gece gece iyi geldi bu. Saygılar....Yakisiklilarin cok sevgilisi olur, bir kiza birakmazlar.. Ona gore..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece gece iyi geldi bu. Saygılar....Yakisiklilarin cok sevgilisi olur, bir kiza birakmazlar.. Ona gore..
O kadar metroya bindim hiç böyle tipler denk gelmediFavorim bu sanırım.I love erkekte gamze
O otobüste bir Allahın kulu da çıkp şuna dememiş mi "Topla o ayaklarını hayvan oğlu hayvanı " diye?
hahahahahahhahagece gece iyi geldi bu. Saygılar....
Aynen ya o pantolan nedir yaSeppantolon ost: 42188125 .!.:Biri erkeklere şu bilekte biten dar pantolonların çok çirkin olduğunu söylesin lütfen.
Bu arada pek çirkin milletiz yahu. İki yüzüne bakılır tip var şu fotoğraflarda onlarında birinin türk olduğu konusunda şüphelerim var.
Şuan gülmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü pek mısait degil lff kadiş allah iyiliğini versin cıbıldak bencedeüstte ki bdeğil offdaşlar cibil cibil mi ya
o cümlemde ne anlatmak istemişim acaba?Şuan gülmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü pek mısait degil lff kadiş allah iyiliğini versin cıbıldak bencede
BeeeenKocayı boşayıp fığansa vatandaşı olmaya gidiyorum...
Katılmak isteyen var mı?
Ben senin dilini anlıyom gadiso cümlemde ne anlatmak istemişim acaba?
bildiğin urduca bir metin olmuş kendi yazdığımdan sadece cıbılı anladım
birde limoncuyu tercüme eden insansın yani senden hiç beklemezdim kendi yazdığını anlamamanıo cümlemde ne anlatmak istemişim acaba?
bildiğin urduca bir metin olmuş kendi yazdığımdan sadece cıbılı anladım