'Bacaklarını topla' kampanyası başladı

Cem Yılmaz'ın ön sırada oturan bayanı geldi aklıma fotoğrafları görünce : ))

Çok haklı bir eylem. babalarının bostan tarlası var sanki. Ah benime bir tweetirim olaydı bende "kaldırıma yayılma" kampanyası başlatırdım:KK47:

Yanıma oturan adam bacaklarını açacak oturacak bende sesimi çıkarmayacağım, neden ? Hemen uyarırım bu kadar basit :KK51:

Hep düşünmüşümdür tek ben mi rahatsız oluyorum diye :KK53:
Bu kampanyayı başlatanları tebrik ediyorum :KK9:
Bir bayanın yanında nasıl oturacağını öğrenir belki bazı görgüsüzler :KK19:

hayret sonunda kadınların maduriyeti için bi şeyler yapılmaya başlanmış gözlerim yaşardı resmen :KK9::KK9:

Şimdi mi düşünmüşler bunu yani hep böyle hep bu adamlar oturup iki yan açıyorlar bacaklarını babasının evinde oturuyormuş gibi. Ya tespih salllar bu tipler ya da telefon kurcalar ama o bir ayak hep değer yani ben hiç sakınmadım bu zamana kadar hemen uyardım kızdım. Ters ters bakıp mecburen bir çeki düzen veriyorlar. Ama başka bir kıza olmuştu kız cam boyunda oturuyor çocuk geldi oturdu ayaklar aynen böyle kız da uyardı kıza diyor ki oturma rahatsızsan git başka yerde otur sana mı sorucam nerede oturacağımı lafa bak. Sonra işte başka adamlar neyse ki kardeşim sen geldin oturdun kızın yanına üsturuplu otur ya da kalk dediler de bir topladı yani.

X