- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- Konu Sahibi AngryPenguin
Aaaa unutma kendin ekledin beni kız. Kim kime aşık bilemiyorum artık. Tacizli konu kaçmaz benden annem
uvvvvvvvvvvvvvvvvvv acık vee nettttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa unutma kendin ekledin beni kız. Kim kime aşık bilemiyorum artık. Tacizli konu kaçmaz benden annem
anaaaam ben kimlerle konuşuyorum sapıkmıdır nedir tacizi kaçırmam diyo ba baaa
ben niye ekledimki seni hangi kafadaydımki çokta hazetmiyorum senden biliyosun
anaaaam ben kimlerle konuşuyorum sapıkmıdır nedir tacizi kaçırmam diyo ba baaa
ben niye ekledimki seni hangi kafadaydımki çokta hazetmiyorum senden biliyosun
kız sende nazlanma seviliiyosun işte
kız sende nazlanma seviliiyosun işte
görüyosun açıkça itiraf etti sapık olduğunu kendini kolla şekerim
sevmeyen ölsün beni dimi ama bu dansmarue sapık mapık ama eh işte biraz seviyorum baksana bacak bacağa değdi lafına bile atladı geldi daha neolsun kocası uzakta ondanmı acep böyle oldu:26:
alonecuğum bak kendine alone falan gibi nick almışsın biliyorum yalnızsın sen de beni istiyorsun. Krizantem de farketmiş nazlanma canım benim.
ne nazı ayol bulmuşumda nazlanırmıyım bende seni arzuluyorum
Ben hep net oldum ama alone kaçak dövüşüyor.
Bebeğim haftaya gidiyorum hadi kafa dinlersin biraz.
gitmeeeee .........................
görüyosun açıkça itiraf etti sapık olduğunu kendini kolla şekerim
sevmeyen ölsün beni dimi ama bu dansmarue sapık mapık ama eh işte biraz seviyorum baksana bacak bacağa değdi lafına bile atladı geldi daha neolsun kocası uzakta ondanmı acep böyle oldu:26:
Bi gün birinin ağzının ortasına bi çakıcam veya yanımda çuvaldız taşıcam batırıcam
gitmeeeee .........................
ben niye kendimi kollayım şekerim senin peşinde o benim peşimdemi kocassından uzak olması biraz etkiliyo olabilir :18:
kız sende az değil sana canım gülüm derken git git gidiyorum derken gitmeeeeeeeeeeeeeeeee ay ayol üzülme o gidene kadar bir hafta ben sapıgın olurum senin
Hasret giderip gelicem spıtıklığım azalsın.
etkilemek ne kelime kız nuri alçoyu geçmiş allahtan uzağızda gazoz falan ikram etmiyo yoksa ben hemen içerim gazozu reddetmem ondan
yav bana koca lazım sizden iş çıkmazki bana (evde kalmışımda öyle diyolar)
senin sıpıtıklık geçecek gibi değil adamı uyarsak iyiydi :26:
etkilemek ne kelime kız nuri alçoyu geçmiş allahtan uzağızda gazoz falan ikram etmiyo yoksa ben hemen içerim gazozu reddetmem ondan
yav bana koca lazım sizden iş çıkmazki bana (evde kalmışımda öyle diyolar)
senin sıpıtıklık geçecek gibi değil adamı uyarsak iyiydi :26:
Gerizekalı herifin biri kolunu benim oturduğum yere attı. Temas etmedi ama rahatsız oldum. Aldım kolunu ordan, sertçe 'Kolunuzu çeker misiniz beyefendi?' dedim. 'Rahat edemedim, ondan koydum pardon' dedi. Ben de 'O zaman iki kişilik para verin, böyle olmaz' dedim.
Ben asabi insanım, toplum moplum baskısı dinlemem.
Bir destek de ben veriyorum. Bunların türevleri var. Masada otururken karşıdan yürüyerek gelir bir takım muhtelif yerlerini kaşıya kaşıya. Aynı ofiste olup da gözümün içine baka baka yapmasını protesto ediyorum buradan..
göster oglum diye yetiştirilirlerse büyüyünce kaşımanın ayıp olacagını da düşünemez o kucuk beyinleri...
yayılarak oturunca uyarması kolay da... adamın tekine kaşıma demek de zor :26:
Ama bu da çok fena ya. Havalarda ısınıyor vay halimize..
Biz kadın olarak gözümüzü çeviriyoruz onlar hiç oralı değil..