'Bacaklarını topla' kampanyası başladı

Mutluluktan bagira cagira aglamak istiyorum...
Umarim ise yarar!!
Cunku sen kenara cekildikce o bacaklar daha da acilir, en son yerin kalmaz, elalemin adaminin bacagiyla senin bacak sirnas sirnas yolculuk yapar...
Tobeee....

kızlarrrrr konu dısına cıktık heeee banlancazzzzz konu biyerlerini göstermekten nereye geldi gene cenemizi tutmazsak basımıza gene gelecekler var :18::KK20:

Umarim ise yarar!!
Cunku sen kenara cekildikce o bacaklar daha da acilir, en son yerin kalmaz, elalemin adaminin bacagiyla senin bacak sirnas sirnas yolculuk yapar...
Tobeee....

acaba bilerek mi yapıyolar bacaklaını değdirmek için :18:

ay bu erkek milletinin tek kıymetlisi şeyi:KK14:

sırf o meymenetsiz şey rahat edecek diye milletin üstüne abanıyo odunlar :KK19:

kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım:KK52:

Kırmızıladığım yere gülmekten öldüm. :KK52::KK52:

Pardon senin yazın zaten kırmızıymış değiştirdim. ::KK70:

Son düzenleme:
Toplu taşıma araçlarında erkeklerin oturma şekillerine kadınlar sonunda isyan etti. Sosyal medyada 'yerimi işgal etme' ve 'bacaklarını topla' isimleriyle kampanya başlatıldı.

#yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtag'i ile Twitter'da başlatılan kampanyada erkeklerin metrobüs, otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında kadınları nasıl rahatsız ettiklerini gösteren fotoğrafları paylaştı. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını açarak oturan erkekler yüzünden sıkışan kadınlar çektikleri kareleri o an Twitter'da paylaşıyor. #yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtaglerine destek gittikçe artıyor.
Eki Görüntüle 1074898 Eki Görüntüle 1074899
Eki Görüntüle 1074900 Eki Görüntüle 1074901
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81688/2/1/bacaklarini-topla-kampanyasi

valla süper bi kampanya başlatanları tebrik ederim. bende sinir oluyorum o tarz insanlara. illa herkesin özel aracı mı olması lazım huzurla seyahat edebilmek için yani!

ayyy koptummmm :KK52::KK52: biz seni aklarız canım merak etme :KK23:

ozaman tanımazsınız ama beni iş ciddiye binince dimiiiiii :KK52: aslında malum şeye batırmak lazım tövbeee ehlaaaakımı bozdunuz yav :KK19::KK9:

öhö öhö o konulara girmeyelim:KK53:

he dokandı diyosun yani olsun elin herifi dokancağına enişte dokansın aşka gelir hahahaaaaaa:KK52::KK52:

onların da heralde ruhu rahat etsin diyedir canım :KK60:
şişman teyzeler bana hep o eziyeti yapıyo zayıfım diye ne ruh varmış onlarda:KK19::KK53:

Umarim ise yarar!!
Tobeee....

bunu bana şişman teyzeler yapıyo camdan spatulayla kazıyolar beni otibisten inerken:KK53:

acaba bilerek mi yapıyolar bacaklaını değdirmek için :18:

Illa oyle yapani da vardir ama bana genellikle danadan hallice tavirlarindan gibi geliyor...
Hayir ittirsen bacagi degiyor istemiyorsun, ceksen iyice yayiliyor dingoz, laf soylesen, bizim otobuslerde kadinin sesi ciktimi viziteli muamalesi gorur zaten, her yeri les degnek...:KK47:

ozaman tanımazsınız ama beni iş ciddiye binince dimiiiiii :KK52: aslında malum şeye batırmak lazım tövbeee ehlaaaakımı bozdunuz yav :KK19::KK9:

he dokandı diyosun yani olsun elin herifi dokancağına enişte dokansın aşka gelir hahahaaaaaa:KK52::KK52:

şişman teyzeler bana hep o eziyeti yapıyo zayıfım diye ne ruh varmış onlarda:KK19::KK53:

bunu bana şişman teyzeler yapıyo camdan spatulayla kazıyolar beni otibisten inerken:KK53:

Hahaha hic sorma, onlar daha da beter...
Onlarda ustune ciktim, oram degdi, buram geldi de yok, masallah bir rahatlik, ben zaten teyze olunca kiyamiyorum bir sey soylemeye, darlanip kalkiyordum:KK9:

aaaaaaa kabak basımıza patladııı valla kıs sus töbe de töbeeeeeee:KK52::KK52:

Umarim ise yarar!!
Tobeee....

sadece bacaklar olsa yine neyse, tamam omuzlar falan genis oluyor ama o kollar da yayılıyor.
bir de sagındaki solundaki koltugu elleri ile tutmaları yok mu! :KK47:

dizdize eli popoma ha degdi degecek korkusu ile oturuyoruz.
o yuzden onlar utanmıyor da boyle oturmaya biz uyarmaktan mı utanacagız :KK20:

Birde bunların ayakta seyahat eden türleri var, siz kendinizi çektikçe inadına size yapışmaya devam ederler, oturuyorsanız omuzunuz tacize uğraya uğraya bir hal olur, ayaktaysanız otobüsün arkasından çıkacak hale gelirsiniz kaçmaktan, ters ters bakarsınız sanki yaptığı normalmişte siz yanlış anlıyormuşsunuz gibi bir tavır takınırlar, toplu iğneyi yiyince uzaklaşırlar.

Mune ablaa, annem gibisin :KK1: Liseye başladığımda annem sabahları beni tıkış tıkış otobüslere binerek bir hayli uzaktaki okuluma gitmeyi öğretirken ilk hediyesi bir toplu iğne olmuştu. :KK1::KK1:

Neyseki biz artık sesimizi yükseltmeye utanmıyoruz. Hööööyt diye bağırdık mı yetiyor. :KK76:

Illa oyle yapani da vardir ama bana genellikle danadan hallice tavirlarindan gibi geliyor...
Hayir ittirsen bacagi degiyor istemiyorsun, ceksen iyice yayiliyor dingoz, laf soylesen, bizim otobuslerde kadinin sesi ciktimi viziteli muamalesi gorur zaten, her yeri les degnek...:KK47:

evet kadın söledimi cazgır diye bakıyolarrr şeytan diyor git buda fazla gelen yerlerini:KK47: ama ben şeytanı tabi dinlemicem cici kız olucam :KK31:

sadece bacaklar olsa yine neyse, tamam omuzlar falan genis oluyor ama o kollar da yayılıyor.
bir de sagındaki solundaki koltugu elleri ile tutmaları yok mu! :KK47:

dizdize eli popoma ha degdi degecek korkusu ile oturuyoruz.
o yuzden onlar utanmıyor da boyle oturmaya biz uyarmaktan mı utanacagız :KK20:

Hem koltuğu tutarlar, hem de sarılırmış gibi kollarını koltuğun üstünden atarlar. Sanırsın 2 m kolları var da koyacak yer bulamıyor. Rahatsızlığını belli etmek için ille yüksek sesle uyarmak gerekiyor bunları. :KK19:

Hem koltuğu tutarlar, hem de sarılırmış gibi kollarını koltuğun üstünden atarlar. Sanırsın 2 m kolları var da koyacak yer bulamıyor. Rahatsızlığını belli etmek için ille yüksek sesle uyarmak gerekiyor bunları. :KK19:

anam dansmarue den kaçarmı bu konu nasılda yetti:KK52: okadarda dedim düş yakamdan artık diye bana aşıkmıdır nedir :KK52:

aaaaaaa kabak basımıza patladııı valla kıs sus töbe de töbeeeeeee:KK52::KK52:

didim didim aha bidaha diyorum tübeeeee tübeee :KK17:

Hahaha hic sorma, onlar daha da beter...
Onlarda ustune ciktim, oram degdi, buram geldi de yok, masallah bir rahatlik, ben zaten teyze olunca kiyamiyorum bir sey soylemeye, darlanip kalkiyordum:KK9:

felç oluyo tek tarafım üstüme yatıyo bu teyzelerden bıktım vallahi :KK19:

surekli koltugun ucunda oturuyorum zaten. :KK50:
omuz genisliginden oturu yaslanınca gogsune yatmıs gibi olacak nerdeyde.
bir de o kolu da atıyorlar ooooh tamam. uzaktan goren karı-koca sanır.

herkes ses cıkarırsak bizi kınarlar igne iyi demis de yalnız degilim dedim senin yorumu okuyunca.
yontem ne olursa olsun herkes aynı konudan dertli sonucta. aaa beni taciz etti diye iftira atar gibi konusmadan guzel bir dille hadlerini bildirince tum kadınların yuzunde bir gulumseme olusuyor. bunun ustune kadınların koltuklarında gerile gerile oturup hareketlendiklerini gordum kackere, hatta diger erkekler de toparlanıyorlar falan :KK53: toplum baskısını tam tersine donusturmek gerek boyle seylerde :KK53:

Son düzenleme:
anam dansmarue den kaçarmı bu konu nasılda yetti:KK52: okadarda dedim düş yakamdan artık diye bana aşıkmıdır nedir :KK52:

Aaaa unutma kendin ekledin beni kız. Kim kime aşık bilemiyorum artık. Tacizli konu kaçmaz benden annem :KK9:

Son düzenleme:
surekli koltugun ucunda oturuyorum zaten. :KK50:
omuz genisliginden oturu yaslanınca gogsune yatmıs gibi olacak nerdeyde.
bir de o kolu da atıyorlar ooooh tamam. uzaktan goren karı-koca sanır.

herkes ses cıkarırsak bizi kınarlar igne iyi demis de yalnız degilim dedim senin yorumu okuyunca.
yontem ne olursa olsun herkes aynı konudan dertli sonucta. aaa beni taciz etti diye iftira atar gibi konusmadan guzel bir dille hadlerini bildirince tum kadınların yuzunde bir gulumseme olusuyor. bunun ustune kadınların koltuklarında gerile gerile oturup hareketlendiklerini gordum kackere, hatta diger erkekler de toparlanıyorlar falan :KK53: toplum baskısını tam tersine donusturmek gerek boyle seylerde :KK53:

Evet evet ben de o ortamı çok seviyorum. Ohhhh bir kadın sesini yükseltince metrobüste içimin yağları eriyor. Her erkek dönüp bir kendine bakıyor. Belki çoğu farkında bile değil biz ses çıkarana kadar. Öğretmek lazım böyle. :KK47:

Aaaa unutma kendin ekledin beni kız. Kim kime aşık bilemiyorum artık. Tacizli konu kaçmaz benden annem :KK9:

anaaaam ben kimlerle konuşuyorum sapıkmıdır nedir:KK53: tacizi kaçırmam diyo ba baaa:KK53:

ben niye ekledimki seni hangi kafadaydımki çokta hazetmiyorum senden biliyosun:KK52::KK52::KK52:

X