tobeee....
acaba bilerek mi yapıyolar bacaklaını değdirmek için :18:
ozaman tanımazsınız ama beni iş ciddiye binince dimiiiiii aslında malum şeye batırmak lazım tövbeee ehlaaaakımı bozdunuz yav
he dokandı diyosun yani olsun elin herifi dokancağına enişte dokansın aşka gelir hahahaaaaaa
bunu bana şişman teyzeler yapıyo camdan spatulayla kazıyolar beni otibisten inerken
ozaman tanımazsınız ama beni iş ciddiye binince dimiiiiii aslında malum şeye batırmak lazım tövbeee ehlaaaakımı bozdunuz yav
he dokandı diyosun yani olsun elin herifi dokancağına enişte dokansın aşka gelir hahahaaaaaa
bunu bana şişman teyzeler yapıyo camdan spatulayla kazıyolar beni otibisten inerken
Umarim ise yarar!!
Tobeee....
Birde bunların ayakta seyahat eden türleri var, siz kendinizi çektikçe inadına size yapışmaya devam ederler, oturuyorsanız omuzunuz tacize uğraya uğraya bir hal olur, ayaktaysanız otobüsün arkasından çıkacak hale gelirsiniz kaçmaktan, ters ters bakarsınız sanki yaptığı normalmişte siz yanlış anlıyormuşsunuz gibi bir tavır takınırlar, toplu iğneyi yiyince uzaklaşırlar.
Illa oyle yapani da vardir ama bana genellikle danadan hallice tavirlarindan gibi geliyor...
Hayir ittirsen bacagi degiyor istemiyorsun, ceksen iyice yayiliyor dingoz, laf soylesen, bizim otobuslerde kadinin sesi ciktimi viziteli muamalesi gorur zaten, her yeri les degnek...
sadece bacaklar olsa yine neyse, tamam omuzlar falan genis oluyor ama o kollar da yayılıyor.
bir de sagındaki solundaki koltugu elleri ile tutmaları yok mu!
dizdize eli popoma ha degdi degecek korkusu ile oturuyoruz.
o yuzden onlar utanmıyor da boyle oturmaya biz uyarmaktan mı utanacagız
Hem koltuğu tutarlar, hem de sarılırmış gibi kollarını koltuğun üstünden atarlar. Sanırsın 2 m kolları var da koyacak yer bulamıyor. Rahatsızlığını belli etmek için ille yüksek sesle uyarmak gerekiyor bunları.
aaaaaaa kabak basımıza patladııı valla kıs sus töbe de töbeeeeeee
Hahaha hic sorma, onlar daha da beter...
Onlarda ustune ciktim, oram degdi, buram geldi de yok, masallah bir rahatlik, ben zaten teyze olunca kiyamiyorum bir sey soylemeye, darlanip kalkiyordum
Hem koltuğu tutarlar, hem de sarılırmış gibi kollarını koltuğun üstünden atarlar. Sanırsın 2 m kolları var da koyacak yer bulamıyor. Rahatsızlığını belli etmek için ille yüksek sesle uyarmak gerekiyor bunları.
anam dansmarue den kaçarmı bu konu nasılda yetti okadarda dedim düş yakamdan artık diye bana aşıkmıdır nedir
surekli koltugun ucunda oturuyorum zaten.
omuz genisliginden oturu yaslanınca gogsune yatmıs gibi olacak nerdeyde.
bir de o kolu da atıyorlar ooooh tamam. uzaktan goren karı-koca sanır.
herkes ses cıkarırsak bizi kınarlar igne iyi demis de yalnız degilim dedim senin yorumu okuyunca.
yontem ne olursa olsun herkes aynı konudan dertli sonucta. aaa beni taciz etti diye iftira atar gibi konusmadan guzel bir dille hadlerini bildirince tum kadınların yuzunde bir gulumseme olusuyor. bunun ustune kadınların koltuklarında gerile gerile oturup hareketlendiklerini gordum kackere, hatta diger erkekler de toparlanıyorlar falan toplum baskısını tam tersine donusturmek gerek boyle seylerde
Aaaa unutma kendin ekledin beni kız. Kim kime aşık bilemiyorum artık. Tacizli konu kaçmaz benden annem